Okan Buruk: "Transfer dönemi bitene kadar 1-2 tane daha oyuncu kadromuza dahil edebiliriz"

Fizikli ( yapılı ) ve uzun boylu bir orta saha alırlar umarım. Özellikle orta sahaya böyle bir tip elzem. Sara/Mertens olarak düşünüyorum.
Ben de böyle düşünüyorum da Okan Hoca çoktan Batshuayi yi Mertens in alternatifi olarak konumlandırmış bile

Oynayacağımız maçların çoğunda Batshuayi ilk değişiklik olarak Mertens yerine oyuna girer

Ben de böyle düşünüyorum da Okan Hoca çoktan Batshuayi yi Mertens in alternatifi olarak konumlandırmış bile

Oynayacağımız maçların çoğunda Batshuayi ilk değişiklik olarak Mertens yerine oyuna girer

Ligde iyi kontra yapamayan takımlara tamam ama, ciddi maçlarda içimizden geçerler. Dries hücum olarak vasat başlasa da ( 2 senedir böyle ) orta saha direnci açısından veya topsuz oyunda doğru yerleşim açısından takıma yardımı oluyor. Bats çok stabil bu açıdan. Direkt hücuma odaklı çünkü 2. toplar vs.

Dries mental açıdan hücumu yarı sahaya yıkan bir takım için çok büyük avantaj.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

8jkdan 5 yemek Okan hocaya ortasahanin önemini hatırlatır diye düşünüyordum ama inat hala devam ediyor
Eğer ucl kalırsak ortasaha inadı yüzünden daha kötü rezillikler olabilir

Ligde iyi kontra yapamayan takımlara tamam ama, ciddi maçlarda içimizden geçerler. Dries hücum olarak vasat başlasa da ( 2 senedir böyle ) orta saha direnci açısından veya topsuz oyunda doğru yerleşim açısından takıma yardımı oluyor. Bats çok stabil bu açıdan. Direkt hücuma odaklı çünkü 2. toplar vs.

Dries mental açıdan hücumu yarı sahaya yıkan bir takım için çok büyük avantaj.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ve biz bu Mertens i geçen sene şampiyonlar liginde kullanmadık şaka gibi Tete Ziyech filan Mertens den daha çok forma giydiler Zaha ve Kerem i sürekli oynattık mesela Barış Alper e çok az şans verdik

Başka bir saçmalık da Sergio ve Ndombele ikisi de Demirbay dan fazla sahada kalmış geçen sene şampiyonlar liginde

Okan Hocanın şampiyonlar ligi planını tamamen değiştirmesi gerekiyor geçen seneye göre. Bir de geçen sene tüm ayıplarımızı örten bir Boey olmayacak elimizde bayağı Torreira ve Davinson ikilisinde tüm yük

Her takım birilerine yenilebilir. Futbolu da bu yüzden izlemiyor muyuz? Galatasaray Real Madrid i yendiğinde de aynı durum söz konusu değil miydi?

Baskılı oyunun riski kontra yemektir. Baskılı oynayacaksın bu riski göze alacaksın yapacak birşey yok. Sen kontra takımı olacaksan da malum 13. Olduğumuz sezona bakalım. Orada da Avrupa Ligi'nde sonuç almamıza rağmen ki bazıları Lazio maçı gibi şans eseri oldu ama ligde saçma sapan bir hal alıyorsun.

İstediğiniz nedir önce ona karar vereceksiniz. Baskılı önde oynamaya çalışan bu ligin büyük takımı gibi pynamaya çalışan bir takım mı? Yoksa rakibi bekleyen topu kaptığında kontraya çıkmaya çalışan bir takım mı olmak gerek.

Bu oyunla hatay dan kontra yersin hatta 2. Lig takımından da kontra yersin. Ya tam tersi olsa? Bu takım 90 dk boyunca Hatay a kontrollü oynasa Hatay bizim sahada oynasa ve hataya karşı sadece 1 2 kontra pozisyonu bulsa daha mı çok seveceksin bu takımı?

İster şlde güçlü takımlara,ister ligde zayıf takımlara,ister tr kupasında kekstra takımlara,ister hazırlık maçlarındaki köy takımlarına karşı rakip kim olursa olsun 500 tane kontra veriyosun

Onlarca baskılı oynayan takım var,bunlar olası 20 geçişin 18ini olgunlaşmadan sonlandırıyo,geçiş yemenin de bir adabı var

Gol ye veya yeme o sonranın konusu,bizim problemimiz geçişi çok fazla vermemiz,hatay bile 90+ da 2 tane mi ne geçişimtrak pozisyon buldu,topu alıp düzgün 2 pas yapan herkes ceza sahanın önünde bitiyo,topla gidebilen her oyuncu osnı delip stoperlerinle karşı karşıya kalıyo

