Okan Buruk: "Transfer dönemi bitene kadar 1-2 tane daha oyuncu kadromuza dahil edebiliriz"

Yuh. Terimcileri de geçti bu okancılar yuhh.

Okansporu mu destekliyoruz, sen hayırdır yeğen?

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
biz okansporlu falan değil eleştiriyoruz da sen antiokansporlusun belli. pisliğini kusmadığın tek postun yok.

ciddiye alınacak biri değilsin hadi bak işine

1723281737987.webp

1723281755193.webp

Gidip sağa sola şampiyon olmasak sevinecek gibisin yazacağına, biraz daha mantıklı düşünmeye çalış. Yapabilirsen tabi. Zorunlu değil.

onu ben yazmadım ki, gözüne inen perdeyi ara sıra kaldır

isterse takimi sil bastan yeniden kur yine de bir sey degismez

kapanip gecis kovalayan her takim bizi cok rahat kitliyor malesef

aramizdan 11 adam toplayip sahaya ciksak biz bile kitleriz bu takimi

ücüncü senesi olmasina ragmen hala bir cözüm bulamadi

kimse de cikip soramiyor aga biz burada ne izliyoruz diye

gs maclari iyice iskenceye döndü benim icin

heyecan falan hicbir sey birakmadilar insanda

Son iki sezonun şampiyonu rekorlar kırmış adamı şampiyonlar liginde 0 çekmiş futbolu hobi değişiklik olarak gören biriyle kıyaslamak da iyiymiş gerçekten hâlâ anlaşılamadı galiba okan buruğun takımları böyle başlar çünkü yüklemeyi ona göre yapar sezon başı 4-5 maç iyi oyun olmaz sonradan açılır seriler yapar yani nelsonun mallığıyla 5 yedik diye adamın ne hocalığı kaldı ne başka birşeyi fbyi 2 yıl şampiyon yapsa bastacı eder onursal üye falan yaparlardı bizde ise adama yapılan muameleye bak yaramıyor gerçekten yaramıyor bazılarına getireceksin torrenti yapacak 13. ona belki bu kadar laf edilmez

İyi bir taktisyen olmadığı gibi,
İyi bir planlayıcı da değil.
Baya baya vasat bir teknik(!) direktör.

Buna rağmen hala kendini destekleyenleri gördükçe, neden Türkiyenin geri kaldığını daha iyi anlıyorum. Bu destekçiler sayesinde, bu vasatları izlemek zorunda kalıyoruz.

Ne anlatıyo bu ya 😂

Konuştuğun kadar çalıştırabilsen, ülkenin Bayern’i olmuştuk.

Geri
Üst Alt