Okan Buruk | Teknik Direktör

La olm bu yine ne anlatmış ya.
Eli kolu bağlıymış.
Ulan 14 yabancı hakkın varken gidip sanki dünya starlarını aldırdın. Ndombele, bats, vicinus gibi asalaklar geldi bu takıma.
Cuestayı kabul ettin.
Hiç oynatmayacağın belli olan frankowskiyi aldırdın.
Eli kolu bağlıymış.
Leminayla sözleşme uzatmasaydın o zaman kardeşim.
37 yaşındaki sürüngen ilkayı istemeseydin de genç alsaydın belki bir işe yarardı.

Şu adamı da yönetimi de Galatasaraydan def edecek bir ekip yok mu koca camiada

Bahane bulmak konusunda gerçekten başarılı hiç hatayı kendinde ve ekibinde bulmuyor .
Bu takım oyun kuramıyor topu defanstan çıkaramıyor bunu görmemek için kör olmak lazım.
Saradan vazgectı isen ona göre adam alsaydın adam oynamak istemiyor belli ki ceza sahası önünde her topu kaybediyor
Hem yönetim transfer anlamında hem de hocamız takımı yönetme anlamında sınıfta kaldı

La olm bu yine ne anlatmış ya.
Eli kolu bağlıymış.
Ulan 14 yabancı hakkın varken gidip sanki dünya starlarını aldırdın. Ndombele, bats, vicinus gibi asalaklar geldi bu takıma.
Cuestayı kabul ettin.
Hiç oynatmayacağın belli olan frankowskiyi aldırdın.
Eli kolu bağlıymış.
Leminayla sözleşme uzatmasaydın o zaman kardeşim.
37 yaşındaki sürüngen ilkayı istemeseydin de genç alsaydın belki bir işe yarardı.

Şu adamı da yönetimi de Galatasaraydan def edecek bir ekip yok mu koca camiada
Erden timur olmasa takimin omurgasini da kuramazdi. Neyse ki anlayan biri bi donem omurga kurdu da 4 yildir ekmegini yiyoruz dostum

yahu kendin dedin yerli alacağız diye. hadi inanmasak da kabul edelim yabancı tarafını yerli niye alınmıyor? 4 yıldır şampiyon olan hocasın hiç mi sesini çıkartamıyorsun? Piyasada sadece 50m istenilen Can mı var yerli olarak?

yahu kendin dedin yerli alacağız diye. hadi inanmasak da kabul edelim yabancı tarafını yerli niye alınmıyor? 4 yıldır şampiyon olan hocasın hiç mi sesini çıkartamıyorsun? Piyasada sadece 50m istenilen Can mı var yerli olarak?
Yerlide de elit diamond premium plus oyuncularla ilgileniyoruz o yüzden zaman alıyor. Düz oyuncuyla ilgilenecek kadar enayi miyiz? Yeni Yusuflar, Ahmedler bulmak kolay mı sanıyorsunuz?

Yerlide de elit diamond premium plus oyuncularla ilgileniyoruz o yüzden zaman alıyor. Düz oyuncuyla ilgilenecek kadar enayi miyiz? Yeni Yusuflar, Ahmedler bulmak kolay mı sanıyorsunuz?
elit oyuncu muhabbeti üzerinden vurmak saçma bence. rakipler bu şekilde oyuncular alıyor. Senin hocan 4 sene şampiyon yaptıysa takımı şimdiye senin 10 numara ve 1 tane daha ileri uca bu şekilde oyuncu alman lazımdı. Bizim hoca kuracağı cümle çok basit aslında şu dönemde. ''Transfer ile ilgili yorum yapmıyorum, transferi yönetime sorun''. Kalkan olmaya çalıştıkça ihale kendisine kalıyor

elit oyuncu muhabbeti üzerinden vurmak saçma bence. rakipler bu şekilde oyuncular alıyor. Senin hocan 4 sene şampiyon yaptıysa takımı şimdiye senin 10 numara ve 1 tane daha ileri uca bu şekilde oyuncu alman lazımdı. Bizim hoca kuracağı cümle çok basit aslında şu dönemde. ''Transfer ile ilgili yorum yapmıyorum, transferi yönetime sorun''. Kalkan olmaya çalıştıkça ihale kendisine kalıyor
Rakipler bunu sakız edip beceriksizliklerinin üstünü örtüyor mu? Grenwood’u Trossend’i Temmuz başı indirdi adamlar az mı elit bunlar? Her sene transfer geciktiği an elit mevzusu başlıyor bizde. Sane az mı elitti Haziran’da hallettin?

Rakipler bunu sakız edip beceriksizliklerinin üstünü örtüyor mu? Grenwood’u Trossend’i Temmuz başı indirdi adamlar az mı elit bunlar? Her sene transfer geciktiği an elit mevzusu başlıyor bizde. Sane az mı elitti Haziran’da hallettin?

