Okan Buruk: "Transfer dönemi bitene kadar 1-2 tane daha oyuncu kadromuza dahil edebiliriz"

Yerine gelecek adam? Yok.. çok büyük çözüm. Tebrik ederim. Mahkum olduğumuz şey olan değil de sizin gibi zihniyet...
Kafaya bak. Yarın öbür gün Okan bizi satıp intere gittiği gibi giderse, futbol şubeyi kapatacak mıyız hoca yok diye. Vasat düşünce buraya kadar düşünemiyor. Vasatlığınız da boğulun.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 senedir sezon başında düşük formla sonrasında formu yakalayarak şampiyon olduğumuzu hemen unutuyorsunuz. Neyse siz bildiğiniz yoldan hocayı bklamaya devam edin. Allah tan sayınız genele vurulunca az.

Kafaya bak. Yarın öbür gün Okan bizi satıp intere gittiği gibi giderse, futbol şubeyi kapatacak mıyız hoca yok diye. Vasat düşünce buraya kadar düşünemiyor. Vasatlığınız da boğulun.

Vasat sensin kardeş. Varsayımlara göre laf söyleyen sensin. Olanı görmeyen de sensin. Belki ayağına top almadan FM oynuyorsun diye kendini alimi cihan sanan da sensin. Bir yerde boğulacak olan varsa o da sensin...

Vasat sensin kardeş. Varsayımlara göre laf söyleyen sensin. Olanı görmeyen de sensin. Belki ayağına top almadan FM oynuyorsun diye kendini alimi cihan sanan da sensin. Bir yerde boğulacak olan varsa o da sensin...
Ya söyle hele Okan bırakıyorum, gidiyorum derse futbol şubeyi kapatacak mısınız? Sayın vasat vasatoğlucular cevap verin.

Ya söyle hele Okan bırakıyorum, gidiyorum derse futbol şubeyi kapatacak mısınız? Sayın vasat vasatoğlucular cevap verin.

Yok daha kötüsünü bulur getiririz. Yine devam ederiz. Bir kere sen kendinle çelişiyorsun vasat adam ben bırakıp intere gidiyorum diyebilir mi? İntere gidiyorum diyor ve inter de onu alıyorsa o adama vasat denilmez. Inter ismini sen önceki mesajında yazdın diye yazıyorum.

Evhamla iş yapanı da görüyoruz. Ben gidecem derse ne yapacakmışız. O zaman gider mükemmel hoca sergen'i getirirsin sonra da olacakları kendi gözünle izlersin. 2 sezondur federasyonun zulmüne rağmen saha içerisinde ayakta kalan ve şampiyon yapan tek yetkilisi gönder bak neler oluyor izle gör.

Vasat olan senin gibi hiçbirşeye çözüm üretemeyen taraftar grubudur. Hatta biraz daha açayım futbolu konsol oyunu sanan eldeki en iyiyi gerçeklikten uzak bir şekilde göndererek geleceği çöpe atmaya uğraşan ama birini bklarken daha iyisini sunamayan taraftar gurubudur...
Vasatsever UYGUN
diyebilir miyiz

Sistem değil sahadaki diğer topçuları fizik kapasitesi ve pozisyon bilgisi önemli. İkisi sahadayken arkalarında ziyeche falan olmaz

Vasat kafa bu şekilde düşünür. Okansız yapamayanlar derneği başkanı olacak şahıssın.

Sergenin defosu kumar vs. Oyun olarak sergen okandan daha oynatır. Okan Okanoğlu destekçileri sizi.

Usta sezon sonu şampiyon olursak üzülecek gibisin.

Teknik direktör mü bitti?
Bu vasata mahkum olduğumuzu mu söylüyorsun?

Onlarca hoca boşta. Sergen bile bundan daha iyi hoca.

Takimin her galibiyetine icten ice uzulen, hasta derecede takintili, kendi yarattigi dunyada yasayan prototiplerden biri.

Kardesim bu kadar nefret ediyosaniz bu adamdan izlemeyin takimini da. Sizin yaptiginiz elestiri falan degil. Sizin yaptiginiz icinizdeki pisligi kusmak.

Degisiklikten önce daha net pozisyonlar vardı veya pozisyonumsular. Tamamen rakibin acemiliginden goller bulduk.
Bu takıma çok net çalımcı kanat, 6.5 ve solbek lazım. 30 milyonu resmen verimsiz kullandık

Takimin her galibiyetine icten ice uzulen, hasta derecede takintili, kendi yarattigi dunyada yasayan prototiplerden biri.

Kardesim bu kadar nefret ediyosaniz bu adamdan izlemeyin takimini da. Sizin yaptiginiz elestiri falan degil. Sizin yaptiginiz icinizdeki pisligi kusmak.
GS Okan burukun tekelinde mi niye izlemeyelim

Yuh. Terimcileri de geçti bu okancılar yuhh.

Okansporu mu destekliyoruz, sen hayırdır yeğen?

Bence sen biraz abartıyorsun. Sergen'in Okan'dan iyi olduğu alternatif gerçekliklerden bahsediliyor sadece. Film senaryosu olarak düşünmekte fayda var.

Geri
Üst Alt