Okan Buruk | Teknik Direktör

Bu sezondan lafta olmasının aksine kesinlikle ders almalı, galiba ilk defa geriye düşüp maç çevirdik.

Günün sonunda 4 sene üst üste şampiyon olmak büyük başarı ve tarih bunu yazar ama çok fazla olumsuz sinyal vardı bu sezon, bunlar halının altına süpürülmemeli.

Tarih yazdi ve büyük bir basari elde etti Okan hoca

Bu sezon ligi iki defa erken den koparma sansimiz vardi ama fazlasiyla sacmaladik

Hoca eger basarilarinin devam etmesini istiyorsa oyuncu grubuyla alakali bazi kararlar almak zorunda

Hic duygusalliga gerek yok doymus ve milli takim icin sakinarak oynayan oyuncularla vedalasmak lazim

Artik bazi oyuncularin ayaklari da gitmiyor oynadigimiz pres oyununda eksik kaliyorlar,gelecek sezon sifir dan baslanacagi icin oyuncular da sifirlanir düsüncesi olmamali yani kontrollü bir sekilde degisim gerekiyor

4 sene üst üste şampiyon olsa da bu sezon illallah ettirdi. Gitmesini istiyorum ama gitmeyeceği belli. Elindeki oyuncu grubundan kaç kişi gider bilmiyorum ama bu lakayt ortamda, bu oyuncular tutulursa seneye devre arası gelmeden havlu atarız. Bu sene bile yata yata oynayıp şampiyon olanlar, seneye hiç sallamaz. Saçma sapan maçlara bile başkan prim vermesine rağmen oynayamadılar. Umarım en azından bu yönde planlama yapılır.

3 defa geriden gelip cevirdik bu sezon.

İc saha gencler. İc saha Juve. İc saha Antalya.

Bu sene ilk defa kötü oynayan takımı değişiklikler ile ayaklandırdı. Devre arası eski Okan olsa İlkay neyse de SAne'yi hayatta çıkaramazdı. Bu maç için eleştiremem. Oyuncular çok streslidi.

Kötü Td. 4 senedir bir dünya transfer ama bir türlü gelişmeyen oyun her yıl 1-2 maç iyi oynuyor takım sonraki maçlarda tırt yollar ayrılmalı bu sene fener kendi kendini yaktı yoksa bu senede şampiyon olmazdık ama yönetim tabiki göremez bu durumu

Su an karsimda olsa tek sorum su olur-sezonda bir cok mac icin gecerli sayilir

"Neden ikinci yarilarda baskili oyunu, mac baslarinda ilk yarilarda oynayamiyoruz"

Onceki sezonlarda yapiyorduk, fakat bu sezon ikinci yarilarla ilk yarilari yer degis cok daha rahat olurdu gibi hissediyorum.

Onumuzdeki sezona cok daha iyi hazirlanmali, nispeten pasif sayilan saran herine Aziz, siyasitin lige etki edecegi bir amed durumu gibi faktorler var. Oyuncu grubhnda kilit degisimler olacak. Hakikaten cok efor lazim bu yaz planlamada.

Bu sezondan lafta olmasının aksine kesinlikle ders almalı, galiba ilk defa geriye düşüp maç çevirdik.

Günün sonunda 4 sene üst üste şampiyon olmak büyük başarı ve tarih bunu yazar ama çok fazla olumsuz sinyal vardı bu sezon, bunlar halının altına süpürülmemeliz
Bunda en önemli unsurlar:Saha icerisinde maalesef gerçek bir oyun aklımızın olmaması ,oyuncu grubunun uyumsuzluğu,doymuslugu,vurdumduymaz oyuncuların takıma sirayet etmesi ve herşeyden onemliside Türkiye Liginin çoğu maçta oyuncular tarafından külfet görülmesi ve Okan Hocanın da en büyük zaafı rotasyona dair oyuncuların oyuna girme dengesini tutturamamasi.Onumuzdeki sene İnşallah yepyeni bir hikaye ile başlama umudumuz yeşersin.

Geri
Üst Alt