- 18 Mayıs 2011
- 23.983
- 13.216
- 1.998
Ben dursun Özbek övmüyorum bu arada da... ironi şu okan buruk en çok transferde şu adamı aldırmıyor aldıra aldıra bunu aldırdı deniyor ya hani. Bu yüzden eleştiriliyor ya... o zaman gideceksin o kadroyu yaptıranı da eleştireceksin demek oluyor bu... Oraya kadro yazıp da bu kadroyu en büyük hocalar gelse başarılı olamaz diyorsan ve bu günkü kadrodaki her bku hocanın üstüne atıyorsan o dönemki bktan kadronun suçunu da o günün hocasına atacaksın diyorum...Hangisi ironi? Nerden geliyor anlat bileyim, ilk sezonunda Icardi, Torreira, Mertens alınırken nereden geliyordu keza fark, iki sene şampiyon olup üçüncü sene transfer mi yapmamışlar Okan’a bunu da anlat
O sürekli övdüğün Dursun Özbek’in kulübe 4 sene FFP cezası yedirmesini de anlat keza arada, yine yukarıda en dar açıdan övmelere doyamamışsın.
Haybeye sallıyorsun sonra da ironi diyorsun.
İroni işte burada. O günkü kadro ile hoca nasıl başarılı olsun demek varsa bugün ki kadrodaki eksiklikleri hocaya bağlamayacaksın... bugünkü kadrodaki eksiklikleri hoca aldırmadı isteseydi de aldırsaydı diyeceksen ise ben de derim ki o gün de hoca o günkü yönetime iyi oyuncular aldırsaydı...
Bugün yapılan hataları hocaya itekleyip o gün yapılan hataları yönetime iteklerseniz adaletsiz davranısınız art niyetli olduğunuzu gösterirsiniz...
Anlatmaya çalıştığım budur...
Bu arada yönetim ile ilgili pof pofladığım falan yok da aksi durum da orada da çelişkiye düşüyorsunuz... o gün niçin 300 milyonluk kadro kurulamıyordu da bugün 300 milyonluk kadro kurulabiliyor? Bunun da bir açıklaması olması lazım... Galatasaray o gün de galatasaray idi bugün de galatasaray...