Okan Buruk: "Temmuz sonu, Ağustos ayı gibi Kemerburgaz'a geçeceğiz"

Yani julian Alvarez tarzı biri mi hem tek hem de gerektiğinde 2. forvet gibi oynayabilecek biri yoksa. Dada Pivot Elmander tarzı gibi mi acaba?
Griezman, Alvarez, Ben Yedder, Rafa Silva, Dybala, -zorlasak La Cazette- tiplemesi futbolcuların hepsi akla gelebilir.

Okan Buruk: "Ali Yiğit son zamanlarda takım forması basmaya gidiyordu. Onu maaşa bağlamışlardı. (gülerek)

yönetim ve görevlendirdikleri adamlar hocasını sözcü tvye gönderecek kadar aciz ve olaylardan bir haber ise biz boşuna fenere sallıyoruz.bir sonraki aşama bütün takımı halk tvde koç reklamında oynamak olacak herhalde bir bu kaldı yapmadıkları saçmalık olarak.

Okan Buruk: "Kopenhag ve Sparta Prag maçlarında konsantrasyon eksikliğimiz vardı. Küçük görme demeyeceğim ama 'Biz bunları nasıl olsa eleriz' düşüncesi ilerlememizi engellemiş olabilir. Bayern ve Manchester United maçlarındaki oyuncu performansı yoktu o maçlarda. Tabii ki daha iyisini hayal ediyorduk."

Okan Buruk: "Ali Yiğit'in gözü çok iyi. Şampiyonlar Ligi finaline gittik en son. Dortmund'un bütün yedeklerini biliyor, ben bilmiyordum hepsini. İleride bu işin içinde olacakmış gibi görünüyor. Ne pozisyonda olur bilmiyorum ama olacak gibi duruyor."

Ezikler habire adama mourinhoyu soruyorlar. Adam dogustan fbli oldugu için degil para için geldi. Parayı bassak bize de gelir

Okan Buruk: "Ali Yiğit'in gözü çok iyi. Şampiyonlar Ligi finaline gittik en son. Dortmund'un bütün yedeklerini biliyor, ben bilmiyordum hepsini. İleride bu işin içinde olacakmış gibi görünüyor. Ne pozisyonda olur bilmiyorum ama olacak gibi duruyor."

Evimizdeki United maci da iyi degildi ama hocam. Gerci onda da rakibi kücümsemis olabiliriz, sonucta deplasmanda yendigimiz bir ekipti.

fener amigolarının cirit attığı Sözcü'yle neden röportaj yapılıyor?

Geri
Üst Alt