Okan Buruk | Teknik Direktör

yahu Arda nın takımı savaş içinde de rakipleri değil mi? Arda fevri ve fazla duygusal birisi. Geldiği zaman bugün Okan a yapılanlar ona da yapılacak, Arda başka şekilde tepki verir bunlara
Rakipleri değil, Avrupadaki rakipleri yani. Gelsin, sonra konuşalım. Haa Ardaya bir Erden de vermesinler. Okan ile Hamza arasındaki tek fark isimlerindeki harfler…

yahu Arda nın takımı savaş içinde de rakipleri değil mi? Arda fevri ve fazla duygusal birisi. Geldiği zaman bugün Okan a yapılanlar ona da yapılacak, Arda başka şekilde tepki verir bunlara
Arda'yı geçtim Frankfurt'a gidip 1 ayda oyuncularla papaz olan Riera falan da isteniyor. Hocanın güncel performansı beğenmiyorum ama o kadar da değil yav. Onu gönder bunu getir. Onu kadrodan çıkar bunu koy falan. Herkes menajerlik oyunu oynuyor.

Arda'yı geçtim Frankfurt'a gidip 1 ayda oyuncularla papaz olan Riera falan da isteniyor. Hocanın güncel performansı beğenmiyorum ama o kadar da değil yav. Onu gönder bunu getir. Onu kadrodan çıkar bunu koy falan. Herkes menajerlik oyunu oynuyor.
yahu görülmeyen sıkıntı OB gitse gelecek adam OB nin altında birisi olacak mevcut kendine başkan dedirten zat ile.
3 senedir Bıoey in yerini dolduramadı futbol profesörü hazreti dursun. Gidip bizden başka birine gitmek için imkanı olmayan Batrakov u 1,5 ayda aldı.

Valla sadece futbolcuyla olsaydı united chealse her yıl şampiyon olurdu siz okanı sevmiyorsunuz
Sevmediğim doğru, taa inter için bizi sattığı gün sevgim bitti.. kırmızıyı ne zaman göreceğini çok iyi bilir okan.. futbolcuysan de böyleydi…
Neyse gelelim United’a… United ve chealse’nin şampiyon olmaması td yada topçu değil yöntemin anlayışı…

Valla şuan bütün Galatasaray taraftarı gibi bende durumdan hoşnut değilim ama ben eminim hoca kendine ve takımına çeki düzen verecektir o birliği beraberliği sağlayacaktır takım toparlanıp ayağa kalkacaktır biz okan hocaya neredeyse hiç sabretmedik şöyle biraz idare edelim demedik çünkü bizi o duruma hiç sokmadı diyebilirim bu yüzden onu rakipleri hiç sevmiyor en çokta bu yüzden seviyorum onu

Basaksehir döneminde demba ba miydi bilmiyorum okan icin yorum.yapmisti, cok yorgunuz ama hoca hala önde basmamizi istiyor diye biz bunu artik yapamiyoruz gibisinden. Büyük ihtimal bizim oyuncularda artik bu durumda. Oynadimiz oyundan belki onlar bile artik rahatsiz olabilir, cünkü hic bir hirs göremiyorum bu takimda. Bu sirf dört yil.pes pese sampiyon olduk.doymusluk.varla aciklanmaz. Her prof futbolcu bir sampiyonluk daha ister kariyerinde.

Rierada haklılık payın var. Fatih hocama sıhhat dağlık ve uzun ömür diliyorum… bir yıl rahat götürür.. sonra gelir Arda…

Benim kendisine tam desteği bırakalı yaklaşık 1 sene oluyor. Hadi onu geçtim bugünkü rezillik sonrası şu ana kadar tam destek olanlar oyna devam diyorsa. En büyük GS düşmanı eleştiri yapanlar değil kendileridir.

