Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.254
- 60.085
- 3.473
inş aliciğimseneye de sampiyonuz keyfine bak
bu yaz OBnın 20-25 verdireceği saçma topçular gözümde canlandıkça tüylerim ürperiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
inş aliciğimseneye de sampiyonuz keyfine bak
Hocam önceden sosyal medya olaydi Hagi ye oyuncu degil derlerdi. Ilk kotu macinda gönderin bunu derlerdi bir de en sevdiğim yorumlardan biri yoldan birini koy daha iyi oynar derlerdi. Nasil bir bakış acisiysa4 sene üst üste şampiyon olmana rağmen kimseye güven vermiyorsun ya acayip bir durum
Şampiyonluk maçında 4 yiyen, rakibi biraz daha becerikli olsa 5lik 6lık olacak hale gelen bir hoca var mıdır başka bilmiyorum.
Takım zafer sarhoşu mu, ligi bitirdik mi sandılar, lakayıt mı davranıyorlar, sen niye ordasın o zaman? Senin görevin nedir hoca olarak?
2000 senesinde Antalyaspor ile Türkiye Kupası finali vardır, şampiyonluğa 1 maç kalmış, Arsenal ile Uefa finaline geri sayıma geçtiğimiz bir zamandaydı. Terim'in soyunma odasında lakayıt davranan, nerde olduklarını unutan oyuncuları haşladığı maçtı. Okan'da o liderliğin zerresi yok işte. O yüzden yenildiğinde normal yenilmiyor, takımın üzerinden tır geçiyor sanki.
Okan da Ronaldolu Inter'in topçusuydu. Otoriteyi sağlayacak cv var ama o kapasite yok belli ki.abi bence arada şöyle bir fark var
o takımda 2-3 isim dışında terimden büyük kimse yok
herkes geldikleri yeri hocaya borçlular
bu takım ise yıldızlar karması şeklinde transfer edilmiş adamlar
davinson torreira ilkay lemina sane osimhen icardi vb topçuların kendilerini okan buruktan büyük ve vazgeçilmez gördükleri kesin
hatta boey bile öyle takılıyor bayern sonrası
zaha ziyech de böyleydi
şu an ilişkide hoca aleyhine asimetri var
İstanbula mayıs ayında kar yağıyor, bizim yüreğimize hüzün. Tskler hocaefendi.
Okan da Ronaldolu Inter'in topçusuydu. Otoriteyi sağlayacak cv var ama o kapasite yok belli ki.
Doğru bakış açısı.abi bence arada şöyle bir fark var
o takımda 2-3 isim dışında terimden büyük kimse yok
herkes geldikleri yeri hocaya borçlular
bu takım ise yıldızlar karması şeklinde transfer edilmiş adamlar
davinson torreira ilkay lemina sane osimhen icardi vb topçuların kendilerini okan buruktan büyük ve vazgeçilmez gördükleri kesin
hatta boey bile öyle takılıyor bayern sonrası
zaha ziyech de böyleydi
şu an ilişkide hoca aleyhine asimetri var
Kesinlikle seneye takımda kalmalı kendisinden daha iyi bir hoca bulamayız
Ben potansiyel kelimesine katılmıyorum adamlar iyi zaten sadece kendini sadece yildiz alinca bir şey zannediyoruz yonetimde ya da tanımadığımız oyuncuya oyuncu degil diyoruz yönetim de bu kafada olunca bu oyunculari almiyorDoğru bakış açısı.
Maaş ortalaması 4-5 milyon euro'ya ulaşmış, kaşarlanmış bir ekip kurarsan hükmedebilmek ve saygınlık kazanabilmek zor. Hep suyuna gitmek zorunda kalırsın.
Doğru düzgün bir mühendislik ile kadro yapmak lazım, kaşarlar takım kadrosunun max yüzde 10'u olmalı, geri kalanı yüksek potansiyel vaat edenler ve askerlerden oluşmalı. Tüm ekibe doğru bir disiplin ile ancak bu şekilde yön verirsin, aksi durumda ekip ne isterse onu yapar.
20 milyon, 12 milyon, 10 milyon gibi maaş alan isimlere Türkiye Ligi motivasyonu veremiyorsun. Ancak kendilerini ispat çabaları olursa, o zaman kastırıyorlar, hevesleri bitince helvaya dönüyorlar.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen katılıyorum bu cümlene Sevgili Sedat.Artık kesinlikle sağlam bir kadro & stuff ile sezona girmeliyiz.Hocam seni seviyorum ama bu sene bir şeyleri değiştir. Şu takım biraz pas yapıp topa sahip olsun. Bunu yapabilecek bütçeler veriliyor sana. Yeni Singolar istemiyorum.
Ben bu sezon gereğini yapacağını düşünüyorum " önceki sezonlara nazaran daha gergin "yüz ifadesi farklı.En azından bugüne kadar imtiyaz sağladığı biletleri kesecek ,yanına teknik stuff ilavesi yapacak ve daha iyi oyuncular aldıracaktır " diye ümit ediyorum .İnşallah ta böyle olur.Hocama bi 200 Milyon transfer bütçesi daha verelim, asıl o zaman görün siz takımı !!
Ben sanmıyorum. Özellikle teknik ekip değişimi veya takviyesine zerre ihtimal vermiyorum.Ben bu sezon gereğini yapacağını düşünüyorum " önceki sezonlara nazaran daha gergin "yüz ifadesi farklı.En azından bugüne kadar imtiyaz sağladığı biletleri kesecek ,yanına teknik stuff ilavesi yapacak ve daha iyi oyuncular aldıracaktır " diye ümit ediyorum .İnşallah ta böyle olur.