GSC Haber Okan Buruk: "Torreira devre arasında baygınlık geçirdi"

Özeleştiri yapıyor da eylemler değişmiyor maalesef.

xavi potensiyalli, bilgili hoca
bizim gibi hem çekip çevirebileceği hem de kompetitif bi kulübe ihtiyacı var HEİS
Xavi 15. hafta filan kovulur. Rezil bir TD. Zaten iyi futbolcudan iyi hoca olmaz istisnalar haricinde. Yabancı olacaksa Inzaghi (ayrılırsa) veya Schmit gelmeli.

Okan Buruk: "Oyuncuları deneyelim, dinlendirelim, mevkileri deneyelim derken bazen oyun olarak istediğimizi alamıyoruz ama kazanmak önemli."

Kötü oyunun sebebi buymuş 🤣🤣🤣🤣

Okan Buruk: "Maç bittiğinde çok mutlu değildim. 7'de 7 yaptık ama bunun mutluluğunu yaşayamadım. Tabii 2 maçı aynı anda düşündüğümüz için böyle oldu. Liverpool maçını da düşünüyoruz."

Kötü oyunun sebebi buymuş 🤣🤣🤣🤣

Okan Buruk: "Maç bittiğinde çok mutlu değildim. 7'de 7 yaptık ama bunun mutluluğunu yaşayamadım. Tabii 2 maçı aynı anda düşündüğümüz için böyle oldu. Liverpool maçını da düşünüyoruz."
aslında çok da haksız bir bahane değil ama 2 maçı aynı anda düşünmediğimiz zamanlarda da neden rezalet oynuyoruz örneğin frankfurttan neden 5 yedik bunu da açıklarsa hocamız seviniriz

Neden baygınlık geçirdi.Senin yüzünden be adam.Bir gram utanma yokmu sende.Nasıl deiğişikliikler bunlar.Nasıl savunma bu.Nasıl sahaya yayılma bu.Amatör takımlar daha iyi saha yerleşimi yapıyor.Adam bir oraya bir buraya koşmaktan geberdi.
Konuşma fazla istifa et.
Rezalet oyunla alakalı sistemle taktikle saha yerleşimiyle alakalı bir tane elle tutulur açıklama yok.Adam sorunu hala göremiyor.inanılır gibi değil

şaka gibi açıklamalar yapıyor, ama şaka değil işin kötüsü. adamın seviyesi bu

paldır küldür gidiyo takım, fena halde patlayacağımız artık tamamen görünür durumda. yönetimin radikal kararlar alması gerekiyor

Hocam Frankfurt maçından sonra dedin ki ligde cezalandıramıyorlar, burada cezalandırıyorlar. Dediğin o kadar doğru ki. Frankfurt Alanya’nın bulduğu pozisyonun yarısını bile bulamadı net pozisyon olarak. Yani Alanya Frankfurt kadar becerikli olsa bugün 7 yemiştik. Peki biz ligde rakiplerin kazmator olması üzerinden savunmamızı Allah’a havale etmek suretiyle rakibin kazmalıklarına mı bağlayacağız iyi sonucu?

Geri
Üst Alt