Okan Buruk | Teknik Direktör

arda'yı da okan nefretinden dolayı mı savunuyorlar. şu aşamada arda galatasaray baskısını kaldıramaz deniliyor gayet doğru bir önerme. adam geldi başarılı olamazsa belki bir daha hiç yönelmeyeceksin bile kendisine. 4 şampiyonluğun üstüne başarılı sayılması da kolay değil. o. buruk sonrası getirirsin başka bir hoca başarısız olursa sonrasında arda'yı getirirsin ki beklenti çok olmasın.
arda'yı da okan nefretinden dolayı mı savunuyorlar. şu aşamada arda galatasaray baskısını kaldıramaz deniliyor gayet doğru bir önerme. adam geldi başarılı olamazsa belki bir daha hiç yönelmeyeceksin bile kendisine. 4 şampiyonluğun üstüne başarılı sayılması da kolay değil. o. buruk sonrası getirirsin başka bir hoca başarısız olursa sonrasında arda'yı getirirsin ki beklenti çok olmasın.
Arda ispat etti kendini hem de Avrupa arenasında, arda savunulmuyor da maalesef. Ancak senin gibi düşünen her insana da saygı duyarım ve makul bir gerekçe, ben katılmasam da. Arda çok büyük baskılar yaşamış ve alnının akıyla çıkmış bir kişilik. 21 yaşında Galatasaray yıldızı oldu, a madridi şampiyon yaptı, barca vs girmiyorum bile… bundan daha büyük baskı mı var. Savaş ortasındaki takımı Avrupa’da başarılı bir performans ile oynattı…

Arda bırakıp gelmez şu anda fatih hoca da miadı dolmuş biri artık yani yerli olmaz yabancı da gelip onu bunu tanıyana alışana kadar bjk alır götürür işi geçen seneki bjk yok rakibimiz onlar bu sezon yani kısacası okan hocayla bu sezonu götürmek en akılcı yol olur üstelik yaptıklarıyla böyle bir kredisi de olmalı yanlışlarını görüp düzeltmeli

Son düzenleme:
Hocam önünde oturup önce kafandaki oyun planında yeterli değişiklikler yapman için çok iyi bir 3 hafta süre var. Bu 3 haftada oyuncular da zaten milli aralarda olacaklar, onlar da bu mağlubiyetin etkisini atlatır.

Önünde de ilk maç kendi evinde Kasımpaşa maçı. Ardından Barça maçı. Aslında bi 3 puan ve bi ŞL beraberliği ile tüm rüzgar lehine döner. Bu 3 haftada Leao'sundan şu yeni gelen stopere kadar herkesin sezona hazır hale gelmesi lazım.

Dün artık olan oldu. Bugün gitsen yerine gelecek hoca yok. Bu sene senle sonuna kadar devam edeceğiz. 5 sene üst üste şampiyonluk da gelecek hayırlısıyla.

Ama şu küser bu kızar diye düşünmeden, kafandaki ilk 11 neyse o çıksın sahaya. Sıkıldım artık.

Tüm ülkecek yerli hocalar denendi sürekli ve olmadı.En potansiyelli olan okan buruk dahil belli bir seviyenin üzerine çıkamıyorlar.Yabancı hocaları tercih ederim yerli yerine.
Mesele hakkını vermek işin. Okan maalesef çalışmıyor. Ekibi zayıf ve ailevi sorunlar iyice verimsiz kıldı okanı. Arda tam tersi hırs var ve aç… yabancı da olabilir ama mantalite uyuşmuyor yerlilerle… son yıllarda başarılı bir yabancı hoca yok maalesef.

Fatih hocayı değer kılan tr başarıları değil, Avrupa başarıları ve kupadır. Hem de 3 yabancı ile yaptı bunu. Hakkını vereyim juve ve Liverpool deplasmanlarına rağmen evet başarılı ve bunu daha önce de dedim. Ama nasıl Fatih hocanın devri bitti Okan da artık gitmeli çünkü yapamıyor
Cengiz başkan iyi başlandı da ancak durusunun bıraktığı enkaz çok ağırdı. Keşke bu dönem Mustafa başkan olsaydı.

Onu bunu geç de sen okanı başarılı buluyor musun gerçekten? Yoksa korkuyor musun, Okan gidince ne yapacaz diye?
şu sorduğun soru cidden komik. OB başarılı bir teknik direktör siz tepinsenizde köpürsenizde bu değişmeyecek.
Fatih Hoca 3 yabancı ile yapmadı, 5 yabancı vardı. Bak işte sürekli bunu yapıyorsunuz yanlış bilgiler ile algılar yaratmak derdiniz. Gs ile filan alakası yok.

