GSC Haber Okan Buruk: "Transfer böyle marketten gidip, bu üçünü aldım diyebileceğiniz bir şey değil"

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Çok esneme şansımızın olmadığı bir yabancı kuralı var. Bu yabancı kuralı, transferde de bizi zorlayan unsurlardan biri! Mevcut yabancı oyuncular için aşağı yukarı kafamızdakileri belirliyoruz Başkanımız, yönetimimiz, hepimiz, transferleri bir an önce yapıp buraya öyle gelmeyi hepimiz isterdik yani. Bu baskı oluşmasından tabii ki mutlu değiliz yani. Bir an önce bu transferleri getirebilmek önemli ama nasıl bir transfer yapacağınız önemli. Beklemek zorunda kaldığınız oyuncu olabiliyor. Eğer elit oyuncu almak istiyorsanız, zaman oluyor, kolay olmuyor.

Hep söylüyorum; transfer böyle marketten gidip, bu üçünü aldım diyebileceğiniz bir şey değil. Oyuncuyu ve kulübünü ikna etmek gerekiyor. Sizin istediğiniz bir kalitede oyuncu olması gerekiyor. Fiyat olarak da dünya futbolunda acayip yükselen bonservis fiyatları var. 100 milyon, 120 milyon euro bandında transferler yapılıyor. Hep şunu söylüyoruz; bilinmesini istiyorum, biz transfer yapacağız. En kısa zamanda yapmaya çalışıyoruz. İyi oyuncuları da kadroya katacağız. Eksik olduğumuzu biliyoruz. Baskının olması da gayet normal.

Taraftarımızın şikayet etmesi de normal ama biz transfer yapacağız. Burada benim hiç şüphem yok! Benim şüphem olsa, en mutsuz insan ben olurum. Başkanımızın iyi niyetinden, onun yapacağı transferlerden hiç şüphem yok. Başkanımıza, yönetimimize, bize güvensinler. Transferleri en kısa zamanda yapmaya çalışacağız."

:asd::asd::asd::asd:

"Başkanımızın iyi niyetinden, onun yapacağı transferlerden hiç şüphem yok.
Başkanımıza, yönetimimize, bize güvensinler. Transferleri en kısa zamanda yapmaya çalışacağız."

:asd::asd::asd::asd:

Tutturmuşlar elit futbolcu diye. Hocam sen elit futbol oynat elit futbolcu ile takım kendi kendine de şampiyon olur.Hamza hamzaoğlu olma yolunda ilerliyorsun

Hoca oyle bir konusuyorki aklimiza alay ediyor , sanki transfer donemi 2 gun oldu baslayali
Son lig macimizi 17 mayis oynadik o zamandan bu zamana 70 gun gecti, Trabzon o zamanda bu zamana 60 futbolcu aldi.
Biz beceriksiziz futbolcu bulamıyoruz mu deseydi bu işten anlamıyoruz diyor iste adam

Sorun para falan değil bence. Yanılmıyorsam 1 adet kontenjan kaldı. Eldeki yabancıların yarısı ıskartalık, bitik elemanlar. Onları göndermediğimiz için böyle yalpalıyoruz aylardır. Gs'yi gerçekten düşünen bir yönetim ve teknik heyet olsa bitik Torreira'yı falan üzerine 3-5 milyon euro sıkıp gönderir, +1 kontenjan için. O kadar değerli ki kontenjanlar şu anda. Bu gaflet, dalalet ve hıyanet içindeki herifler Icardi'yi bile tutuyordu az daha.

Ya Okan hoca sen böyle yönetimi korumak için saçmalıyorsun ama ilk iki başarısız sonuçta yönetim kendini korumak için seni harcayacak.

Geri
Üst Alt