Okan Buruk | Teknik Direktör

Yürek olmayınca, olmaz hoca. Senin korkaklığını biz ekranda görüyor hissediyorsak, rakipde görür hisseder üzerine gelir cesaretlenir.

Oyuncularında görür, hisseder motivasyonu düşer, güveni kaybolur.

İkinci yarı başlarken, saneyi çıkarıp barış ı sağa atıp, forvet e deniz i alsan şu maçtan puan alamasanda oyuncularını kazanırdın. Madem uguçuyu alacan oyuna çıkar yunus u al oyuna. Orta saha ya direnç kat.

Olmayacak senden belli oldu.

İlk yarı plan tıkır tıkır işliyordu. Sane ve hakem baktı ki maçı alacağız. Hemen duruma el koydular. Hocam sen Sane'yi ilk 11 başlatmaya devam et.

Tamam pen6 degil itlik yaptilar. Hatirlayin pozisyonun baslangicini. Kaleci merkeze bi top atti yunusu gecti bombos herif merkezde . Suareze araya top sonrasi malum. 5 sene oldu anasini satayim su pozisyonu nasil halen verebiliyoz yilmadinizmi yahu. Isler biraz kotuye gittiginde darmadagin oluyoruz hakemlik hic birseyin olmadigi maclarda da yasadik bunu

Hakemin de anasına avradına sövse hakkıdır. Çatır çatır teknik ekip ve futbolcuların hakkı yendi. Ne hakemi yeaaaa diye cırlayanlar olacaktır elbet.

Her sene ayni bok. One gec sacma sapan bi sekilde golu ye ondan sonra rakip alsin oyunu golu ye tekrar maca ortak olama fark ye. Biktik artik biktik. Hakem hatasiydi Sane salaginin kacirdigi goldu tamam da 2. Yari ne oynadi takim sürekli kontra yiyoruz izliyon ya. Sara 2 golde de topa dokunamadi gol oldu devami. Sallai sag kanatta tek basina kaldi Sane bi kere yardima gelmedi geri. Bunlari nasil goremiyosun kulubeden aklim almiyo.
Basin toplantisinda cik konus sov hakemlere Uefa’ya da ceza al bari diyelim hakkimizi savundu da ceza aldi. Birilerinin kulagina gitsin bari hakkimizin yendigi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Asla bu seviyelerin hocası olamayacaksın, asla. Yıllardır bir sürü Avrupa maçına çıktın, gram gelişme yok. Bu kadar Avrupa maçına Nurullah Sağlam çıksa o bile bazı şeyleri düzeltirdi belki. Ayrıyeten yalandan artistik hareketler, abartı tepkileri bırak lütfen. Alışmadık kıçta don durmuyor. Sana da o tarz hareketler yakışmıyor, bil.

Ben olayın oyuncu değişikliğiyle falan gram alakası olduğunu düşünmüyorum eline 10 milyar euroluk kadroda versen yine kazanamaz. Sporting takımı tek 1 kişi gibi oynuyor toplu ileri toplu geri topu alan oyuncunun yanında 2-3 kişi hazır hep. Doğaçlama futbol oynadığımız için bizimkilerin nefesi yetmiyor bir yerden sonra, Sporting'i kendisine ver galatasaraya karşı oynat ben kazanabileceğine gram inanmıyorum. Ligdeki 15 takımın bonservis harcamadığı Türkiye liginde tek senede 150 milyon bonservis harcamışız orayı başarı olarak görüyoruz tam bir komedi:d

Biri cikip lütfen desin, Baris ile ilk 11 de forvet ciktigimiz hangi maclari yenmisiz. Neyin israri bu??
Biz niye aldik Gül'ü ilk 11 de cikarmiyorsan, bastan begenmiyordun ve güvenmiyordun demek. Haa evet yabanci sinirindan dolayi mecbur kaldin eee ozaman stopere aldigin yabanci Bitshiabuyu neden oynatmadin madem.
Gittin hic oraya koymadigin Jacobsu koydun.

Takımı maçı bitirmesi gereken anlarda bitiremiyor, rakibini sersemletiyor ama bi türlü nakavt edemiyor, rakip sendeleyip yere düştü mü artık onu bi daha yerden kaldırmayacaksın

Anların kıymetini bilecek golün önemini futbolcularının kafasına kakacak nakşedeceksin, başka türlü bu iş olmaz

Ha bi de artık değişiklik yapmaktan köklü kararlar almaktan çekinmeyeceksin

Sane'yi yedek kulübesine hapset

Bundan sonra yedek forvet Deniz Gül, baska kimse degil.

Su Lesley'i de sen cok istemissin. Napiyorsun bilmiyorum ama faydalan sundan. Sara ikinci yari sapitti kaldik öyle. Lemina da yok.

Ne hakem ne yönetim.ne futbolcular, bu tür rezaletin bas sorumlusu bu arkadas. Besinci yili dile kolay besinci yilli bizle beraber calisan bir hoca ve bu takim gram futbol oyniyamiyor, her zaman ayni golü yiyor defans yapmayi bilmiyor, gol atmakta ciddi sorun yasiyor, oyun okumayi bilmiyor, rakip takima göre farkli taktik yapamiyor, oyuncu degisiklikte cok gec kaliyor. Geriye düsünce tamamen isi futbolcularina birakiyor. Bu arkadasda besinci sezon hala Galatasaray hocasi.

Geri
Üst Alt