Fatih hoca 5 yabancıyla başarılı oldu sonra geldi çok daha fazla yabancıyla başarısız oldu.

Fatih hoca bugün röportajında tatlı tatlı anlattığı tecrübeleri dinlemesi keyifli, yaşaması da zordu bi o kadar. Anlatıyor ya işte "oyuncuya ilerde rahatlık verilmeli" vs. E Felipe'yi niye gönderttin o zaman takımdan koşmuyor diye ??

yok Cafer böyle bir şeyde boş atmaz sadece kendine Gs li diyen birisinin böyle bir şey demesine şaşırdım.
He ben götten atıyorum hasan da sallıyor, bir şey diyorsa delikanlı gibi dediğinin arkasında duracak baya bi ceza da almıştı zaten dediği yüzünden

He ben götten atıyorum hasan da sallıyor, bir şey diyorsa delikanlı gibi dediğinin arkasında duracak baya bi ceza da almıştı zaten dediği yüzünden

nefretinin Gs sevgisi(!) ile ilgili olmadığı konusunda yanılmamışım demek ki.

şu sorduğun soru cidden komik. OB başarılı bir teknik direktör siz tepinsenizde köpürsenizde bu değişmeyecek.
Fatih Hoca 3 yabancı ile yapmadı, 5 yabancı vardı. Bak işte sürekli bunu yapıyorsunuz yanlış bilgiler ile algılar yaratmak derdiniz. Gs ile filan alakası yok.
Yani başarılı buluyorsun. O zaman konuşacak birşey gerçekten yok.
Bilerek asla yanlış yazmam, ben 3 yabancı hatırlıyorum; Taffarel, Hagi, Popescu
Bir de sağ bek Capone vardı ama tam emin değilim. Hadi dediğin gibi beş olsun. Zaten biri kalede kaldı dört.. Tr şampiyonluğu benim için başarı değildir. Bursa da şampiyon oldu, Hamza da Ersun da Abdullah Avcı da oldu. Hiç biri başarılı değil..

OB'yi eleştirenleri istemeyenleri tenzih ederek söylüyorum, hocaya karşı bir nefret duygusu besleyenler var bu psikolojik bir durum, çünkü adam diyor ki içten içe, ulan bu herif yabancı değil, türk, e böyle hani çok karizmatik falan da değil, aa baya güler yüzlü hani korkulacak bi tarafı da yok, abi yakışıklı falan da değil kısa boylu, ulan bu adamın benden hiçbir farkı yok ama bu adam milyonlar kazanıyor, ben evdeyim. ahjdshaj

Bir insan birisine "nefret" duyuyorsa tamamen kendinde tahammül edemediği şeyleri onda görüyor olmasından kaynaklı.

Gsde 200 yıllık tarihinde Avrupa kupaları kazanmasıyla bilinir

Yani başarılı buluyorsun. O zaman konuşacak birşey gerçekten yok.
Bilerek asla yanlış yazmam, ben 3 yabancı hatırlıyorum; Taffarel, Hagi, Popescu
Bir de sağ bek Capone vardı ama tam emin değilim. Hadi dediğin gibi beş olsun. Zaten biri kalede kaldı dört.. Tr şampiyonluğu benim için başarı değildir. Bursa da şampiyon oldu, Hamza da Ersun da Abdullah Avcı da oldu. Hiç biri başarılı değil..
Konuşan sizsiniz zaten, başarısız gören de sizsiniz.
Burada hiç kimse olsun ki OB 4 4 lük hoca hiç hatası yok desin.
TR şampiyonluğu nasıl başarı değil yahu? saçmaladınız iyice.
PL de leicester da şampiyon oldu o damı önemli değil?
saydığın adamlar 1 er kere şampiyon olup ertesi sene sıvayan adamlar. 4 sene üst üsteyi geç 3 sene üst üste şampiyon kaç kere olundu?

yok Cafer böyle bir şeyde boş atmaz sadece kendine Gs li diyen birisinin böyle bir şey demesine şaşırdım.
Sence mantıklı mı dediği şey? Söyleyen delilini de getirir.. Bebek otel ve Ali koç olayını karıştırmış olabilir. Ardniyetli olduğunu bende düşünmedim.
Bebek baskını ve koç gece kulübü olayı da haber oldu zaten ki kendi özeli, Galatasaray’ı iyi çalıştırdıktan sonra istediği şeyi yapsın bana ne.. keşke iletiyi getirse ne demişim beraber görsek.

Geri
Üst Alt