Okan Buruk | Teknik Direktör

Yattim kalktim sinirim biraz gecti. Sakin kafayla dusununce dedim ki gene OKAN ISTIFA!

Saka bir yana Okan'in aldigi maglubiyetler hep rencide edici oluyor. Adam skorda geriye dusunce nasil oynanmasi gerektigini bilmiyor. Daha macta dunya kadar sure varken tum defansi aciyor. Bu bir degil, iki degil, artik sayisiz.

Yansıtma yapıyor yav böyle diyen herkes. İki maç kazanınca gelip millete laf atan görmedim ben. İki mağlubiyette her türlü bel altı vuruluyor ama.
hafıza kaybı yaşamış çoğu öyle yorumlar var ispat için uğraşılmasına bile gerek yok, buradaki kimse mağlubiyetin hesabını vermekten veya hocayı savunuyorum ama şu yüzden savunuyorum diye savunma yapmak zorunda değil. her mağlubiyet ağlama duvarına dönüyor konu, eleştirmekten çok bel altı vurmak, takımın son 4 senesini şampiyon yapmış hocaya saygı duyanlara laf atmak. Eleştirenler her şeyi inkar ediyor neyin sağlıklı tartışmasını dönecek ki zamana yazık.

hafıza kaybı yaşamış çoğu öyle yorumlar var ispat için uğraşılmasına bile gerek yok, buradaki kimse mağlubiyetin hesabını vermekten veya hocayı savunuyorum ama şu yüzden savunuyorum diye savunma yapmak zorunda değil. her mağlubiyet ağlama duvarına dönüyor konu, eleştirmekten çok bel altı vurmak, takımın son 4 senesini şampiyon yapmış hocaya saygı duyanlara laf atmak. Eleştirenler her şeyi inkar ediyor neyin sağlıklı tartışmasını dönecek ki zamana yazık.
dünden beri bak 50 kişi belki eleştirmiştir hocayı. Kaçına sataştı insanlar? belli başlı tipler var derdi zerre Gs ile ya da kendilerinin futbol bilgisi ile alakası yok. Saf nefret ve ben demiştim mastürbasyonu için yapıyorlar.

Eşinden boşandığından beri düzenli bir hayatı yok. Kafasını Galatasaray’ımıza yeterince veremiyor. Futbol şubesi sorumlusu ise arkadaşı olduğundan yaptığı hatalar ve eksiklikler uyarılmıyor ve giderilmiyor.

Bir futbol kulübünün gol atma dinamikleri nasıl yok edilir canlı kanlı şekilde bize yaşattı. Oynattığı sığırpress denen saçmalık bu takımın pas kalitesini kanatların işlevini vs yok etti komple. Bu sistem yüzünden orta sahaya da ihtiyaç duymuyor. Takımı farklı formasyonlarda oynatman için farklı orta saha oyunculari lazım. Ancak okan bey orta sahaları oyun kurulumunda falan asla kullanmaz sadece koşup önde baskıya yardımcı olmaları yeterli onun için.

Kendisine sorsak kötü goller yedik çok kaçırdık vs der. Bence teşhis filan konulmamıştır. Zaten kaç dere ders çıkarıcaz dedi ama boş.

Burda kendimizi boşuna yırtıyoruz.

olm ruh hastası mısınız siz

takım iyi gidince buraya gelip "noldu lan hocayı istemiyodunuz dürrükler hıyarlar cahiller alın şimdi üstüne çıkın oynayın ooh" gibi şeyler yazıyor muyuz biz

ama ne zaman mağlubiyet veya beraberlik olsa gelip her mesajda "NOLDU LAN OKANCI DÜRRÜKLER, CAHİLLEEAAR, HOCANIZLA BERABER GİDECEKSİNİEAAAZ" diye tükürük saçıyorsunuz.

ya adam olun doğru düzgün davranın, ya da muhabbeti uzatmayın, ya da çok istiyorsanız gelip bi tokatlayayım sizi aklınız başınıza gelsin.

yeter lan.

En az 3 senedir burda yazılan serzenişler aynı.gönül isterki ilerleme görelim Ama Okan hoca yine bildiğini okuyacak ve sinir stres dolu maçlar izleyeceğiz. Bazı zor maçları beklediğimizden iyi oynayacağız çünkü oyuncular konsantre olacakalar. Bazende basit takımlara yenileceğiz ve bile bile lades olacağız. İnşallaha sonu son 4 deki gibi şampiyonluk olur.

En az 3 senedir burda yazılan serzenişler aynı.gönül isterki ilerleme görelim Ama Okan hoca yine bildiğini okuyacak ve sinir stres dolu maçlar izleyeceğiz. Bazı zor maçları beklediğimizden iyi oynayacağız çünkü oyuncular konsantre olacakalar. Bazende basit takımlara yenileceğiz ve bile bile lades olacağız. İnşallaha sonu son 4 deki gibi şampiyonluk olur.
Maalesef bu sefer hiç düzeltme sinyali vermiyor tam tersi daha kötü sinyaller veriyor

Bayır aşağı gidiyoruz son süratle

Esasında bu kötü sinyali geçtiğimiz sezonun devre arasından beridir veriyordu

Uyardık burada çok

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sezon için sürekli aynı şeyleri tekrar ederek savunan fanboyları adam 4 sene üst üste şampiyon oldu, geçen sene son 16 yaptı. Seneye de devam ederse büyük ihtimal bu sefer X sene üst üste şampiyon oldu 2 sene önce son 16 yaptı.
murat heis ad hominem yapıyorsun

ben dahil hiçbir hocayı seven ve destekleyen kişi dün "ah hocam olsun canın sağolsun 4 sene şampiyon oldun son 16 yaptın" demedi.

gelip -20 iq birisi 4 sene şansa şampiyon olduk diyorsa, yüz yüze değiliz hani kalkıp tokat atıp git ötede ağla diyemeyeceğim için mecbur bunu söylüyorum, hocanın ve takımın hakkını savunuyorum

burada 4 senedir her türlü fb desteği ve rezaleti izlememişiz gibi yorumlar yapılması zoruma gidiyor

bu kadar da unutkan olmamalıyız bence

Geri
Üst Alt