Okan Buruk | Teknik Direktör

en iyi kadro hala bizde
sadece acik ara en iyi kadro bizde degil o kadar

2000 yılında fatih terim, emre ve okan boşuna gitmemişti hocam.. O zaman onlara yapılanlar şimdi tekerrür ediyor.

transfer yapma, siyasi bürokratlar önünü kessin tvlerde tekrar fenerbahçe şöleni olsun.. oldu yaaa! o insanlar 2000 yılında para için bizi terketmemişti, onlar bu rezillikleri görmeye tahammül edemediği için gitmişlerdi

en iyi kadro hala bizde
sadece acik ara en iyi kadro bizde degil o kadar
Uğurcan > Ederson
Singo > Semedo
(emin değilim)
Davinson = Skriniar
Abdülkerim < Ake
Jakobs < Oosterwolde

Torreira > Kante (emin değilim.)
Sara (Lemina) < Guendouzi
10 Numara (Yok) < Asensio (Talisca)

Barış > Kerem
Sane < Greenwood
Osimhen > Muriqi

İlk 11 seviyesinde bile en iyi değiliz bence. Kafa kafaya diyebiliriz en fazla. Kaldı ki tüm sezon 11 adamla geçmez. İşin içine kadro derinliği ve rotasyon oyuncuları girince, kesinlikle en iyi kadroya sahip olduğumuzu düşünmüyorum. Mevcut kadromuzla ligin tamamını götüremeyiz. Acil 5-6 takviye şart.

Uğurcan > Ederson
Singo > Semedo

Davinson = Skriniar
Abdülkerim < Ake
Jakobs < Oosterwolde

Torreira > Kante
Sara (Lemina) < Guendouzi
10 Numara (Yok) < Asensio

Barış > Kerem
Sane < Greenwood
Osimhen > Muriqi

İlk 11 seviyesinde bile en iyi değiliz bence. Kafa kafaya diyebiliriz en fazla. Kaldı ki tüm sezon 11 adamla geçmez. İşin içine kadro derinliği ve rotasyon oyuncuları girince, kesinlikle en iyi kadroya sahip olduğumuzu düşünmüyorum. Mevcut kadromuzla ligin tamamını götüremeyiz. Acil 5-6 takviye şart.
Optimist bir tablo olmuş

Kendisi hakkında çok eleştiri yaptım. Hala da eleştirilecek bir sürü hatasını sayabilirim.

Lakin senin yönetimin en çok kazanan kulüp olmana rağmen transfer yapmıyorsa, hayatın olağan akışına aykırı tuhaf hareketleri mevcutsa, tribün liderin dahi dayanamayıp siyasiler feneri şampiyon yapacak minvalinde açıklamalar yapıyorsa

Ben odak noktası olarak Okan Buruk’u yapamam. Benim önceliğim Dursun ve ekibinin bir an önce kovulmasıdır. Ondan sonra Okan Buruk hatalarına devam ederse eleştiririz istifaya davet ederiz ama şu an konu Okan Buruk olmamalı

Kendisi hakkında çok eleştiri yaptım. Hala da eleştirilecek bir sürü hatasını sayabilirim.

Lakin senin yönetimin en çok kazanan kulüp olmana rağmen transfer yapmıyorsa, hayatın olağan akışına aykırı tuhaf hareketleri mevcutsa, tribün liderin dahi dayanamayıp siyasiler feneri şampiyon yapacak minvalinde açıklamalar yapıyorsa

Ben odak noktası olarak Okan Buruk’u yapamam. Benim önceliğim Dursun ve ekibinin bir an önce kovulmasıdır. Ondan sonra Okan Buruk hatalarına devam ederse eleştiririz istifaya davet ederiz ama şu an konu Okan Buruk olmamalı
Aynen öyle. Şu anki tabloda Okan hocaya söylenebilecek tek bir söz bile yok. Sadece fazla sessiz kalmasını eleştirebiliriz ama o kısımda da haklı yönleri var elbette.

Yerinde olsam en geç Eylül ayına kadar gerekli olan tüm transferler tamamlanmazsa, basardım istifayı. Hiç uğraşmazdım. Çünkü mevcut kadroyla olacak iş değil.

Elinde gelmiş geçmiş en pahalı kadro var. Açık ara en pahalı ve sukseli transferler senin döneminde yapıldı. Ne oynattığın top top değil, ne aldığın adamlar oyuncu değil. Şu aşağıdaki sekans gibi bir sekans 4 senede Ziraat Türkiye kupası maçında bile izleyemedik. Hatta artırıyorum, bilmem kaçıncı Lig takimlarina karşı bile yeneriz, rahat oynarız mantığıyla izleyemiyorum. 2-0 dk 82de bile diken ustundeyim senin yuzunden

Elinde gelmiş geçmiş en pahalı kadro var. Açık ara en pahalı ve sukseli transferler senin döneminde yapıldı. Ne oynattığın top top değil, ne aldığın adamlar oyuncu değil. Şu aşağıdaki sekans gibi bir sekans 4 senede Ziraat Türkiye kupası maçında bile izleyemedik. Hatta artırıyorum, bilmem kaçıncı Lig takimlarina karşı bile yeneriz, rahat oynarız mantığıyla izleyemiyorum. 2-0 dk 82de bile diken ustundeyim senin yuzunden

Villarrealin dün bize çektiği muamele.

Geri
Üst Alt