Okan Buruk | Teknik Direktör

Yonetime kalkan germeye devam et, basarisiz olursan gonderileceksin.

Bundan 3 sene önce Sivas maçında hiçbir alternatif kalmamasına rağmen Ali Turap’ı sağ bek oynatmadığında çok sinirlenmiştim ve ağır eleştirmiştim. Bi istifa yazmadığım kalmıştı.

Ama sonra kabul ettim. İnsanlardan olmadığı bir şeyi beklemenin bir manası yok.

Okan hoca bir sürü pozitif özelliğinin yanında taşıdığı negatiflerden biri de bu. Kendisi genç oyuncuya şans verme ve geliştirme konusunda maalesef hevesli değil. Aslında pozitifliği ve babacan/dostane tavrı ile o gence çok güzel özgüven aşılayabilir, oyun mentalitesi sayesinde Barış’ta olduğu gibi oyuncuyu günümüz futboluna uygun şekilde şekillendirebilir ama buna dediğim gibi hiç hevesli değil, önemsemiyor

Bundan 10 sene sonrasında ne olur bilemem ama 3 sene önce de böyleydi, bugün de böyle.

Hocayı severim 4 yıldır elestirsemde hep destek verdim ,başarıları muazzam ama bizdeki misyonunu doldurdu bana gore ,dinlenmesi ve en önemlisi mental olarak kendini yenilemesi şart yoksa Terim gibi çöküşü de hızlı olacak

Hocam iyi ki varsin. En kötü pres, hücüm futbolu izliyoruz. Korkarim 1-2 seneye mecburen milli takima alincak..

türk futbolunu tamamen değiştirdi, bjk 6 ayda bir hoca, fener yılda bir başkan değiştirir oldu.
2 maç kaybeden şampiyonluğa havlu attı ağladı
İçeride dışarıda eze eze herkesi yenerek 4 sene üst üste şampiyon oldu
Bütün bunları da imparatorun gölgesinde yaptı.

Bravo hocam, tebrikler hocam,
İnşallah 4 değil, 24 sene kalırsın

Yalnız mentalini tebrik etmek lazım

İki eleştiri aldı diye Montella’nın kalkıp Türklük öğretmeye kalkıştığı şu ortamda dört senedir yemediği laf kalmadı buna rağmen sağlam kalıyor

Muhakkak üzülüyordur veya o gün biraz kafaya takıyordur, haksızlık edildiğini düşünüyordur ama cidden karakter olarak sinirlenen, kin tutan, ona buna laf atayım derdine giren biri değil bu çok belli, bugün sinirleniyorsa yarına unutuyor her şeyi

Geri
Üst Alt