Okan Buruk | Teknik Direktör

yahu asıl biz aşık olduğumuz takımı iyi top oynarken ve başarılı olurken görmek istediğimiz için eleştiriyoruz, derdimiz okan buruk değil ki, guardiola gelsin takım kötü top oynasın yerden yere vururuz yine sözlerimizle,bu forumda okan hocayı eleştirenlerin %99u da bunu yapar bence çünkü takımın iyi top oynamasını istiyoruz, yahu bir insan tuttuğu takımın şiir gibi top oynamasını istemez mi yahu? herhalde öyle oynadığımızı düşünüyorlar susanlar,ölümüne savunanlar, fatih hoca bu kadar savunuldu mu acaba? bizim Galatasaraylılığımızı sorgulayanlar acaba kendileri takım kötü top oynarken hocaya ağzını açabilmiş mi kendini sorgulasın bence çünkü aşık olduğun takıma zarar verdiyse veya rezil ettiyse ve ağzını açmıyorsa asıl o zaman ben ''sen okan hocayı GS den daha mı fazla seviyorsun'' diye sorarım , avrupa 5-10 milyon zayıf takımlara rezil olurken ağzını açmışlar mı mesela? bu ne rezil oyun hoca? diye hesap sormuşlar mı? İnsan sevdiğini kötü durumda görürse tepki gösterir, biliyorum 4 yıl şampiyonluk cart curt diyecek olanlar varsa onlara da şunu diyeyim, okan hocayı ben körü körüne eleştirmiyorum övdüğüm maçlarda var çünkü ADALETLİ insan olmak bunu gerektirir, iyiye iyi denir kötüye kötü denir, kötüyken siz de susmayın diyorum işte,biz genel olarak iyi oyun+başarı diyoruz dlimizde tüy bitti,ki bunu yapacak kadro da var bunu da görüyoruz, bunu talep edince suçlu mu oluyor? yahu adamı deli gibi savunuyorlar, çıksın bi okancı o zaman geçsin karşıma okan hocanın muhteşem sistemini anlatsın, bakın biz eleştiriyoruz ve bunun sebebini tek tek açıklıyoruz hadi buyrun, muhteşem oyunu açıklayın bekliyoruz,biz oyun diyoruz karşı cevap şampiyonluk diyor yahu nasıl bir oyunla aldın onu diye niye hiç sormuyon demezler mi adama.hiçbir zaman biatçı, şahısçı olmadım olmayacağım inşAllah, atkılarımızda yazdığı gibi AslolanGalatasaray, tek derdimiz bu kadro ile en azından anadolu takımlarına karşı iyi oyun ve sonuç,asıl GSli olmak demek de budur, napalım yani sadece sonuç geldi diye susalım mı isteniyor ? fiyat/performans olarak bakılır olaya, bir aşçı bile verilen malzemeye göre ne yemek yaptığına bakılır, eeeeee insanlar avrupadan çok maç izliyor artık günümüzde haliyle kaç milyonluk takımların ne toplar oynadığını görüyor, haliyle talep ediyor,ki hakkımızdır talep etmek hem de o kadro varken,insanları kandıramazlar artık internetten artık tüm dünya liglerini bile izleyebiliyoruz gerçi şimdi '' o takımı tutun o zaman '' diyen fanlar çıkabilir ortaya : ) neyse ASLOLANGALATASARAY
1 de hem başkan ve yönetimde hem de Okan ve ekibinde 4 sene üst üstte şampiyon olmanın rahatlığı var.Takım'daki oyunculara da geçiyo böylelikle.Bu kadar maliyetli oyuncular alıyosun Osimhen yokken başka 1 Taktik Plan'ın yok.Deniz alınırken dedik Deniz şu anda bu Takım'da 3. Forvet olabilir.Ahmed Kutucu ve Halil Dervişoğlu yerine alınabilir.5-10 milyon Euro bonservisli 23 Yaş Kural'ına uygun potansiyelli Forvetler fazlasıyla var.Hadi diyelim yedeğe Genç Forvet istemiyorsun Beto - Haji Wright gibi oyuncular da vardı.Geçen sene Barış bu kadar formdayken bu hâle gelmesini ve istekli oynamamasını araştırmamaları ve çözmek istememeleri.Okan hem böyle yüksek maaş alacak hem de Takımla uğraşmayacak.Tabii ki eleştirecez..

Fatih’i eleştirenlerin gsliliğini sorguluyordun ama
😀
maxresdefault.jpg

Maç kızgınlığı falan bitince sakin kafayla bi düşündüm de yanındayım hocam sonuna kadar

400 milyon euroluk kadroya bırak savunma yaptırmayı, alan parsellemesini bile yaptıramıyor. BAL ligi takımları bile sahaya daha iyi yayılıyor anasını satim. Böyle rezillik görmedim. Kendisi gitmeyecek belli ki. O zaman geriye tek bir seçenek kalıyor.....

sandığımız kadar kendini ezdiren bi adam değil zannımca. 4 yıldır yanına ne yardımcı aldırıyor ne de fikirlerinden sapıyor. o kadar yatırıma bakmadan camavinga alınmadı diye orta saha aldırmayan, kiralananı oynatmayan, son 5 dakikada inat için küfür gibi sahaya atan 1 hoca. keşke bu kadar egonun arkasında duracak kadar taktik bilgisi de olsaydı. çok isterdim hocanın süngerden orta saha yapacak imkanı olmasını ama 2. senesindeki kaan ayhan kadar orta saha alternatifi olmayıp inadından son gün kucağına bırakılan ugoçukvu'ya da kendi egoları uğruna burun kıvırınca sara gibi allah muhtaç etmesin elemana el açmak durumunda kalıyor. öyle böyle hocayla sezona başladık, şu saniye guardiola da gelse sezon sonuna kadar okan buruk'tan çok daha fazlasını yapamaz. 4 yılın hürmetine keyfimize bakıp sezonu neticelendirelim. şampiyon olsa da olmasa da sezon sonu gidecek zaten. esas gündemimiz bu yönetimden kurtulmak olmalı.

5 sene şampuan olmak butun rekorları kırmak cok buyuk olay,ama hocanin ve takimin bu motivasyonu yok bence ,terimin rekorunu kırma isteğiyle daha hırslı motive olmasını beklerdim hocanin

Hocanın motivasyonunda zerre eksilme olduğunu düşünmüyorum, sene sonu şampiyon olsak bir ilki başardık 5 yıl üst üste olduk ama neden 6 kez olmayalım der ilk röportajında.

Göz boyamak için pazar-salı antrenman; şimdi de 6 gün izin. Hey maşallah.

Geri
Üst Alt