Okan Buruk | Teknik Direktör

Sane'yi yedek kulübesine hapset

Bundan sonra yedek forvet Deniz Gül, baska kimse degil.

Su Lesley'i de sen cok istemissin. Napiyorsun bilmiyorum ama faydalan sundan. Sara ikinci yari sapitti kaldik öyle. Lemina da yok.
Sara sapıtmadı renktaş

İlk yarı tor, sara ve Sanchez en iyi isimlerimizdi

Ama ikinci yarı Torreia ile birlikte oyundan düştü

Hocamız sağolsun ileride Barış denen evladını oynattığı için

ileri giden top durmadan geriye bize döndü

Adamlarda bitti haliyle it gibi bir ileri bir geri koşmaktan

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zaten taktisyenliğin yok bari adaletini görelim. şu maçı uğurcan kaybettirdi sana. kes sonraki lig maçında da azıcık gözü açılsın. kocaeli'ni uğurcansız yenemiyosan diyecem geçen yıl uğurcan'la da yenemediydin zaten. biraz otorite olacak takımda. az veren candan çok veren maldan demişler. başına çıkarta çıkarta pas atarken adam seçecek hale getirmişin şımarık çocuklarını.

Bugün beklediğimden iyi oynattı değişiklikleri biraz cesur olup 55 civarı yapsa muhtemelen hakeme rağmen yine kazanabilirdik

Barış Alper’in durumu ortada görüp net değiştirmesi gerekiyordu en kötü Sane çıkarıp sağ kanada koymalıydı

Onun hariç bir şey demem ilk haftalara göre kıyasla toparlanmışız

dedik, transfer sezonu bitince yönetim, yapılmayan transferler unutulur ihale hocaya kalır diye.
O vakit çıkıp diyecek ki istediğim transferler yapılmadı. Öyle yönetim yağlama ile kavukçu yağlama ile olmuyor o işler.

Cok yazdik hoca degil diye. Insan hatalarindan ders cikarir. Avrupa'da sigir pres yapip ikinci yari bitip verdigimiz kacinci mac bu?
Bir de butun yaz elit oyuncu diye diye bitirdi bizi. Yahu kardesim sana kac tane elit oyuncu lazim? Git eksik pozisyonlarini doldur dedik. Beyni olan, futboldan biraz anlayan bu yorumu yapar.
Takim bitmis, oyuna oyuncu sokmaya korkuyorsun cunku aldirdigin adamlara inanmiyorsun. Sonra cik hakem falan diye agla. Tum sorumlu sensin.
Simdi bir tane fener maci kazanir, sonra bu postumu paylasirlar.

Gol öncesi kırmızı kart
Olmayan penaltı
Suarez denilen herifin 2 kere es geçilen sarısı
Bunları da ön görüp ona göre oynatacaksın.
Hakkın mı yenilmiş, takım mı doğranmış zerre önemli değil.

Yalnız bu maç takım ve hoca Umut verdi. Ben ilk yarı çok beğendim takımı lisbonu pas pas ettik top göstermedik.

İkinci yarı lisbon orta alanda taktik değiştirdi. Sara nın Pas kanallarını kapattılar. Beyfendi sara ezber oynadığı için rakibin taktiğini anlamadı. O sıralar biraz daha dengeli oynaması lazımdı. Penaltı ucuz, kırmızı kartı verilmedi rakibin

Son düzenleme:
Avrupa deplasman oyununda sıkıntı var hocam . Top bizde olmak zorunda değil, elinde kontraatak oynayabilecek çok değerli bir kadro var ama bir kere bile böyle bir oyun göremedik. Yanına set savunması konusunda uzman bir yardımcı al. İlahi bir emir değil yani bir şey olmaz bazen topu rakibe versen.

Yalnız bu maç takım ve hoca Umut verdi. Ben ilk yarı çok beğendim takımı lisbonu pas pas ettik top göstermedik.

İkinci yarı lisbon orta alanda taktik değiştirdi. Sara nın Pas kanallarını kapattılar. Beyfendi sara ezber oynadığı için rakibin taktiğini anlamadı. O sıralar biraz daha dengeli oynaması lazımdı. Penaltı ucuz, kırmızı kartı verilmedi rakibin
Biz farkli mac mi izledik anlayamadim.
Asiri dengesiz baski ile evet ustunluk sagladik gibi gozuktu ancak bu gene etkisiz bir ustunluktu. Tek gercek pozisyonumuz Sane'nin girdigi pozisyon. Bu arada bu net ustunluk ilk 25 dakika falandi. Sonra adamlar dengelediler.
Ikinci yarida tamamen fiziksel olarak dustuk ve koca bir sifirdik ikinci yari.
Bu yeni bir olay degil. Bir Okan klasigi. Iyi top oynadik ama kaybettik hikayesi. Bir cok Avrupa maci sayabilirim sana bu sekilde.
Okan hicbir zaman dengeli oynamayi secmedi ve secmeyecek.

Geri
Üst Alt