Okan Buruk: "Transfer dönemi bitene kadar 1-2 tane daha oyuncu kadromuza dahil edebiliriz"

Geçiş hücumlardan çözüm bulmuyor hoca diye 3 senedir eleştiriyoruz peki gerçekten çözüm bulmak istiyormu sizce hoca ?

( transfer yada oyun içi veya öncesi taktikler)

Dursun'a güvenmek büyük risk.

İlk kötü gidişte ihaleyi sana yıkıp postalar seni farkında değilsin.

İsmail bence ikisindende iyi hoca tipten ve ünvandan kaybediyor
İsmail hocamin yüz hatları alpacinoda bile yok nasıl tipten kaybedebilir İlker Bey

indir (3).webp

Fizikli ( yapılı ) ve uzun boylu bir orta saha alırlar umarım. Özellikle orta sahaya böyle bir tip elzem. Sara/Mertens olarak düşünüyorum.

Okan 2 senedir herkesi amuda kaldırıyor da ne oluyor? Amuda kaldırıldıklarının bile farkında olmayan bir kitle...
Hocam hatayları pendikleri zar zor yenmek yanıltıyo sizi

Los galacticos kadronla "hatayı" yen bi zahmet

Ama oyun yok ortada,oyun olmadığı için avrupa da komik durumlara düştük

Her maç 20 tane geçiş veriyosun,hatay yeteneksiz diye 2 yerine 1 atıyo kazanıyosun,prag kopenhag daha fazlasını atınca bay bay oluyosun,manu 17sini kaçırıp onana da yumurtlayınca puan puanlar alıyosun,rakip atarsa bittik atamazsa dewamke

Böyle bir oyun anlayışı olamaz

insanları şucu bucu diye ayırma. hepimiz gs başarılı olsun istiyoruz şurada.
Şahısçılar bizden değil
Biz=gs

Okan,icardi,ziyech,zaha,kerem

Kim kötüyse eleştirilecek,iyiyse övülecek doğrusu budur

Ama adamı seviyosun ya da transferini istedin diye kötüyken binbir bahane üretip toz kondurmamaya çalışıp eleştirmemek için ıkınmak,yahut tam tersi sevmiyosun diye iyiyken boklamaya çalışmak en hafif tabirle ezikliktir

İcardiyi seviyorum ama kiloluydu koşamıyodu yazdıklarım malum,fit olup katkı verdiğinde ise krala hakkını veriyorum

Zahadan katkı alamadı diye okanı yerden yere vuruyorum ama tek suçlunun okan olmadığını zahanında bi halt oynamadığını koşamadığını yazıyorum doğrusu bu

Bazıları sevmekle biat etmeyi,sevmemekle eleştirmeyi ayırt edemiyo

Şahısçılar bizden değil
Biz=gs

Okan,icardi,ziyech,zaha,kerem

1- Kim kötüyse eleştirilecek,iyiyse övülecek doğrusu budur

2- Ama adamı seviyosun ya da transferini istedin diye kötüyken binbir bahane üretip toz kondurmamaya çalışıp eleştirmemek için ıkınmak,yahut tam tersi sevmiyosun diye iyiyken boklamaya çalışmak en hafif tabirle ezikliktir

3- İcardiyi seviyorum ama kiloluydu koşamıyodu yazdıklarım malum,fit olup katkı verdiğinde ise krala hakkını veriyorum

Zahadan katkı alamadı diye okanı yerden yere vuruyorum ama tek suçlunun okan olmadığını zahanında bi halt oynamadığını koşamadığını yazıyorum doğrusu bu
1- bunda bir sorun yok. zaten olması gereken budur.

2- en sevmediğim üye tipi.

3- işte burada kendinle çeliştin.

ulan adam kampa yayla yılanı gibi geldi, adama fit dedik, filitre var dedin ya :d 28 saat burada bizimle tartıştın :d

2 numaralı argumanında bahsettiğin üyeden oldun direkt :d

bu çelişki dışında, postun ana fikrine katılıyorum yukarıda yazdığım gibi.

Geçiş hücumlardan çözüm bulmuyor hoca diye 3 senedir eleştiriyoruz peki gerçekten çözüm bulmak istiyormu sizce hoca ?

