Okan Buruk | Teknik Direktör

osimhen muhtemelen önümüzdeki 3 maçta da yok

sporting-kocaeli-trabzon

bakalım nasıl bir sınav vereceksin bu fikstürde osimhensiz
bir kere şaşırt be adam

4 senede icardi-osimhen faktörü ve rakiplerin dangalakça yönetilmeleri sayesinde şampiyon oldun.

yoksa %10 bile etkin yok şampiyonluklarda

Kendisini severim, sayarım. Takım üzerindeki otoritesini kaybettiğini düşünüyorum, neşteri vurmak lazım bence. Bu noktadan sonra toparlayıp başarılı olursa da ayrı tebrik etmek lazım. Takım ölmüş çünkü.

Zaha-Ziyech hatta Angelinho gibi oyuncularla istediği oyunu oynayamayacağını anlayıp Barış'ı monte etmesinden sonra bir de Osimhen gibi bir canavarın gelmesiyle, hepimizin gördüğü şey bu takımın ne bekleri ne kanatları yumuşak oyuncular olmamalı idi. Biz koçbaşı gibi vura vura rakibi yamultmaya çalışan bir takımız.

Fakat dönüp dolaşıp 5. senesinde nasıl bir nevi Zaha-Ziyech versiyon 2'ye geldik tekrar bunu anlamak mümkün değil.

Leao-Sane gibi oyuncularla oynayacaksak bu takımın oyun tarzını çok büyük oranda değiştirmesi lazım. Ki lütfen oynamayalım, Sane'yi uzun süre görmezsek daha iyi.

Kendisini severim, sayarım. Takım üzerindeki otoritesini kaybettiğini düşünüyorum, neşteri vurmak lazım bence. Bu noktadan sonra toparlayıp başarılı olursa da ayrı tebrik etmek lazım. Takım ölmüş çünkü.

Katılıyorum, bunu sezon başında söyledik. Dünyada bir takım var mıdır 4 sene şampiyon olup aşağı yukarı aynı oyuncularla bunu 8 seneye çıkarsın. Bardakçı’dan tut Sallaiye kadar değişmeliydi ama yapmadı. Ekibin yetersiz gelen topçu geri gidiyor ekleme çıkarma yap dendi yapmadı. Bir de futbolculara fazla yumuşak davranıyor gibi. Böyle yapınca topçular sallamıyor kendisini. Fatih Terim otoritesinin çeyreği yok kendisinde ama futbolda otorite ve disiplin gerekiyor, iyi antrenman gerekiyor. Taraftar milyonlarca Euro akıtırken Akhisarspor ayarında antrenman yapamazsın çünkü Gs yerel değil uluslararası bir takım

Bence kendisi döneminde izlediğimiz en iyi Galatasaray 3. sezondaki son çeyreğine girmiş olan takımdı.

Aşırı dengeli, 4-3-3'e yakın ve topa sahip olan, gereksiz acele işler çevirmeyen, mental olarak da aşırı güçlü bir haldeydik. Baya vura vura ilerliyorduk.

Lemina-Torreira-Sara üçlüsü o dönem bu takımın ihtiyacı olan orta sahayı en iyi şekilde göstermişti.

Bu üçü ilk 11 oynasın demiyorum, "profil" olarak. Alan kaplayan çok iyi bir 6 numara, ayağı temiz oyunu çift yönlü oynayabilen bir dinamo, 8-10 oynayabilen ve diğer orta sahalar gibi çok koşabilen teknik bir oyun kurucu.

Şu orta saha mantığını bozduğumuzdan beri de sürekli başımız ağrıyor.

Terimli 4 senelik dönemi düsünüyorumda takim evde deplasmanda geriye düsse dahi hic stress yapmazdi ,nasil olsa biz okadar iyiyiz ki elbet gol veya goller atariz havasinda takilir kötüde oynasa maci cevirirdi, suanki görüntü gol yedimiz an eyvah mac elden gidiyor havasi olusuyor herkesde hakli.olarak, cünkü geriye düsünce daha fazla risk alip dagada bosaltiyoruz arkayi ve rakip takimlar cok daha firsat veriyoruz, iddaa ediyorum anadolu takimlarin seviyesi daha iyi olsa cok daha fazla goller yerdik, afamlarin oyunlari ve oyunculari kötü seviyede oldugu icin kontrayi bile adam akilli yapamadiklari icin genelde farki acamiyorlar. Yani lafin kisasi takimda hic bir güven kalmamis, geriye düsünce oanuk havasi ilk.okanda sonra futbolcularda basliyor

djaloyu salih özcanı fakılıyı futbolcu gösteren bir hoca bir tarafta
diğer tarafta osimhen olmadıgında ptt takımına döndüren bir hoca.
hoca dokunuşu nedir unuttuk senelerdir inanılmaz bir td zaafiyetimiz var

Aslan hocam burdanda döndürecektir
Dejavu oldu artık. Her defasında döndürdü gerçekten de ama bu hep böyle olacak diye bir kaide yok. Ateşle oynuyor, bu defa döndüremezse toptan şarampole gideriz. Bence en iyisi hiç bu durumlara düşmeden önceden önlem almak, çekirge gibi her defasında sıçrayamayız

Geri
Üst Alt