Oynadığın(daha doğrusu oynamaya çalıştığın) oyunda çok büyük defolar var

Böyle keskin bir sorunu olan takım geçişi durduracak oyunu oynamıyosa oyuncu ile bunu çözebilmeli(boey,sanchez),şimdi sana kadro sayıyorum bu kadronun geçişi durdurmakla,bire bir kazanmakla uzaktan yakından bi alakası var mı kendin söyle

Sağbek kaan (en son anne karnında hareket ettiği iddia ediliyo),stoperlerin nelsonla apo(beller dönene kadar mevsim değişiyo),solbekin köhn(rakibe fiziksel temas sıfır,caydırıcılık sıfır,savunma sıfır),orta sahan demirbay(savunmayla sertlikle tempoyla alakası yok) hücumcuların mertens ziyech icardi (savunma ve tempoyla alakaları olmayan 3 statik adam)

Bu 8 oyuncu+ muslera ile beraber 9 kişi ile bu oyunu nasıl oynayabilirsin?

Baskılı oynama rakip her topu aldığında kalende tehlike yaratması anlamına gelmez,öyle olsa her kapanan takım pozisyon vermez,gol yemezdi

@Samet Nalbant Kusura bakma da ileride baskılı oynuyorsan o kontrole en büyük takım da olsan yiyeceksin yani kontrol yemeyecek takım yok orada. Kontrollü oyun istiyorsan da Fatih Terim'in son dönemindeki Galatasaray gibi geride bekle sürekli atak diye topkap ileri çık gol bulabilirsen 1-0 al gitsin. Bu oyun sana mesela keyif vermiyor olabilir riski görüyor olabilirsin ama bana keyif veriyor. Ben ileride baskı olsun topu kapadım topu sürekli rakip sahada tutalım arada kontradan yersek de yiyeceğiz yapacak bir şey yok diye düşünüyorum. Ben bu oyun tarzını seviyorum.

@Samet Nalbant Kusura bakma da ileride baskılı oynuyorsan o kontrole en büyük takım da olsan yiyeceksin yani kontrol yemeyecek takım yok orada. Kontrollü oyun istiyorsan da Fatih Terim'in son dönemindeki Galatasaray gibi geride bekle sürekli atak diye topkap ileri çık gol bulabilirsen 1-0 al gitsin. Bu oyun sana mesela keyif vermiyor olabilir riski görüyor olabilirsin ama bana keyif veriyor. Ben ileride baskı olsun topu kapadım topu sürekli rakip sahada tutalım arada kontradan yersek de yiyeceğiz yapacak bir şey yok diye düşünüyorum. Ben bu oyun tarzını seviyorum.
Bu tarzı kim sevmiyo ki,hepimiz baskılı oyunu seviyoruz,gsnin dnası bu

Ft son avrupa ligi macerasında doğrusunu yaptı,yedlin taylan berkan cicaldau feg babel mostafa gibi adamlarla savunma yapmak yerine biz gsyız savunma yapmayız yaptırırız deseydi her maç 5er 10ar tane yer,10 yedik ama nasıl baskı yaptık ya dünya klabıyız büyüğüz diyip kendimizi kandırırdık

Baskılı oyunu git ligde anadolu takımı maçlarında oyna,bunu oynarken de takımı sahaya düzgün diz ama,2 hücum seti öğret takım karambole oyun oynamaya çalışıyo,kontrayı kim durduracak planla,durduracak oyuncun mu yok allah herkese beyin vermiş bak ganyancı sergen bile akıl etmişti rakip tam kontraya çıkıp tehlikeli olacakken faul yaptırıp indirtiyodu oyuncuları,çoğu geçişi tehlikeye dönmeden engelliyodu,atom parçalamıyoruz çok basit şeyler bunlar,kendinin akıl etmesine de gerek yok millet etmiş sen kopyala en azından

Kontrollü oyun istemiyorum ama her maçı baskıyla oynamaya çalışamazsın,bayern bile asy de geçiş kovalıyodu kapanıp pasla çıkıp,bunlar mal bi biz zekiyiz,real kapanıp viniyle geçiş kovalayıp daha yeni şlyi aldı,bazen oyuna,tura göre oyun tarzını değiştirebilmelisin

Bizim ki 2 senedir daha hiçbir maçta,hiçbir sekansta orta sahayı üçlemedi bile,city real atl lpool dortmund millet 4lü 5li os ile oynarken biz 2yi bile 3leyemiyoruz

Hatta skandalın boyutu o kadar arşa çıktı ki 2liyi 3leyememeyi geçtim 2liyi 1lemeye 0lamaya dönüp daha yeni 5 yedik,ne zaman bunu yapsa yenildik ama hala yapmaya devam ediyo güya akıllandım öğrendim demişti geçen sene bi maç sonu

Geri
Üst Alt