Okan Buruk | Teknik Direktör

Uğurcan > Ederson
Singo > Semedo
(emin değilim)
Davinson = Skriniar
Abdülkerim < Ake
Jakobs < Oosterwolde

Torreira > Kante (emin değilim.)
Sara (Lemina) < Guendouzi
10 Numara (Yok) < Asensio (Talisca)

Barış > Kerem
Sane < Greenwood
Osimhen > Muriqi

İlk 11 seviyesinde bile en iyi değiliz bence. Kafa kafaya diyebiliriz en fazla. Kaldı ki tüm sezon 11 adamla geçmez. İşin içine kadro derinliği ve rotasyon oyuncuları girince, kesinlikle en iyi kadroya sahip olduğumuzu düşünmüyorum. Mevcut kadromuzla ligin tamamını götüremeyiz. Acil 5-6 takviye şart.
Ugurcan >> Ederson net ki Ederson muhtemelen kalmaz
Singo/Sallai >> Semedo net ki Semedo'nun kalacagi garanti degil
Davinson > Skriniar net, belki anca denk
Apo < Ake maalesef
Jakobs > Oosterwolde net
Torreira/Lesley < Kante/Ismail maalesef
Sara/Lemina << Guendouzi maalesef
Yunus < Asensio/Talisca maalesef
Baris >>> Kerem
Sane > Greenwood
Osimhen >>> Muriqi

bizden iyi olduklari mevkilerde azicik daha iyiler, orta saha disinda
biz ise hucum, kale ve beklerde cok onlerindeyiz
stoperler ortalamada denk gibi asagi yukari

kadrolari simdilik daha derin gorunuyor olabilir ama bir suru kisiyi yollamak zorundalar bir de o zaman gorelim kadrolarini

mih-200.jpg

Elinde gelmiş geçmiş en pahalı kadro var. Açık ara en pahalı ve sukseli transferler senin döneminde yapıldı. Ne oynattığın top top değil, ne aldığın adamlar oyuncu değil. Şu aşağıdaki sekans gibi bir sekans 4 senede Ziraat Türkiye kupası maçında bile izleyemedik. Hatta artırıyorum, bilmem kaçıncı Lig takimlarina karşı bile yeneriz, rahat oynarız mantığıyla izleyemiyorum. 2-0 dk 82de bile diken ustundeyim senin yuzunden

Melo-Selçuk-Sneijder orta sahası şuanki orta sahadan daha iyi :)
Drogba-Burak-Umut rotasyon hattı şuankinden iyi.
Yani şu şekilde gol atabilecek bir takım yaratmak için teknik direktör becerisine gerek yok. O oyuncuların başında X bir teknik direktör de olsa şu gol atılabilirdi yani. Hocadan bağımsız bir durum bence bu pozisyon. Kalite olarak şuanki kadrodan daha kaliteli o anki kadro bence. Fiyat olarak kıyaslama yapmak yersiz bence. Şuan rakamlar çok uçuk durumda.

FT gibi yönetim elinden gelenin daha fazlasını yapmalı diye açıklama beklerdim şimdiye kadar kendisinden.

Çok ılımlı yaklaşıyor herkese. Aman onunla iyi geçineyim bunu üzmeyeyim. Başkanımız şöyle Kavakçı böyle. Günün sonunda seni yiyecek bunlar işler kötü gidince daha haberin yok.

4 sene üst üste şampiyon olmuş hocasın taraftarı arkanda konsolide edemiyorsun hâlâ. Biraz es biraz kükre be kardeşim. Sonunda senin kellen gidecek.

Hocanın yapısı böyle. Doğru veya yanlış başka bir şey. Benim de beklentim sizle paralel. Ama hoca böyle biri işte, Mourinho sorulunca “olanlar geçmişte kaldı, dünyanın en önemli teknik adamlarından biri” diyor mesela. Okan hoca gerçekten yufka yürekli ve kinci biri değil. Belki oğluyla ilgili yaşadığı süreç de onu bu hale gelmesine ekstra katkı sağlamıştır bilemem.

X teknik adam şu 4 sene şampiyonluğu yaşasa muhtemelen Nutuk 2 diye kitap çıkartırdı. Öyle göklerde gezinirdi. Hocada ise bu kibir yok. “Yani evet inşallah yani şampiyonluk gelmeye devam edecek evet yani” diyor :d

Velhasıl Okan hocanın bizzat her şeyiyle bizden yetişmiş biri olduğunu bazen unutuyoruz. Çok değerli bizim için. Değerli olmalı. Yarın gitse de imparator gibi illa yine gelir.

Melo-Selçuk-Sneijder orta sahası şuanki orta sahadan daha iyi :)
Drogba-Burak-Umut rotasyon hattı şuankinden iyi.
Yani şu şekilde gol atabilecek bir takım yaratmak için teknik direktör becerisine gerek yok. O oyuncuların başında X bir teknik direktör de olsa şu gol atılabilirdi yani. Hocadan bağımsız bir durum bence bu pozisyon. Kalite olarak şuanki kadrodan daha kaliteli o anki kadro bence. Fiyat olarak kıyaslama yapmak yersiz bence. Şuan rakamlar çok uçuk durumda.
Bende onu diyorum, milyonlar harcatti, 4 sene takımın başında kaldı, kurduğu kadro belli, yediği oyuncu belli. Eleştirim o zaten. Önüne gelene 3-5 maaş, önüne gelene 30-40 bonservis, elde satılacak 3 oyuncu var yok, takımın oyunu berbat, mevkilerin hepsi eksik. Önceden Fatih terime kızardım bir sürü oyuncu aldırıyor hep bahane buluyor diye, bu onu da geçti, terimden özür dileyecek kivamdayim

Transferlerin sürekli sarpa sarmasının en büyük sebeplerinden biri de hocanın yönetime arka çıkmasıdır.
4 sene şampiyonluk yaşamış bir hocanın kulüpte hiç ağırlığı olmaz mı.yalandan da olsa biraz eleştir baskı yap yok anasını satayım.neyse 3 5 maç tökezlesin kellesini alacak yönetim haberi yok.

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

Kulubede olmayacak gibi durum var mi harbiden? Oyle muhabbet donmustu bilmiyorum asli nedir o olayin?

Bende onu diyorum, milyonlar harcatti, 4 sene takımın başında kaldı, kurduğu kadro belli, yediği oyuncu belli. Eleştirim o zaten. Önüne gelene 3-5 maaş, önüne gelene 30-40 bonservis, elde satılacak 3 oyuncu var yok, takımın oyunu berbat, mevkilerin hepsi eksik. Önceden Fatih terime kızardım bir sürü oyuncu aldırıyor hep bahane buluyor diye, bu onu da geçti, terimden özür dileyecek kivamdayim

Murat renktaş belki de sen hayalinde kusursuz TD aradığın için bu kadar öfkelisin.

OB'yi bi kenara bırakıyorum, Fatih Terim'in sonsuz hata yapma lüksü var bence. Zira Ft olmasaydı bugün Galatasaray asla bu seviyede bir kulüp olmazdı.

Belki de FT'nin de insan olduğunu, herkesin hata yapabileceğini ve bazen saçma sapan işler yapabileceğini kabullenmek lazım.

Beklenmeyen şekilde ‘yapacağınız işin’ deyip bırakıp gitse kendi adına muazzam bir hareket olur görüşündeyim.

Geri
Üst Alt