Okan Buruk | Teknik Direktör

İstenileni veremediğinin farkındaymis. Milli futbolcular geleli daha 1 hafta olmuş, daha az süre verecekmiş ama ezilince oyuna sokmuş. Hazır değilmiş, uzun bir süre daha varmış hazırlanmaya. Gerekli antrenman ve fiziksel kaliteyi artıracakmis. Gelen oyuncu sayısı artmış, sahne filan gelmiş.

Hazırlık kampı, sakatliksiz kapatmak önemli. Bu sabahta antreman yaptık, 2 gün takımı dinlendirmedik ondan oldu 3, yoksa daha az yerdik

Gariplerim transfer sormayın demişler herhalde. Gstv jankati soruyor :asd:

Bahane üretme az hocalık yap. Transfer antrenörü. Şampiyonlar ligi takımı yönetiyorsun, İtalyan 2.lig takımlarına eziliyorsun, yok fizik yok mental anlatıp duruyorsun. Bu kulübün yürüyen halinin Monza'ları Venedik'leri patates etmesi lazımdı.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yabancı kuralı transferleri zorlayan şeymiş. Oyuncular yüzde yüz dinlenerek ve hazır gelmemisler. Dinlenik ciksalar fresh ciksalar istediklerini yapabilirlermis. Kafada taslak varmış yabancılar icin

Elit oyuncu almak istersen beklemek zorundaymissin. Marketten alinmiyormus.

Yalnız sinirden ağlayacak gibiydi... bu sözleri söylerken küfür etmemek için de kendini zor tutuyordu... rezil bir oyun olduğunu kendisi de görmüş. Bir de davinson niye gelmedi hala? Como için mi yapıyor bunu ben bilmiyorum ve anlamadım... Dünya kupasında oynayan herkes geldi bir o gelmedi takıma...

file_0000000064ac820a8c2ec882f3bfb22a.webp

Yalnız sinirden ağlayacak gibiydi... bu sözleri söylerken küfür etmemek için de kendini zor tutuyordu... rezil bir oyun olduğunu kendisi de görmüş. Bir de davinson niye gelmedi hala? Como için mi yapıyor bunu ben bilmiyorum ve anlamadım... Dünya kupasında oynayan herkes geldi bir o gelmedi takıma...

Hocam elit diyip duruyorda 40 bonservis 10 senelik vereceksek her adama zaten kendisine ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum, istisnasız bütün transferleri karavana atıyor bu konuda örneği yok. 10-12 milyona bir oyuncu alırsak adam yerine bile koymuyoruz artık.

Hocam şu twetter da yazılanlar bence biraz farklı... YouTube dan izledim ben de bu lafı oynanan oyun iyi değildi konuşmasından sonra söylendi... gönül ister ki hazırlık maçlarını da iyi oyun iyi skorlar geçirelim ama önemli olan şu anda benim için sakatlıksız geçirmek dedi. Sonrasında da bunları söyledi. Ayrıca 7 gün demedi sane geleli 2 gün oldu dedi. Ama bugün süre almak istedi dedi. Şöyle bir 10 15 dk oynattık dedi. Oyuncular hazır değil çok dinlenerek geldiler ve dün akşam bugün sabah yoğun idmanlar yaptık bunun üzerine maça çıktık, daha fresh bir şekilde maça çıksak belki daha farklı da olabilirdi dedi.

Söylediğim gibi paylaşımlar biraz kırpık kırpık oluyor x de. Biraz da algı oluyor... ses tonu sesin titremesini falan yazıdan anlayamaz kimse..

Geri
Üst Alt