GSC Haber Okan Buruk: "Transfer çalışmalarının biraz daha gizli yürütülmesi iyi olur"

Okan Buruk: "Ben yabancı sınırının serbest olmasından yanayım. Temelden yapacağımız yapılanma Türk futbolu için daha sağlıklı olacaktır. Ana sorunumuz kaç yabancı olduğu değil; biz nerede yetiştireceğiz ve nerede oynatacağızdır."

Okan Buruk: "Orta sahaya bir tane daha kalitemizi arttıracak nokta atışı oyuncu almak istiyoruz. Bütçemiz çok önemli. Önemli bir bütçe ayrıldı. Yönetimin en büyük fedakarlığı yapacaklarını biliyoruz. Piyasa çok yüksek. Genel olarak bu sene Arabistan daha başlamadı ama fiyatlar daha önceye göre iki katına ulaştı. Bu dönemde transferler daha zor oluyor. İnşallah iki oyuncu da biter."

hocanın surat biraz "gına geldi" havası veriyor bu arada trasnfer konusunda.

Okan Buruk: "Sorunumuz yerli-yabancı oyuncu değil. Sorunumuz; biz oyuncu yetiştiremiyoruz. Oyunculara oynama alanı, sahası veremiyoruz. Bir düzenin olmadığı yerde doğaçlama şekilde oyuncu yetiştiriyoruz. Ana sorunumuz kaç yabancı değil. Kaç tane akademiden oyuncum var benim, şu an benim onları oynatabileceğim bir lig yok. Böyle bir lig yok mesela."

Okan Buruk: "Sorunumuz yerli-yabancı oyuncu değil. Sorunumuz; biz oyuncu yetiştiremiyoruz. Oyunculara oynama alanı, sahası veremiyoruz. Bir düzenin olmadığı yerde doğaçlama şekilde oyuncu yetiştiriyoruz. Ana sorunumuz kaç yabancı değil. Kaç tane akademiden oyuncum var benim, şu an benim onları oynatabileceğim bir lig yok. Böyle bir lig yok mesela."
bi ara yok muydu ya Rezerv lig kafası ...

orda maç yapılsın hep - hem takımda ideal 11 ve yedeklerde olmayan ama as kadroda duran , u19dan sonra adam gibi kulüğp vs yapamayan oyuncular için.

hahah cok beklersin hocam gecmis olsun due gitti bile
su an sag bek listesinde ilk 5 adaydan alabilecegimiz kimse kalmadi acaba 6. adayimiz kim

Ee yönetimden cikiyor haberler zaten. Demekki yönetim icinden haber ucurana dokunduruyor okan hoca

Akademi konusunda da hakli

Rezerv lig’in faydalari fazlaydi

Baris kadro da yer bulamadigi dönem orda oynadi ve form tuttu

Emre tasdemir de 22-23 sezonunda rezerv de basladi ve daha sonra takima katki sagladi gol bile atti hatta bjk derbisinde ilk 11 basladi

e tamam fenerbahçe yapmasın - kupası fln olmayan lig ya - sırf maç yapılsın diye iş yani ödülü kupası bilmemnesi değil full hazırlık maçı kafasında.
Fenerbahce yoksa kimse yapmayacak, adamin kafa yapisi boyle Mehmet Buyukeski'de tamam pasam deyip uyguluyordu. Simdi Haciosmanoglu varken bakalim nasil olacak?

Hoca'dan birazcık daha sert ve bu minvalde uyarılar bekliyorum yönetime. Ara ara dokundursun hafifçe. Başkan zaten Okan hariç bence kimseyi umursayacak bir adam değil. Taraftar istediği kadar yıksın ortalığı umrunda değil. Ama Okan yaptığımız bazı saçmalıkları kaşırsa düzeltebilir.

Geri
Üst Alt