- 23 Aralık 2008
- 59.879
- 57.361
- 4.858
Wandayı tarif etmis.Okan Buruk: "Takıma direkt katkı verecek 4 oyuncu düşünüyoruz. Hem Icardi ile oynayabilecek hem de onsuz oynayabilecek forvet bakıyoruz."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Wandayı tarif etmis.Okan Buruk: "Takıma direkt katkı verecek 4 oyuncu düşünüyoruz. Hem Icardi ile oynayabilecek hem de onsuz oynayabilecek forvet bakıyoruz."
Griezman, Alvarez, Ben Yedder, Rafa Silva, Dybala, -zorlasak La Cazette- tiplemesi futbolcuların hepsi akla gelebilir.Yani julian Alvarez tarzı biri mi hem tek hem de gerektiğinde 2. forvet gibi oynayabilecek biri yoksa. Dada Pivot Elmander tarzı gibi mi acaba?
Griezman, Alvarez, Ben Yedder, Rafa Silva, Dybala, -zorlasak La Cazette- tiplemesi futbolcuların hepsi akla gelebilir.
Bizim için ana plan olmaz bence. Rotasyon için de bize gelmez. Tam BJK'lik transfer.la cazette is yapar mi
Engelle geç..Gülerek muhabbeti artık kabak tadı vermeye başladı
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nasıl engelliyim röportajı reisEngelle geç..
Alla alla herşeyden rahatsız oluyorsunuzGülerek muhabbeti artık kabak tadı vermeye başladı
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mourinho bu yüzden bizim için de iyi oldu.ister istemez ciddiyet katar camiaya.Aç hırslı oyuncular lazım mevcut kadro doydu bence başarıya 2 yılda..
Okan Buruk: "Ali Yiğit'in gözü çok iyi. Şampiyonlar Ligi finaline gittik en son. Dortmund'un bütün yedeklerini biliyor, ben bilmiyordum hepsini. İleride bu işin içinde olacakmış gibi görünüyor. Ne pozisyonda olur bilmiyorum ama olacak gibi duruyor."
Icardi gibi neferler olduğu sürece içim rahat. Artması lazım bu tarz oyuncuların.Aç hırslı oyuncular lazım mevcut kadro doydu bence başarıya 2 yılda..
Arif erdem mi ariyor hocaOkan Buruk: "Takıma direkt katkı verecek 4 oyuncu düşünüyoruz. Hem Icardi ile oynayabilecek hem de onsuz oynayabilecek forvet bakıyoruz."