- 16 Haziran 2010
- 208.725
- 162.423
- 6.838
Okan Buruk: "Bu maçlara çıkarken oyuncularımı en iyi kondisyonda değil antrenman temposunda çıkartıyoruz. Sabah yapılan antrenmanın bir tamamlayıcısı olarak görüyoruz."
Okan Buruk: "Ana amacımız takımımızın maç kondisyonunu hazırlamaktı. Sakatlık olmadan çok şükür kampı geçirdik. Oyun olarak ilk yarı biraz daha iyiydik. İkinci yarı çok fazla değişiklik yaptık. Hep söylüyorum bunlar hazırlık maçı. Doğruyu yanlışı göreceğimiz maçlar. Oyuncularımız yoruldular. Hava çok sıcak ve oyuncularım bundan da etkilendi biraz."
Okan Buruk: "Bir çok bölgede oyuncularımızın alternatifimiz yok. Yorgun olan oyuncularımız var, o yüzden farklı profili olan oyuncuları farklı pozisyonlarda denedik."
Jelert?
Okan Buruk: "Dün katıldı, ilk idmanına dün çıktı, çift antrenman yapmıştık. İstekli dinamik bir oyuncu. İleriye dönük yatırım olacak ayrıca kısa vadede katkılı olacak diye düşünüyorum. Uzun yıllar inşallah sağ bek konusunda açığımızı kapatır."
Taraftara mesajınız?
Okan Buruk: "Hedefimiz yine şampiyon olmak. Biz çok motiveyiz. Başkanımız, yöneticilerimiz, takımımız. Çok iyi hazırlanıyoruz. Birlikteliğimizi göstermeye ihtiyacımız var. Transfer dönemini kenara bırakıp lige ve süper kupaya odaklanmalıyız."
Okan Buruk: "İki takımda lige %100 hazır olmadan Süper Kupa maçına çıkacağız. Bugün de Beşiktaş'ın Gençlerbirliği maçı vardı, maçtan önce ona da baktım. Kaliteli kadroları var. Süper Kupa'yı geçen sene kazanmıştık. Süper Kupa'yı tekrar kazanmak istiyoruz."
ORTA SAHA TRANSFERİ...
Okan Buruk: "Çok iyi bir kadroya sahibiz. Oturmuş takımı korumak bizim için çok önemliydi. Bunun yanında transfer yapıp eksik yeri kapatmak istedik iki transferi. Şimdi bir tane orta saha, elimdeki orta sahalardan farklı. Elimdeki orta sahalara da güveniyorum. Bizi yukarı çekecek profile bakıyoruz.
Şu anda acil olarak mevcut oyuncuların dışında düşüncem yok ama ilerleyen günlerde eksikliğimiz olduğunda, ayrılacak oyunculara göre transfer yapabiliriz."
Okan Buruk: "Sparta Prag maçından sonra aldığım ceza tamamen benim hatam. Maçtan sonra birbirimizin sınırlarına girdiğimiz için aldığım bir ceza... Galatasaray kariyerimde ilk defa ceza aldım ve bunu yaşayacağım. Ekibimiz var ve ben yedek kulübesinde olmasam da ellerinden geleni yapacaklar."
Okan Buruk: "Şampiyonlar Ligi Play-off turuna çıkarken geçen seneden daha hazır olmuş olacağız."
Okan Buruk: "Bize geçen senelerden daha farklı gelen Yusuf Demir'i söyleyebilirim. Performansı, antrenman performansı ve isteği geçen yıllardan çok daha farklı durumda."