- 24 Temmuz 2021
- 16.579
- 6.582
- 703
Basladi gene hazir genc muhabbetine..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nhaga yı bile bu maçta 90 dakika oynatmadı.
Kiralık topçuları ve yıllanmış papazları oynattı yine. Ee hocam ne oldu ikinci 45 senin kiralık topçular ve papazlar oynayınca. Genç topçun tecrübe kazanamadı özgüven kazanamadı.
Miadın doldu malesef, icardi torreira ve kendisi de tam zamanında ayrılmalı
bunu yapacak adamlar da tudor torrent prandelli yalakası adamlar falan ha yanlış olmasınhocam seneye sıçta biz bildiydik diye sevinsinler

Hoca Deniz Zorlu'yu bile sinirlendirdiyse kaos sezonu geliyorYav boyle yapacaksan git abi ya premier alman fransiz aliyor da sen kimsin almiyorsun
yabancı isteyenlere zaten gülüyorum. başındaki her hakareti ettikleri hoca 4 senedir her türlüsünü (potansiyelli, kaşar, başarılı ) pompalıyor ne macerası. bu rezil lige gelecek adamlar belli zaten.bunu yapacak adamlar da tudor torrent prandelli yalakası adamlar falan ha yanlış olmasın![]()
yabancı isteyenlere zaten gülüyorum. başındaki her hakareti ettikleri hoca 4 senedir her türlüsünü (potansiyelli, kaşar, başarılı ) pompalıyor ne macerası. bu rezil lige gelecek adamlar belli zaten.
yabancı tdnin direk düşmanıyım yerli gelenenekten devam inş.
Adam 4 yildir en buyuk sinavini veriyorBu yaz transfer dönemini ve hazırlık dönemini iyi geçirmezse 2027'yi görebilir mi muamma.
Belki de bizdeki en büyük sınavını verecek bu yaz. O kadar para harcanmasına rağmen takım içinde çok fazla çok büyük soru işaretleri var. Bu soru işaretlerini gideremezse bizi çok zor günler bekliyor yeni sezonda.
Çekirge bir sıçrar iki sıçrar...
Hocam gercekten inanılmaz.... maas alıyorlar görev aliyorlar ama oyuncu almak zor geliyor bu nasil profesyonel yonetim ya. Ekip var mi bizim acaba ya da dikkate alınıyor mu. Bence çoğu oyuncu kalır zaten yerine adam bakmaya da üşenirlerler. Dünyadaki ilk 100 oyuncu hariç herkes yetersiz zaten ne diyeyim biktim ben bu bakistan.Hoca Deniz Zorlu'yu bile sinirlendirdiyse kaos sezonu geliyor
Adam 4 yildir en buyuk sinavini veriyor
Bu hic bitmeyecek herhalde
Bir de 4 yil sampiyon olmus adamin hic kredisinin olmamasi, sampiyon olmamasi halinde kovulacagi baska bi ulke yoktur herhalde. Şu ortamda niye risk alip genc oyuncu oynatsin ki, ben olsam bende oynatmam.
İzledim nhaga oyundayken gayet baskılı oynuyorduk orta saha bizdeydi zibilyon tane faul aldı topu tuttu. Bazı hücum paslarında kötü tercihleri vardı. O çıktı ikinci 5 dakikada 5 pozisyon buldu Kasımpaşa. Sen ne izledin?Kasimpasa macini izledin mi ?
Izlediysen nhaga’nin neden oyun dan alindigini bilmen gerekir normal sartlarda
onlarda yabancı sınırı yok la. alır adamlar. Biz çoğunlukla Türk gençleri niye almıyor diye yüklenmeliyizYav boyle yapacaksan git abi ya premier alman fransiz aliyor da sen kimsin almiyorsun
Adam beyin sarsıntısı geçirdi, kendisi çıkmak istedi, bulanık görüyorum gibi bi işaret yaptı. Napsın sırf sen mutlu ol diye sahada tutup çocuğun hayatı ile mi oynasın?Nhaga yı bile bu maçta 90 dakika oynatmadı.
Kiralık topçuları ve yıllanmış papazları oynattı yine. Ee hocam ne oldu ikinci 45 senin kiralık topçular ve papazlar oynayınca. Genç topçun tecrübe kazanamadı özgüven kazanamadı.
Miadın doldu malesef, icardi torreira ve kendisi de tam zamanında ayrılmalı