Okan Buruk: "Transfer dönemi bitene kadar 1-2 tane daha oyuncu kadromuza dahil edebiliriz"

Okan Buruk: "En iyi 11 oyuncuyu transfer etme şansınız yok. Özellikle Türkiye'ye oyuncu getirmek çok kolay değil. Biz bunu biliyoruz ama kimse fark etmiyor. Dünyada birinci tercih edilen ülke gibi davranılıyor. Avrupa'da ilk 5 lige gitmek istiyorlar. Sizin getirmek için farklı yollar denemeniz gerekiyor. Birkaç oyuncum, Galatasaray'ın ne kadar büyük olduğunu geldikten sonra anladığını söyledi."

Okan Buruk: "Nelsson ve Abdülkerim daha yapılı oyuncular. Torreira gibi değiller. Onların forma girmesi biraz sürüyor. Oynadıkça daha iyi olacaklar. Zor ve yoğun bir sezondan sonra hala yorgunlar.

bunu doğru diyor bu arada.

Okan Buruk: "Bugün maça gelene kadar oyuncu seyrettim. Dün gece oyuncu seyrettim. Bir yandan maça hazırlanıyorsunuz bir yandan da olası transferler hakkında görüşler bildirmek zorundasınız."

Aa olur mu yaa biz şampiyon takımız ne gerek var? Nasıl ayarı yediniz ama Icardi’den daha ilk maçta? Bu sene de şampiyon olmamız için dönüşüm lazım ama uyudunuz ve şımardınız.

Okan Buruk: "Bugün maça gelene kadar oyuncu seyrettim. Dün gece oyuncu seyrettim. Bir yandan maça hazırlanıyorsunuz bir yandan da olası transferler hakkında görüşler bildirmek zorundasınız."
tüm yaz ne yapmıs

“Bazen yaptığınız değişiklik olumlu oluyor bazen geriye götürüyor. Beşiktaş maçında bunun bir örneğini gördük. Bugün değişikliklerden sonra hücum anlamında daha üretken bir takıma döndük.”

Çünkü yaptığın değişiklikler çok kötü olduğu yetmiyor gibi takımı da çorbaya çeviriyor
Bu maç öne geçtikten sonra bile rakip geldi şutlar buldu ama zayıftı, bjk maçında ise rakip daha iyiydi senin bu devasa hatalarını affetmedi
Aradaki fark bu ama bunu bile nasip kısmete yormuş

Bu işten yorulmaya başlamış ben burdan bunu çıkarıyorum.

Hoca ise yoruldum deme hakkın yok.

Baş ne derse oyuncu da ona göre davranır çünkü.

sara nasıl hazır değil ya onun da mı hafif kırıklıkları var

Temmuz başında ortasında millet yangın yapmadan alaydınız şimdi hazır olurlardı sanırım. Hazır olmamaları sizin suçunuz. Gerçi hazırdırlar da neyse

olur alın onu da kış transfer dönemine doğru yavaş yavaş ilk 11e adapte edersiniz hocam

Yani profesyonel adamlar. Sektörden en üst seviye maddiyat kazanıyorlar. Neden ligin ilk haftasına hazır olacak şekilde kendilerine bakmıyorlar.

hala oyuncu izliyoruz

Sara 2. Ligden geldi burada pat diye olmayacak zaten.

Açıklamaları doğru. Fiziken hazır değil. Olsa daha az kaçak oynardı. Tekniği var ama aşırı fark yaratmaz.

Şimdi pat diye sahaya atarsa o maliyetle 3 maça yuhalanır şu kaotik ortamda

Okan Buruk: "En iyi 11 oyuncuyu transfer etme şansınız yok. Özellikle Türkiye'ye oyuncu getirmek çok kolay değil. Biz bunu biliyoruz ama kimse fark etmiyor. Dünyada birinci tercih edilen ülke gibi davranılıyor. Avrupa'da ilk 5 lige gitmek istiyorlar. Sizin getirmek için farklı yollar denemeniz gerekiyor. Birkaç oyuncum, Galatasaray'ın ne kadar büyük olduğunu geldikten sonra anladığını söyledi."
Bu adam vinicius jr'yi istediğimizi falan mı sanıyor. Ben bu yorumdan şunu anlıyorum okan'da yıldız kovalıyor yönetim tek suçlu değil yani. Ya peygamber aşkına dün trabzon'u kevgire çeviren rapid wien'de oynayan çocuklardan bulmak cok mu zor 90 dakika vızır vızır koştular of demeden. Kimse sizden dünya yıldızı getirmenizi istemiyor kardeşm işci takım kur yeter rashica bunun en büyük örneklerinden biriydi.

Hocam senin aran iyi, yönetime söyle acele etmesinler transfer için.

Geri
Üst Alt