Gökhan Dündar
Kırmızı Üye
- 24 Aralık 2011
- 2.219
- 668
- 1.733
Yönetim Okandan biraz ders alsa keşke konuş hocam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bi ara yok muydu ya Rezerv lig kafası ...Okan Buruk: "Sorunumuz yerli-yabancı oyuncu değil. Sorunumuz; biz oyuncu yetiştiremiyoruz. Oyunculara oynama alanı, sahası veremiyoruz. Bir düzenin olmadığı yerde doğaçlama şekilde oyuncu yetiştiriyoruz. Ana sorunumuz kaç yabancı değil. Kaç tane akademiden oyuncum var benim, şu an benim onları oynatabileceğim bir lig yok. Böyle bir lig yok mesela."
Ali Koc istemiyor.bi ara yok muydu ya Rezerv lig kafası ...
orda maç yapılsın hep - hem takımda ideal 11 ve yedeklerde olmayan ama as kadroda duran , u19dan sonra adam gibi kulüğp vs yapamayan oyuncular için.
Mizahi bir olayulan due mi jelert mi derken 2 sinden de olacagiz gıbı
e tamam fenerbahçe yapmasın - kupası fln olmayan lig ya - sırf maç yapılsın diye iş yani ödülü kupası bilmemnesi değil full hazırlık maçı kafasında.Ali Koc istemiyor.
Fenerbahce yoksa kimse yapmayacak, adamin kafa yapisi boyle Mehmet Buyukeski'de tamam pasam deyip uyguluyordu. Simdi Haciosmanoglu varken bakalim nasil olacak?e tamam fenerbahçe yapmasın - kupası fln olmayan lig ya - sırf maç yapılsın diye iş yani ödülü kupası bilmemnesi değil full hazırlık maçı kafasında.