Okan Buruk | Teknik Direktör

2 sezondur aynı sıçmığı oynatıyor buna futbol diyemiyorum maalesef ama ite kaka öte beri maçları alıyordu. Bu maçı da yunusun ayağı düzgün olsa alacaktı maç sonu saksafonlar ortaya çıkıp soktu falan yazacaklardı

utanmasalar 2 tane 50 milyonluk adam gelmediği için çorumu yenemedi de yazarlar gerçi zaten bunlarda utanma yok

Bu sezon rakiplerde yan takımlarda güçlendi, son gün 3 tane 40 milyonluk adam indirmezsek ilk devreyi bitirebileceğini düşünmüyorum. Geçen sezonun 2.devreside çok çok kötü oynadık sinyaller açıktı yeni bişey değil.

Sen hoca falan değilsin. Yönetimi Allah kahretsin ama Çorum’u yedeksiz de yenmen lazım kendi evinde. 10 kişi kalmasalar 3’ü de yerdin muhtemelen. En az yönetim kadar nefret ediyorum senden. Çık şimdi korumak için kırk takla attığın yönetimi savun. O savunduğun yönetim önce seni atacak taraftarın önüne, göreceksin.

misal nhaga ne yaptı sana tam olarak ya?
yani artık pis pis konuşacağım tutuyorum kendimi

misal kaanla, günayla nasıl bir ilişkin var senin de bunlar sürekli duruyor, hatta kaanını sürekli oyuna alıyorsun?

nhaga ne yaptı peki sana yani mutlaka bir şey yapması lazım ya!

ilkayı, kaanı falan oyuna alıp bu çocuğu almadığına göre aklıma normal şeyler gelmiyor?

nedir anhaga ile derdin?

tamam yedekte hücumcu yok ama çıkan 11 şampiyon 11, osimhen,barış,sane,yunus, toreira,davinson,sara vb ve adamlar 2.ligden yeni çıkmış, üstüne dakika 70te, 10 kişi kalmış takıma karşı maç böyle oluyorsa eleştiri bal gibi de olur, rakip madrid mi? onların kadrosu uzay kadro mu? ne yani çorumu yenmek için ekstra süperstarlara ihtiyaç var herhalde, gerçi savunanlar ''benim okan hocama kadro kurmadılar diyebilir'' hiç şaşırmam, sanki çorumların,AZlerin, pragların,rigasların efsane uzay kadrosu var ve 4 yıldır savunmamızın anadolu maçları dahil zayıf olmasının sebebi rakipleri uzay kadrosu değil mi!!!

Berat Luş ve ada yi bari oynatsaydin sen ilkay ve kaan ne yaa kimlere güveniyorsun komisyon mu alıyorsun sen be adam. Yönetime hak verecez az kaldı.

osimhenli, şampiyon kadro ile kendi evinde 1.ligden yeni yükselmiş ilk 11'de 9 tane yeni oyuncu olan toplama bir takımı 10 kişi kaldığında bile yenemeyen adamın teknik direktörlük ruhsatının iptal edilmesi gerek.

Geri
Üst Alt