Okan Buruk | Teknik Direktör

gene kendi işini zorlaştırmak için elinden gelen her şeyi yaptın hocam. allah yardımcın olsun.

dursuna yıllardır laf ettigim için kendime kızmaya basladım ,4senedir şu takıma lucas harici 1 tane ortasaha aldırmadı nasıl bir os düşmanı hocaya denk geldik hala anlamıyorum
soru sorulunca da dalga geçiyor milletle
elindeki ortasahalara ile ganbanga ugrayınca gülsün bakalım

kendisini hep destekledım ama yazıklar olsun diyorum artık dursun nekadar showmense okanda onun kadar showu seviyor

6 tane ortasahadan 1 tane düzgün adam var gerisi full çöp insan utanır biraz

Sırtımızda taşıyoruz.
Avrupa hiç umrunda bile değil.
Sezon sonunda geleceği ciddi ciddi tartışmaya açılmalı.

Dogru durust surekliligi olan bir sistemin olsa Lemina cikar, Kaan'i oynat. Kaan'i cikart, Ugo'yu oynat. Torr cikart, Nhaga'yi oynat falan ama oyle bir even yaratamadi koskoca dort senede Okan Efendi. Yaptirdigi abuk subuk transferlerle uc sene once 102 plan toplamis takimin icinden geciyor her sene.

Açık ara kadro kalitesi farkı sebebiyle şamp oldu diye Dandikball’a bir şans daha veriyoruz rezillik.

En son avrupa deplasman galibiyetin ne zaman OKAĞN?

Bu taraftar senin yüzünden portekize korkarak gidiyor.

okadar beklettin beklettin cok iyi oyuncularla gorusuyoruz felan filan diyordun leao disinda kimi aldik? 2 tane vasat adam, 1 yedek, 1 tane batrakov oda tutarsa... vallah hoca sende en az yonetim kadar hatalisin

Açık ara kadro kalitesi farkı sebebiyle şamp oldu diye Dandikball’a bir şans daha veriyoruz rezillik.

En son avrupa deplasman galibiyetin ne zaman OKAĞN?

Bu taraftar senin yüzünden portekize korkarak gidiyor.
Oha arkadaş deplasman galibiyeti ile mesafe açmaya çalışmışsın :) En son ne zaman galip gelemedin desen mesela 1 maç diyeceksin... Yanlış mıyım?

Bir de alıntı yapmadan cevaplıyorum kusura bakmayın kadro kalitesi ile başarı geliyor diyen arkadaşlar var. Okan sayesinde değil de kadro ile şampiyonluklar geliyormuş. O kalitedeki kadrodaki adamların yaptığı her röportajda niye Okan buruk ile yapmış olduğumuz görüşme sonrasında karar verdim bu takıma gelmeye diye söyleyip duruyorlar? Hiç bir işten anlamıyorsa Osimhen İcardi vs. bu adamın iknaları ile takıma geldi. Kimse bana Gardi falan demesin. Gardi karşı kulübü ve Okan'ın ikna ettiği oyucuları alıp geliyor.

Bir de mükemmel oyuncuları alıp gelen bir Trabzon u görüyoruz mesela Salah lar vs. Tekke ne oldu? 3. hafta yerle bir oldu çıkıp gitti. Bu oyuncular ile düzgün oyun oynayamayanları da görebiliyoruzdur inşallah...

Birde arkadaşım yazmış orada bu oyuncular ile başka bir hocanın elinde olsa da görsek diye... Neyini göreceksin? Başarısız olursa o gelen hoca ne yapacaksın? Aha işte gördüm hata etmişiz mi diyeceksin? Yok bence onu da demeyeceksin. Okan'ın kurduğu kadro ile ancak bu olurdu diyeceksin. Ya da gelene saydırıp onu da gönderteceksin. Yine deneme yanılma moduna sürükleyeceksin takımı... Bunu mesela nerede gördük? Terim gitti... Manchini Tudor Prandelli zamanlarını yaşayıp tekrar Terim i getirdiğimiz zaman yaşadık mesela... O aradaki dönem çok mu hoş bir dönemdi?

Geri
Üst Alt