Alper Alp Şentürk
Parçalı Üye
- 28 Mayıs 2025
- 2.874
- 1.754
- 473
2 tane kolpacı x hesabına göre istifa etmiş. Niye istifa etsin ne alaka
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kulüple ilgili en önemli yanlışlar sizce nedir?en iyi kadro hala bizde
sadece acik ara en iyi kadro bizde degil o kadar
Baskan adayi olmak icin gerekli sartlar (tuzuk)Kulüple ilgili en önemli yanlışlar sizce nedir?
3 tane yanlış yapılan şey ve sebebini yazabilir misiniz?
Düşüncelerinizi anlamak için soruyorum.
Uğurcan > Edersonen iyi kadro hala bizde
sadece acik ara en iyi kadro bizde degil o kadar
Optimist bir tablo olmuşUğurcan > Ederson
Singo > Semedo
Davinson = Skriniar
Abdülkerim < Ake
Jakobs < Oosterwolde
Torreira > Kante
Sara (Lemina) < Guendouzi
10 Numara (Yok) < Asensio
Barış > Kerem
Sane < Greenwood
Osimhen > Muriqi
İlk 11 seviyesinde bile en iyi değiliz bence. Kafa kafaya diyebiliriz en fazla. Kaldı ki tüm sezon 11 adamla geçmez. İşin içine kadro derinliği ve rotasyon oyuncuları girince, kesinlikle en iyi kadroya sahip olduğumuzu düşünmüyorum. Mevcut kadromuzla ligin tamamını götüremeyiz. Acil 5-6 takviye şart.
Yani... Semedo'yu sürekli sakatlanan Singo'nun önüne yazıp, Torreira Kante'den daha iyi iddiasını da reddedebilmek mümkün. Çünkü Torreira'nın bu sezonki hali geçtiğimiz sezonlar gibi değil.Optimist bir tablo olmuş
Aynen öyle. Şu anki tabloda Okan hocaya söylenebilecek tek bir söz bile yok. Sadece fazla sessiz kalmasını eleştirebiliriz ama o kısımda da haklı yönleri var elbette.Kendisi hakkında çok eleştiri yaptım. Hala da eleştirilecek bir sürü hatasını sayabilirim.
Lakin senin yönetimin en çok kazanan kulüp olmana rağmen transfer yapmıyorsa, hayatın olağan akışına aykırı tuhaf hareketleri mevcutsa, tribün liderin dahi dayanamayıp siyasiler feneri şampiyon yapacak minvalinde açıklamalar yapıyorsa
Ben odak noktası olarak Okan Buruk’u yapamam. Benim önceliğim Dursun ve ekibinin bir an önce kovulmasıdır. Ondan sonra Okan Buruk hatalarına devam ederse eleştiririz istifaya davet ederiz ama şu an konu Okan Buruk olmamalı
Tam olarak düşündüğüm noktalardı.Yani... Semedo'yu sürekli sakatlanan Singo'nun önüne yazıp, Torreira Kante'den daha iyi iddiasını da reddedebilmek mümkün. Çünkü Torreira'nın bu sezonki hali geçtiğimiz sezonlar gibi değil.
Kaynak?Hayır istifa yok. Hoca görevinin başında maça hazırlanıyor.
Sebo yu niye içeri aldın lanAhh be kolpa çıktı istifa haberleri
Elinde gelmiş geçmiş en pahalı kadro var. Açık ara en pahalı ve sukseli transferler senin döneminde yapıldı. Ne oynattığın top top değil, ne aldığın adamlar oyuncu değil. Şu aşağıdaki sekans gibi bir sekans 4 senede Ziraat Türkiye kupası maçında bile izleyemedik. Hatta artırıyorum, bilmem kaçıncı Lig takimlarina karşı bile yeneriz, rahat oynarız mantığıyla izleyemiyorum. 2-0 dk 82de bile diken ustundeyim senin yuzunden