Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
?olm ruh hastası mısınız siz
takım iyi gidince buraya gelip "noldu lan hocayı istemiyodunuz dürrükler hıyarlar cahiller alın şimdi üstüne çıkın oynayın ooh" gibi şeyler yazıyor muyuz biz
ama ne zaman mağlubiyet veya beraberlik olsa gelip her mesajda "NOLDU LAN OKANCI DÜRRÜKLER, CAHİLLEEAAR, HOCANIZLA BERABER GİDECEKSİNİEAAAZ" diye tükürük saçıyorsunuz.
ya adam olun doğru düzgün davranın, ya da muhabbeti uzatmayın, ya da çok istiyorsanız gelip bi tokatlayayım sizi aklınız başınıza gelsin.
yeter lan.
Bu konu altına yazmamın nedeni, bunları yazanların mesajları dün akşam maç sonu bu konunun altında olması. Senin mesajın olmadığına göre bu tip senin açından olan 1 durum yok.murat heis ad hominem yapıyorsun
ben dahil hiçbir hocayı seven ve destekleyen kişi dün "ah hocam olsun canın sağolsun 4 sene şampiyon oldun son 16 yaptın" demedi.
gelip -20 iq birisi 4 sene şansa şampiyon olduk diyorsa, yüz yüze değiliz hani kalkıp tokat atıp git ötede ağla diyemeyeceğim için mecbur bunu söylüyorum
Bu konu altına yazmamın nedeni, bunları yazanların mesajları dün akşam maç sonu bu konunun altında olması. Senin mesajın olmadığına göre bu tip senin açından olan 1 durum yok.
Dediğin gibi saçma yorumlar her bakış açısına göre var. Bu takım için geçmişten örnek vererek X yabancı hoca olsa nasıl olurduk şeklide bulunan eleştirime de alıntı yapmadan senin dediğin tipte bana direk imalı yazanlar oldu, bende "laf söyledi bal kabağı" şeklinde gereken cevabı anladığı dilden verdim.
Bence sende sakin ol biraz, sakin kalarak tartarak düşünerek yaz. Dediğine katılıyorum bu tip kişiler ile yüz yüze olamadığımız için teraziye kim kimi oturtur diyemeyeceğimiz için uygun dille derdimizi anlatıyoruz.
Conte yi getirelim Leao ve Osi yi kadro dışı bıraksın değil miConte
Valverde
Concecaio
Arda
ötede bekleHocam istifanı bekliyorum. Acil toplantı yapın.
Bak, Okan'in teknik direktorlugunu sevmem. Ancak bunu yapacak kadar da karaktersiz bir adam degil. Benim elestirim her zaman icin teknik direktorlugune olmustur. Yoksa Okan'in o yenilgi ardindan cikip konusma yapmaktan korktuguna beni kimse inandiramaz. Ama kontrolsuzlugu zaten elestirdigim bir konu. Cok basitinden duygularini kontrol edemedigi icin kirmizi gordu.dün maçtaki en büyük rezalet skor oyun falan filan değil bu herifin maç sonu röportaja çıkmamak için gördüğü kırmızı karttı
çünkü dakika 4 trabzon deplasmanında taç atışından, kornerden kontra yiyip gol yiyen bir takımın nasıl antrene edildiğini izah edebilecek bir akıl mantık yok
amatör takımın yemeyeceği goller yedirmekte üstüne yok bu arkadaşın
geçen sene juventus deplasmanında yaşattığı kepazelikten sonra fişinin çekilmesi gerekiyordu
futbola 2-3 sene ara verip tekrar gsye döndüğünde daha profesyonel ve pragmatist bir sistem üzerine takım kurmalı
dünyada hiçbir takım 3 maç üst üste okan buruğun oynatmaya çalıştığı anormal efor isteyen futbolu oynayamaz
sporting deplasmanında maç 1-1 iken gabriel sarayı kaleciye prese gönderip tek topta bütün ortasahayı deldirip kontra yiyen futbol aklı 4 senedir düzelmediyse ayırma zamanı gelmiştir
böyle şuursuz saçma sapan bir pres anlayışı olmaz
leao sane kanatlarıyla oynayıp 15 dk kapan çık oynayamıyorsan bu kepazeliğin ötesinde bir durum artık
ligi öyle böyle götürür gibi geliyor bana. hepi topu 3-4 zor deplasman maçı olur onlarda da osimhen, lemina olursa bu kadar sinmeyiz.Hocanin toparlayacagina inanan arkadaslar açıklayabilir mi ?