Okan Buruk | Teknik Direktör

Hoca 21 yaşındaki Batrakov yorgunsa futbolu bırakalım gitsin

Bu takımda forma giymemesi gereken tonla adam var

Nerde o ilk dönemki adaletleri günlerin şimdi resmen ahbap ilişkisine dönmüş

Suyun ısındı hoca gıcıklık yapıyorsun yapma Allah aşkına yapma. Top oynamıyor bu takım inadından bazı herifleri kesemiyorsun yapma hoca zorluyorsun yeter artık

Olm hasta mısınız siz.daha ne bekliyorsunuz oyun olarak.en az 3 olacaktı, tek kale maç oynadık.
Golü de hoca mı atsın

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa
Karşındaki sporting değil, zaten öyle oynanan beklenen bir şey. Plansız ve taktiksiz çıksak böyle oynar bu kadro zaten. Ki öyle çıkıyoruz

Olm hasta mısınız siz.daha ne bekliyorsunuz oyun olarak.en az 3 olacaktı, tek kale maç oynadık.
Golü de hoca mı atsın

Şut çalıştıracak o zaman mesela, antrenmanı ona göre yaptıracak. Çektiğimiz şutların en az yarısı boşa gidiyor.

Gene 45 dakika çöpe gitti hocam 65 i mi yoksa gol yemeyi mi bekleyelim barışı çıkarmak için

Karşındaki sporting değil, zaten öyle oynanan beklenen bir şey. Plansız ve taktiksiz çıksak böyle oynar bu kadro zaten. Ki öyle çıkıyoruz
Kötü oynasak kocaeline bile oynamıyoruz denir.
Sportinge karşı da ilk yarı oynayan bizdik.sonrası hocanın da hataları var kabul.Sizi gerçekten ne tatmin edecek bilemiyorum.sürekli bir eleştiri yapmak marifet sanırım

Aman Dk 70’ten önce oyuncu değiştirme
Klasik Fatih Terim huyları

Kötü oynasak kocaeline bile oynamıyoruz denir.
Sportinge karşı da ilk yarı oynayan bizdik.sonrası hocanın da hataları var kabul.Sizi gerçekten ne tatmin edecek bilemiyorum.sürekli bir eleştiri yapmak marifet sanırım

Tatmin edecek şey, hakedene forma vermek, evlatcilik yapmamak, bir sistemle oynamak. 5. Sene daha goremedim

Geri
Üst Alt