Okan Buruk: "Transfer dönemini kenara bırakıp lige ve Süper Kupa'ya odaklanmalıyız"

Okan Buruk: "Şampiyonlar Ligi Play-off turuna çıkarken geçen seneden daha hazır olmuş olacağız."

Okan Buruk: "Bize geçen senelerden daha farklı gelen Yusuf Demir'i söyleyebilirim. Performansı, antrenman performansı ve isteği geçen yıllardan çok daha farklı durumda."

Okan Buruk: "Elimde çok değerli orta saha oyuncularımız var ve onlarla geçen sene şampiyon olduk. Şampiyonlar Ligi'nde ve ligde bizi yukarı çekecek bir profile de bakıyoruz."

Lige, kupaya odaklanmalıyız iyi güzel de, transfer döneminde transfer konuşmayacaksak ne zaman konuşacağız? İhtiyaç belli işte.

Heralde twitter tayfanın yangın yapmamasını istedin bu mesajda yoksa anlamsız olmuş.

Okan Hoca torreira harici ortasaha adamları toplamı 1 kişi etmediğini bilmiyor mu yada gerçekten şampiyon olduk diye iyimi zannediyor ,anlayamıyorum

Okan Buruk: "Sparta Prag maçından sonra aldığım ceza tamamen benim hatam. Maçtan sonra birbirimizin sınırlarına girdiğimiz için aldığım bir ceza...

Galatasaray kariyerimde ilk defa ceza aldım ve bunu yaşayacağım. Ekibimiz var ve ben yedek kulübesinde olmasam da ellerinden geleni yapacaklar."
okan hocam play off maçında cezalı mı şimdi

Sen önce bir oyun planı belirle 3.bölgede takım yokları oynuyor 5 maçta 12 gol yemişssin

Jelert'in eski takımında bir 30 dk haricinde maçı yok, antrenman eksiği var, dün çifte idman yapılmış. Maç bir yerden sonra çorbaya dönmüşken tutup 15dk sahaya sürmenin ne tür bir getirisi olacak?

Esas yangın 3 ayın sonunda gelen ortasaha cer çöp birsey çıkarsa çıkar

Koyim kupaya yav 3 kere ertelenip gecen sene 1. Dakikada biten dunyanin en gereksiz organizasyonu.
Odaklansak ne kardeş.

Kupaya kadar transfeei unutalim, s.ligi elemesi var oraya odaklanalim.
Kardesim baska seyler varken odaklanmadan ilerleyemiyor mu bu zikkim.

sen süper kupayı kaybet bir iki maçta ligde kaybedince zaten çok sevdiğin dursun başkanın ilk seni kapının önüne koyacak o zaman görürsün transfer dönemini kapatalımı

Gsda ilk macda hangi yeni transfer oynamisiigi var ki jelert oynasin

Okan Buruk: "Çok iyi bir kadroya sahibiz. Oturmuş takımı korumak bizim için çok önemliydi. Bunun yanında transfer yapıp eksik yeri kapatmak istedik iki transferi. Şimdi bir tane orta saha, elimdeki orta sahalardan farklı. Elimdeki orta sahalara da güveniyorum. Bizi yukarı çekecek profile bakıyoruz.

CL'e kalip ordan gelen paraya mi bagli acaba OS transferi?

Geri
Üst Alt