Okan Buruk | Teknik Direktör

IMG_0686.webp

@Cafer Güney

Umarım Osimhen-Lemina dönecek diye düşünmeden önümüzdeki 3 hafta Batrakov’lu 4-3-3 veya iyi savunma yapabilecek bir kurgu için gece gündüz çalışır ve bir şeyleri düzeltir

Ilk once yonetim degismeli.

Yeni gelecek yonetim sportifte adam gibi duzen kurmali.

Hoca da bu duzende isleyen onemli bir disli cark... Yapamazsa o da degisir. Ama once adam gibi bir yonetim ve sportif duzende de gormek lazim.

Tepkiliyim bende dogal olarak, daima elestirdigim kisimlarda devam ediyor ama hoca gitsin yeni hoca gelsin o kadar kolay is degil, kolay surec degil. Sezon sonu ya da basarinin gelmeyecegi kesinlestiginde bunlar planlanmali.

Planlayacak yonetim de mevcut yonetim olmamali.

türk futbol tarihinin gördüğü en büyük 5 orta sahadan biri olarak 10 numaralı sistemde 8 numara sara ve 10 numarada yunus'la oynarken ne düşünüyor çok merak ediyorum. ismail gibi futbolculuğunu tokat makinası olarak geçirse anlayacam da suat-emre'yle arsenal'in zebellahlarına üstünlük kurmuştu yav bu adam.

türk futbol tarihinin gördüğü en büyük 5 orta sahadan biri olarak 10 numaralı sistemde 8 numara sara ve 10 numarada yunus'la oynarken ne düşünüyor çok merak ediyorum. ismail gibi futbolculuğunu tokat makinası olarak geçirse anlayacam da suat-emre'yle arsenal'in zebellahlarına üstünlük kurmuştu yav bu adam.
Fatih hoca olsa ortasha aldırır mıydı ağabey

Cidden bir hafta tatilmi verdi okan buruk? Demek ki milli arada hic bir farkli calisma denemiyecek elinde kalan oyuncularla. Sezonun basi ,agir bir yenilgi, barca maci kapina gelmis dayanmis, ve bir hafta tatil, bu isi resmen kafasinda bitirmis Okan Buruk. Kovulsada pek umrunda olacagina da inanmiyorum artik.

Geri
Üst Alt