Okan Buruk | Teknik Direktör

Hoca bu sezon ligde kötüydü yalnız son maçlarda oyuncularda fena bir kafa yorgunluğu gördüm. Fener maçında kısmen motiveydik, onun haricinde herkes lig bitse de gitsek kafasında çıktı maça. Bu tamamen Hoca'yla ilgili de olabilir %10 katkısı da olabilir, o kısımdan çok emin değilim çünkü Şampiyonlar Ligi'de o oynanılan 12 maç hem fiziken hem mental olarak aşırı yorucuydu. O maçlardan sonra ben olsam lige odaklanabilir miydim diye düşünüyorum. Odaklanamazdım herhalde. Bu, Hoca'nın ve oyuncuların karaktersizliği ya da boşvermişliği değil. Çok insani bir olay ama yine de bir disiplin sorunu olduğu kesin. Türkiye'nin Bayern'i olur muyuz diyoruz ya hep, ne zamanki buna tahammül edemez hale gelip her maç deli gibi oyuna asılarak oynarız, o zaman Bayern olmuşuz demektir.

Bunları iyi analiz etmek lazım. Seneye kadro kurarken de maçtan maça sahaya çıkarken de hepsini hesap edip alternatifli bir kadro kurmak zorunda olduğumuzu bilerek hareket etmemiz lazım. Bu takım da taraftar da bir sezon daha orta sahanın önemini anlamayan bir bakışla sahaya çıkan bir takıma tahammül edemez. Sadece orta saha da değil, her mevkide sürekli oynamaya hazır, fizik gücü yüksek adamlar bulmamız lazım, kulübeye dahi bu böyle. Zor olacak ama şu an bunların sırası değil. Tadını çıkarmayı da bilmek gerek. Her şeyi saniyesinde tüketmek artık çok yoruyor insanı. Başarıyı da tüketmeyin, kendinizi de tüketmeyin. Taraftar da artık biraz soluklanmalı. Her maçı hayatın anlamı gibi takip etmenin anlamı yok. İzlemeyin bazı maçları, salıverin biraz.

Öz hocamdır o benim.

Şuan Fenerbahçe ile sözleşme imzalayım dese yıllık 20m €uroyu banka hesabına koyar 3 yıllık mukaveleyi verirler ve birşey diyeyim mi muhtemelen ilk senesinde şampiyon yapar.

Bulup bunamamak lazım. Eleştiri kültürümüzü bende seviyorum ama adam yemek başka doğru eleştirmek başka.

Okan Buruk anlık
giphy.gif
4 senedir yapıyor bu sporu. Avrupa başta olmak üzere, önemli maçlar ya da tdsi en gıcık takımlara karşı puan vererek taraftarı ikiye bölüyor 😁

Ağlasanız da sızlasanız da, bu takımın teknik direktörü Okan Buruk'tur. Seçimden hemen sonra 2 yıllık mukavele geliyor. Seneye hedef 5 sene üst üste rekor şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi'nde son 8!

Şuraya sus işareti yapan Okan Buruk fotoğrafı.

olm manyak mısınız siz.

ne bekliyorsunuz? Okan hiçbir şey yapmadı, biz ona rağmen kazandık mı diyecekti.

bu açıklamalar içtenlikle yapılmış açıklamalar değil. yapmacık işler

hoca gönderilmeli, icardi ile beraber arjantine gitsin, ki ztn oralardan teklif alır max.

Feramuz geliyor sokan buruk düşmanları götten pamuğu çıkarıp, allanıp pullanıp bekleyecek!!

Elçiye zeval olmaz

Emeğine sağlık hocam. İsimli oyuncu iyidir genc oyuncu kendini ispatlamamistir istatistikleri olduğunda bile konusunda Eleştirim var bazen oyuncu degisikliklerinde Eleştirim var . Emeğine sağlık hocam hedef 5 şampiyonluk

Geri
Üst Alt