Okan Buruk | Teknik Direktör

yönetim transfer yapmıyorsa istifa etmesi lazım tüm suç kendisine kalır

Orta sahada elimde yeterince oyuncu var Kaan,İlkay,Sara filan derken bu acıklaman ya bilerek, bilinçli olarak kendi icinde tepki olarak birilerine mesajdı ya da gercekten futboldan iyice azad olmussun gram futboldan bi habersin

Başkan olarak bu minibüsçü yerine Faruk Süren veya Ünal Aysal ile çalışsaydı Şampiyonlar Ligini kazanırdı kesinlikle. Allah sabır versin hocam. Güçlü dur.
HOQ0KBOWUAAKate.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yerinde olsam istifa eder, yönetimi taraftarın önüne atar, üstüne bir de kahraman olurdum.

Ama bu gidişata bakılırsa, tüm başarısızlıklar önce kendisine fatura edilecek.
Geçen sezondan beri diyorum Dursun ilk kötü gidişatta hocayı yiyip ihaleyi tamamen ona yıkamaya çalışacak.

Bu da daha yeni bu hafta yönetime az biraz üstü kapalı laf etmeye başladı 4 yıl sonra. Yiyecekler seni Hamza gibi ne diye yönetime kalkan oluyorsun kaç senedir.

Hala daha şu açıklamayı yapan adam hiçbir şeyden ders falan çıkarmamıştır, geçin o işleri.

Geçen sezondan beri diyorum Dursun ilk kötü gidişatta hocayı yiyip ihaleyi tamamen ona yıkamaya çalışacak.

Bu da daha yeni bu hafta yönetime az biraz üstü kapalı laf etmeye başladı 4 yıl sonra. Yiyecekler seni Hamza gibi ne diye yönetime kalkan oluyorsun kaç senedir.
İşin kötüsü, geçen sezon resmen mucizelerle şampiyon olduk. Fener biraz akıllı oynasa, şampiyon olmuşlardı. Geçen sezondan beri bir şeyler kötü gidiyor yani ama ısrarla çözüm üretmiyorlar.

Çekirge her zaman sıçramaz. Geçen sene sıçradık, bu sene şampiyonluk falan hayal bu kafayla.

Okan beyle 9. transfer sezonumuz değişen hiçbir şey yok. Her sene daha da kötüye gidiyor hatta.

İşin kötüsü, geçen sezon resmen mucizelerle şampiyon olduk. Fener biraz akıllı oynasa, şampiyon olmuşlardı. Geçen sezondan beri bir şeyler kötü gidiyor yani ama ısrarla çözüm üretmiyorlar.

Çekirge her zaman sıçramaz. Geçen sene sıçradık, bu sene şampiyonluk falan hayal bu kafayla.
2. Juventus maçından sonra öyle laflar etti ki aha gerçekten durumun vahimiyetini anladı dedik. Ama nafile. Değişen bir şey olmadı maalesef.

Bu günlerin geleceği minimum 1 senedir belliydi zaten. Geçmişle yaşayan bu durumlara düşer maalesef.

Yaw arkadaşım göndersene şu kaan'i falan ne bekliyorsun bu heriflerden sen be adam. Takım her sene kötüye gidiyor. Koy 18 yaşındaki herhangi bir çocuğu oynat bu heriflerin yerine yaw. Transfer yapamayan yönetim utansın. Kaan'la ilkay'la vs götümüzde patlatacaklar bu sezonu belli oldu.

Geri
Üst Alt