Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cesme’de calisir hocamUmarım Osimhen-Lemina dönecek diye düşünmeden önümüzdeki 3 hafta Batrakov’lu 4-3-3 veya iyi savunma yapabilecek bir kurgu için gece gündüz çalışır ve bir şeyleri düzeltir
YakışırrrrrTakima 1 hafta izin vermis kral
Yoruldu aslanlarimYakışırrrrr
Fatih hoca olsa ortasha aldırır mıydı ağabeytürk futbol tarihinin gördüğü en büyük 5 orta sahadan biri olarak 10 numaralı sistemde 8 numara sara ve 10 numarada yunus'la oynarken ne düşünüyor çok merak ediyorum. ismail gibi futbolculuğunu tokat makinası olarak geçirse anlayacam da suat-emre'yle arsenal'in zebellahlarına üstünlük kurmuştu yav bu adam.
Korkum da o nerede anadolu kulüplerinde bile özenle taktik çalışan hoca nerede bizdeki son 2 sezon at Osimhen’e topu oynatan hocaCesme’de calisir hocam
Fatih hoca olsa ortasha aldırır mıydı ağabey
türk futbol tarihinin gördüğü en büyük 5 orta sahadan biri olarak 10 numaralı sistemde 8 numara sara ve 10 numarada yunus'la oynarken ne düşünüyor çok merak ediyorum. ismail gibi futbolculuğunu tokat makinası olarak geçirse anlayacam da suat-emre'yle arsenal'in zebellahlarına üstünlük kurmuştu yav bu adam.
emre de finalde oynamamıştı onu atlamışız.
Tribünde tekme yemedim gibi bir yorum olmuş üstat
Dün arazi olanlardan bir kaçı burada, ama hala baya arazide olan var.Okan hocam diyen üyelerde nerde hala uyanmadılar mı??? illa ifşa mı edelim ?