yahu görülmeyen sıkıntı OB gitse gelecek adam OB nin altında birisi olacak mevcut kendine başkan dedirten zat ile.
3 senedir Bıoey in yerini dolduramadı futbol profesörü hazreti dursun. Gidip bizden başka birine gitmek için imkanı olmayan Batrakov u 1,5 ayda aldı.
Hayal kurmak ayrı bir şey realite ayrı bir şey. 2 senelik seçimlere dönüldüğünden beri yönetim düşürelim olayları bitti. Hamzaoğlu Denizli Riekerink Tudor benzeri bir sirkülasyon olur başkan falan tınlamadan devam eder. Okan Buruk ile geldiğimiz seviyenin üzerine çıkamayız fikrine karşı değilim. Ancak bu yönetimle o seviyeyi bile koruyamayız fikrindeyim. :D

bu akşamki en büyük skandal batrakov'un oynamaması. osimhen'in sağlıklı olup da 11 görememesi kadar fahiş 1 iş. leao gibi de değil oğlan hem genç, hem fizik olarak hazır, hem de geldiği gibi söylediği üzere okan hocanın pres futboluna müthiş yatkın. evet 10 numara özellikleri bizim seviye için yontma isteyebilir ama yunus gibi kanadı oyundan kesip kenara da sane'yi koyunca takım resmen 9 kişi oynuyor. ortada da sara zaten yarım adam. ben leao, sane, barış filan geçtim artık, alternatifsiz bölgede transfer edildiği yerde fişek gibi top oynayan 21 yaşındaki bir eleman 30 milyon bonservis verilip nasıl 11'de formayı alamaz yav. hocanın transfer işleri o kadar fiyasko ki elinde oynatmaya layık gördükleriyle gene çok bile top oynatıyor. 80 küsur milyon para harcadık gene leao dışında tercihen kadroya eklenen 1 adam yok 11'de. böyle iş mi olur.

Sevmediğim doğru, taa inter için bizi sattığı gün sevgim bitti.. kırmızıyı ne zaman göreceğini çok iyi bilir okan.. futbolcuysan de böyleydi…
Neyse gelelim United’a… United ve chealse’nin şampiyon olmaması td yada topçu değil yöntemin anlayışı…
Ne yani yönetimleri şampiyon olmamak için mi uğraşıyor alakası yok.. hoca o günlerin günahını 4 kez üst üste şampiyon olarak bütün Galatasaray camiasına affettirmiştir kendini kırmızıya gelince maç kaotik bir hale dönüşmedi dönüşmüş olsaydı hakemin bariz tarafını dahada iyi anlayabilirdik okan hocaya ilk sarısı bile saçma sapan sebepten verdi

Leao Sane ile sığırpress oynamayı hayal etmesi bile nasıl 1 psikoz yaşadığını ortaya koyuyor. Rakip paslaşıyor geride Yunus nefessiz koşuyor. Leao Sane sabit duruyor ve izliyor. Hayatımda izlediğim en rezil Gs maçlarından biriydi.
Tek kişiyle ön alan presi yaptırdı inanılmaz.Böyle 20 tane takımın 1 tanesinde rakip ağır mallık yaparsa topu kapabilirsin mesela.Press o kadar kötü ki rakip oyuncular hiç pozisyon değişmeden paslaşarak kolaylıkla çıktı ileri.

Kulüp binası orada stad orada
Yüreği yetenler gitsin
Ama evden yazmak kolay değil mi gençler

yani siz tatmin olun diye şampiyonluğu verelim, kulüp kaosa girsin
Hayır, tam tersi. Galatasaray bunlarla yada bunlarsız şampiyon olur herhalukarda. Yeter ki bir yönetim ve td başta olsun. Ancak bunlarla Galatasaray’ın ilerisi için karanlık.. osimen gibi bir forvetin var. Dünyada bir numara.. senin gözünde öyle diyebilirsin. Hadi iki olsun, hadi üç.. asla dört olmaz… çok iyi bir kadro var… bu yönetim ve Okan olmasaydı, üç nokta atışı oyuncu yazın alınsaydı ne olurdu.. sadece lesley yerine sarr olsaydı mesela? Deniz yerine daha olgun bir forvet?

şampiyonluk giderse gider bence

CLde de amansız skorlar alırsa ocak-şubatta gider

boş yere hakaret edip durmayın yapacak bişey yok artık. hocaya güveneceğiz

Geri
Üst Alt