Okan Buruk | Teknik Direktör

Hocanın en büyük arzusu net 5. şampiyonluk. Açıkçası seneye Avrupa'da tekrar ilk 16'ya kalsak ok zaten çok büyük başarı olur üst üste ilk 16'ya kalma olayı. Ama seneye ŞL'de 1-2 büyük maç dışında esas konsantrasyonunu lige vereceğini düşünüyorum.

Seneye ligi tarumar ederiz ama Avrupa'da hafif sallanırız yine de kendimizi bi üst tura çıkmış buluruz bence.
1 yıldızı kendisi almış gibi olacak bunu yaparsa.

sonra gider zaten.

1778703777833.webp

PSG, Ligue 1‘de o kadroyla 4 beraberlik, 5 maglubiyet almis. Taraftarlari, Luis Enrique istifa diyor mudur acaba.
24 topçunun 17'si 25 yaş ve altında bir takım, kritik önem taşıyan isimlerin çoğu 20 - 23 yaş aralığında. O kadroyla dediğin adamları bize koysan sezonda 3 maç falan forma şansı gelir Okan bey'in mantalitesinde. O da şanslılarsa tabi. O kadro dediğin olayı yaratan tamamen Luis Enrique'nin kendisi. Messi, Neymar, Mbappe ve daha niceleri ile yapılamayanı çoluk çocuk ile hem de birden fazla kez yaptı Luis. Yani o isimleri bizzat kendisi yıldız haline getirdi.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Victor Osimhen'den Okan Buruk'a övgü: "Kendisi çok büyük bir kaliteye sahip ve egoist bir teknik direktör değil. Gerçekten değil. Oyuncularına inanıyor ve bu çok önemli bir şey. Günümüzde birçok teknik direktörde pek göremediğimiz, hatta nadir rastlanan bir özellik bu.

Ayrıca bazı tecrübeli oyuncuların sorumluluk almasına ve liderlik yapmasına izin vermesi de bu dönemde kolay kolay görebileceğiniz bir şey değil.

Sadece oynatmak istediği futbol açısından değil, insan olarak da bence gerçekten çok iyi bir insan. Karşılaştığım teknik direktörler arasında beni en çok memnun eden isimlerden biri diyebilirim.

Formayı her giydiğimde onun için de oynuyorum. Takımdaki diğer oyuncular gibi ben de ona büyük saygı duyuyorum.

Daha önce de söylediğim gibi, yine söylüyorum; o ve Fatih Terim Türk futbol tarihinin en büyük teknik direktörlerinden ikisi.

Dürüst olmak gerekirse, geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde yaptıkları da büyük takdiri hak ediyor.

Kısacası o iyi bir teknik direktör ve daha da önemlisi iyi bir insan. Ona büyük saygı duyuyoruz." (GS Youtube Katıl)

Osimhen'in kendisi hakkında söylediği şeyleri önemli buluyorum.

Geri
Üst Alt