Okan Buruk | Teknik Direktör

Nhaga yı bile bu maçta 90 dakika oynatmadı.

Kiralık topçuları ve yıllanmış papazları oynattı yine. Ee hocam ne oldu ikinci 45 senin kiralık topçular ve papazlar oynayınca. Genç topçun tecrübe kazanamadı özgüven kazanamadı.

Miadın doldu malesef, icardi torreira ve kendisi de tam zamanında ayrılmalı

Sırf Okan hoca nefretinden mevcut federasyonun ucube yabancı kuralını bile destekleyecek hale gelmiş bazı arkadaşlar. Ki bu kural bu sene Fenerbahçe için eğip büküldü.Yine kural aynı kalmayacak bence. Değişecek diye tahmin ediyorum fenerin talebi ile.
Ama şampiyonlar ligi için yabancı kısıtı bizim adımıza iyi değil.

Kiralık topçuları ve yıllanmış papazları oynattı yine. Ee hocam ne oldu ikinci 45 senin kiralık topçular ve papazlar oynayınca. Genç topçun tecrübe kazanamadı özgüven kazanamadı.

Kasimpasa macini izledin mi ?

Izlediysen nhaga’nin neden oyun dan alindigini bilmen gerekir normal sartlarda

basın toplantısında "kadro planlamamız nasıl olacak onu hiç bilmiyoruz" dedi resmen

harika bir yaz bizi bekliyor

bunu yapacak adamlar da tudor torrent prandelli yalakası adamlar falan ha yanlış olmasın :asd:
yabancı isteyenlere zaten gülüyorum. başındaki her hakareti ettikleri hoca 4 senedir her türlüsünü (potansiyelli, kaşar, başarılı ) pompalıyor ne macerası. bu rezil lige gelecek adamlar belli zaten.

yabancı tdnin direk düşmanıyım yerli gelenenekten devam inş.

yabancı isteyenlere zaten gülüyorum. başındaki her hakareti ettikleri hoca 4 senedir her türlüsünü (potansiyelli, kaşar, başarılı ) pompalıyor ne macerası. bu rezil lige gelecek adamlar belli zaten.

yabancı tdnin direk düşmanıyım yerli gelenenekten devam inş.

Bence artık önümüzdeki sene dönüşümün izni taraftar ile paylaşılmalı. Tabii onsekiz yaşında gençlerle dolduralım demiyorum. Büyük kısmı korunacak olursa baya zorlama olacak hissiyatım var ve hiç iyi görmüyorum.

Bu yaz transfer dönemini ve hazırlık dönemini iyi geçirmezse 2027'yi görebilir mi muamma.

Belki de bizdeki en büyük sınavını verecek bu yaz. O kadar para harcanmasına rağmen takım içinde çok fazla çok büyük soru işaretleri var. Bu soru işaretlerini gideremezse bizi çok zor günler bekliyor yeni sezonda.

Çekirge bir sıçrar iki sıçrar...
Adam 4 yildir en buyuk sinavini veriyor

Bu hic bitmeyecek herhalde

Bir de 4 yil sampiyon olmus adamin hic kredisinin olmamasi, sampiyon olmamasi halinde kovulacagi baska bi ulke yoktur herhalde. Şu ortamda niye risk alip genc oyuncu oynatsin ki, ben olsam bende oynatmam.

Hoca Deniz Zorlu'yu bile sinirlendirdiyse kaos sezonu geliyor
Hocam gercekten inanılmaz.... maas alıyorlar görev aliyorlar ama oyuncu almak zor geliyor bu nasil profesyonel yonetim ya. Ekip var mi bizim acaba ya da dikkate alınıyor mu. Bence çoğu oyuncu kalır zaten yerine adam bakmaya da üşenirlerler. Dünyadaki ilk 100 oyuncu hariç herkes yetersiz zaten ne diyeyim biktim ben bu bakistan.

Adam 4 yildir en buyuk sinavini veriyor

Bu hic bitmeyecek herhalde

Bir de 4 yil sampiyon olmus adamin hic kredisinin olmamasi, sampiyon olmamasi halinde kovulacagi baska bi ulke yoktur herhalde. Şu ortamda niye risk alip genc oyuncu oynatsin ki, ben olsam bende oynatmam.

Sorun şampiyon olamaması değil, özellikle bu sene takımın oynadığı futbolun hiç bir şekilde zevk vermemesi tam tersi insanlara eziyet vermesi.

Kredisi var tabi ama kendi süresinde ulaştığımız nokta öyle bir nokta ki başarısızlık yaşandığı vakit sürdürülebilir bir yapının kalmayacağı.

Ona şu kadar verip al buna şu kadar verip al beğenmeyince yerine şuna şu kadar verip getir nereye kadar gidecek. Maliyeti düşük oyuncu da beğenmiyor.

CL'de genç oynatmasını beklemiyorum ben şahsen mesela. Ama ligde rakiplerden kat kat daha yüksek ve kaliteli bir kadroya sahipken de her maçta en küçük kötü gidişatta hocanın ve takımın çaresizce kalmasını da kabullenmem açıkçası. Bir değil iki değil kaç defa yaşadık bunu.

4/4 yapılan bir ortamda hâlâ böyle majör problemler görüyorsak ve yaşıyorsak insanların buna tepki göstermesi gayet doğal bence. Özellikle bu sezonki (içi dolu) eleştirilerin çoğunu sonuna kadar hak ediyor hoca.

Biri geçen oturup hesaplanmıştı bu sezon kaç kere ders çıkaracağım dediğini. Ben ders çıkardığını görmedim bugüne kadar. Yeni sezonda da çıkaracağını pek sanmıyorum açıkçası.

arda hocamlada inş bir 4 yıl arka arkaya. ardada çekincem eleştiri ortamında uzak çalışıyor baya eyüp, shaktar. shaktarın ortamı tabi savaş mavaş normal değilde pişmesi açısından iyi oldu. bizim serengeti ortamı afallatmaz ise bir 4 gelir diye düşünüyorum.

Kasimpasa macini izledin mi ?

Izlediysen nhaga’nin neden oyun dan alindigini bilmen gerekir normal sartlarda
İzledim nhaga oyundayken gayet baskılı oynuyorduk orta saha bizdeydi zibilyon tane faul aldı topu tuttu. Bazı hücum paslarında kötü tercihleri vardı. O çıktı ikinci 5 dakikada 5 pozisyon buldu Kasımpaşa. Sen ne izledin?

Hocam şu kadının programına ne zaman çıkacaksın yahu.

Adam beyin sarsıntısı geçirdi, kendisi çıkmak istedi, bulanık görüyorum gibi bi işaret yaptı. Napsın sırf sen mutlu ol diye sahada tutup çocuğun hayatı ile mi oynasın?

Geri
Üst Alt