GSC Haber Okan Buruk: "Transfer çalışmalarının biraz daha gizli yürütülmesi iyi olur"

Doue'de sorun var sanırım.

Bu kadar ifşa olması pek iyi değil.

Bize eğlence de kulübe sorun...

Ben hiç böyle transfer politikası görmedim. Medyaya 20 tane isim düşürüp hiçbirini alamayan rezil bir yönetim.

Okan Buruk: "Sorunumuz yerli-yabancı oyuncu değil. Sorunumuz; biz oyuncu yetiştiremiyoruz. Oyunculara oynama alanı, sahası veremiyoruz. Bir düzenin olmadığı yerde doğaçlama şekilde oyuncu yetiştiriyoruz. Ana sorunumuz kaç yabancı değil. Kaç tane akademiden oyuncum var benim, şu an benim onları oynatabileceğim bir lig yok. Böyle bir lig yok mesela."

bu kısım en doğru yaklaşım

Hocaya mobbing uyguluyor yönetim

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfer görüşmesinin basına yansımasından daha büyük sorun olan konu transfer listesinin hem de sırasıyla biliniyor olması. Adamlar listenin 1. sırasında şu isim var yok 4. sırasında bu isim var diyebiliyor. Gerçekten garip bir durum.

Dinlemek lazım. Okuyunca olumsuz anlaşılıyor.
Parantez içinde (gülerek) yazmadilarsa cidden sıkıntı var.. şaka bı yana, bu tarz söylemler söylemesi bence olumlu. Severim yapacağınız işi, biran önce transferleri getirin, oğuz vs gibi rezil etmeyin demiş hoca

Hoca kizmaya baslamis kandirildigini anlamis heralde

Erden Timur ile çalışırken çıt pıt tercihi halloluordu yangın baskılı gündem olmadan

bu yönetim ve sportif okan hoca'ya destek olamıyor - aksine iş bitirici olamadıkları için okan hocadan kalkan olmasını bekliyor - çünkü haziranda daha 3 M kontratı yeni verdiler kendisine.

şu ortam içinde az ihtiyaç ve bütçe var - ama genede kaotik ortam.

her şeyi geçtim cillop takım kurak bile buyönetim kemerburgaza zorlar takımı - çileden falan çıkarır.

bütün kolpacıları susturdu hocam tek cümlesiyle.

Kimin haberleri sizdirdigini herkes biliyor ama müdahale edilmiyorsa burada hoca dahil herkes hatalidir

Hoca ikinci kampta yeni transferleri gormezse bidaki sefer daha sert aciklamalar yapabilir.

Hoca %100 haklı. Çok fazla söylenti karşı tarafın menajerlerinin işine geliyor. Sanki biraz daha bu işi son haftalarda ciddiye aldılar. Çok fazla spekülasyon dolaşmıyor artık.

Geri
Üst Alt