Ee hoca isteğini dile getiriyor gerisi yönetimde

Buradaki sorun ne?

Ee hoca isteğini dile getiriyor gerisi yönetimde

Buradaki sorun ne?
Yav yerlide de elit peşinde koşmazsın be adam. En fazla rotasyonda kullanacaksın zaten. Kadro derinliğin yok Can’a 65 milyon verir miyiz peşindeyiz 2 aydır.

La ben niye elit almıyoruz mu diyorum. aynı şeyi söylüyorum zaten. Rakip alıyorsa yönetim de alacak diyorum en azından 2 tanesini. Yönetim bonservis harcamaktan elini çekiyor. Gelen oyuncu kötü çıkarsa hocanın hatasıdır ama istenilen topçuların alınmaması, gecikmesi yönetimin. Bu ayrımı yapalım önce.
Aral için yönetimin maşası bct 40m istiyorlar diye haber yaptı, çoğu kaynak hocanın istediğini söylüyordu. Ts 14 e mi ne aldı.
Dursun un başka bir ajandası var bu konuda ama bizim hoca avel gibi kalkan oluyor bunlara.

Yönetimi korumak için kendisini siper ediyor ama farkında bile değildir ilk başarısızlıkta Dursun bunu kovar. Yapma etme Hocam. Çık açık açık söyle gerçekleri.

Yav yerlide de elit peşinde koşmazsın be adam. En fazla rotasyonda kullanacaksın zaten. Kadro derinliğin yok Can’a 65 milyon verir miyiz peşindeyiz 2 aydır.

Güvendiğimiz muhabirler ve duyumcuların hepsi aynı şeyi söylediği için diyorum, mesela Aral’ı istemişiz yönetim almamış vs.

Yönetimi korumak için kendisini siper ediyor ama farkında bile değildir ilk başarısızlıkta Dursun bunu kovar. Yapma etme Hocam. Çık açık açık söyle gerçekleri.
açık açık konuşmasına da gerek yok. Transferi yönetime sorun diye bir cümle kurup, bomba onların kucağına bırakacak. Bitti bu kadar.

La ben niye elit almıyoruz mu diyorum. aynı şeyi söylüyorum zaten. Rakip alıyorsa yönetim de alacak diyorum en azından 2 tanesini. Yönetim bonservis harcamaktan elini çekiyor. Gelen oyuncu kötü çıkarsa hocanın hatasıdır ama istenilen topçuların alınmaması, gecikmesi yönetimin. Bu ayrımı yapalım önce.
Aral için yönetimin maşası bct 40m istiyorlar diye haber yaptı, çoğu kaynak hocanın istediğini söylüyordu. Ts 14 e mi ne aldı.
Dursun un başka bir ajandası var bu konuda ama bizim hoca avel gibi kalkan oluyor bunlara.
Elit alacağız diyip üç ay geçirip günün sonunda al(a)mıyoruz işte aynı şeyden bahsediyoruz ama hocam her sene yönetime kalkan olma uğruna (ya da kendisi de böyle düşündüğünden) aynı bahaneden bıkmıyor :)

Elit alacağız diyip üç ay geçirip günün sonunda al(a)mıyoruz işte aynı şeyden bahsediyoruz ama hocam her sene yönetime kalkan olma uğruna (ya da kendisi de böyle düşündüğünden) aynı bahaneden bıkmıyor :)
Milletin yöneticisi çıkıp açıklama yapıyor bizimkiler hocayı öne atıyor, hocada dünkü çocuk gibi çıkıp mık mık mık konuşuyor.

Skorlar beni hic negatif etkilemiyor. Onemli de degil.

Ama bu maclarda sahada neyi deniyoruz? Hangi taktik ya da baska bir detay?

Kadro eksik, yeni transferin zaten 1 tane. Yedeklerin alternatiflerin tamam degil.

Hani as 11 olmasa bile ikinci 11 in dedigin kadroda bombos.

Ne ise yaradi hazirlik maci bir anda alakasiz corba kadro ile? Hocanin transfer hususu ile kamp surecindeki negatifligin farkinda olmamasi imkansiz. Fakat yoneticilerden bir allahin kulu iletisim kurmadigi icin hocaya kaliyor, o da beceremiyor bu olayi. "Transferi yoneticilere sormaniz lazim" diyerek topu oraya da atmiyor, kendini onde tutuyor. Bunu garipsiyorum bazen.

Elit oyuncu, beklemek lazim...1 tane hadi 2 tane bekleyelim dert degil. Sana 4 5 tane minimum adam lazim ve 15 gune lig macin var.2 tane satilabilir as 11 oyuncun var dedikodu olsa bile. Basliyor sezon hani- ne ara adapte olacaklar? 3 4 hafta oynatmayacak zaten "hazir degil" diyerek. O surecte kayiplar yasarsan ne olacak?

Geri
Üst Alt