( transfer yada oyun içi veya öncesi taktikler)
Hayır istemiyor, çünkü bunu bir problem olarak görmüyor bile.
Maçın sonlarında İcardi sol bek bölgesinden pas atarken, aynı dakikalarda Davinson sağ kanattan rakip ceza sahasına orta yapıyordu, daha ötesi var mı?
Oyun planımız varmış ama , yersen.

1- bunda bir sorun yok. zaten olması gereken budur.

2- en sevmediğim üye tipi.

3- işte burada kendinle çeliştin.

ulan adam kampa yayla yılanı gibi geldi, adama fit dedik, filitre var dedin ya :d 28 saat burada bizimle tartıştın :d

2 numaralı argumanında bahsettiğin üyeden oldun direkt :d

bu çelişki dışında, postun ana fikrine katılıyorum yukarıda yazdığım gibi.
İcardi geçen sene çok kiloluydu ama fotolarda çok zayıftı filtre kullandığı netti

Kampa katıldığında da herkes resme bakıp oo çok fit diyince ondan dedim inanmayın diye sonra baktım gerçekten zayıflamış

Hocam hatayları pendikleri zar zor yenmek yanıltıyo sizi

Los galacticos kadronla "hatayı" yen bi zahmet

Ama oyun yok ortada,oyun olmadığı için avrupa da komik durumlara düştük

Her maç 20 tane geçiş veriyosun,hatay yeteneksiz diye 2 yerine 1 atıyo kazanıyosun,prag kopenhag daha fazlasını atınca bay bay oluyosun,manu 17sini kaçırıp onana da yumurtlayınca puan puanlar alıyosun,rakip atarsa bittik atamazsa dewamke

Böyle bir oyun anlayışı olamaz
Her takım birilerine yenilebilir. Futbolu da bu yüzden izlemiyor muyuz? Galatasaray Real Madrid i yendiğinde de aynı durum söz konusu değil miydi?

Baskılı oyunun riski kontra yemektir. Baskılı oynayacaksın bu riski göze alacaksın yapacak birşey yok. Sen kontra takımı olacaksan da malum 13. Olduğumuz sezona bakalım. Orada da Avrupa Ligi'nde sonuç almamıza rağmen ki bazıları Lazio maçı gibi şans eseri oldu ama ligde saçma sapan bir hal alıyorsun.

İstediğiniz nedir önce ona karar vereceksiniz. Baskılı önde oynamaya çalışan bu ligin büyük takımı gibi pynamaya çalışan bir takım mı? Yoksa rakibi bekleyen topu kaptığında kontraya çıkmaya çalışan bir takım mı olmak gerek.

Bu oyunla hatay dan kontra yersin hatta 2. Lig takımından da kontra yersin. Ya tam tersi olsa? Bu takım 90 dk boyunca Hatay a kontrollü oynasa Hatay bizim sahada oynasa ve hataya karşı sadece 1 2 kontra pozisyonu bulsa daha mı çok seveceksin bu takımı?

Çok sevip saydığım Okan Hocamızın 3. sezonuna girerken yaptığı kadro planlamasından memnun değilim; genelde iyimser kalmaya çalışan biri olarak, nokta atışı birkaç ekleme yapamazsa takımın ve kendisinin geleceğini iyi görmüyorum. Yönetimin yetersizliğinden bağımsız olarak konuştuğumu belirteyim.

Mevcut bek ve kanat rotasyonları bu halde iken orta sahayı Torreira-Sara ikilisiyle tutma düşüncesi, inanmak bile istemediğim bir fanteziden başka bir şey olamaz. Dün Davinson ile birlikte maçın en iyisi olan Torreira, bunu 6 dan çok 8 rolünde oynayarak gerçekleştirdi yine. Bu kadar önde basıp top kazanan bir adamın aynı zamanda stoperlerin önünde geniş alanları kontrol etmesini bekleyemezsin, o alan kontrol edilmezse de ölümcül geçişler yemeye mahkumsundur.

Demirbay yerine Sara' nın oynaması hücum açısından bir tık fark eder belki de işin savunma tarafını nasıl halledeceksin? Hep diyorum; merkezi iki kişiyle tutacaksan, partneri Torreira ile eşite yakın rol paylaşımı yapmak zorundadır. Tekerleği yeniden icat etmeye gerek yok; 4-2-3-1 formasyonunda merkez ikili DM tandanslı olur, bütün kaynaklarda böyle geçer. Beklerinin savunması defolu, kanatların forvet özellikli ise o bile kurtaramayabilir hatta...

Geri
Üst Alt