- 18 Mayıs 2011
- 24.042
- 13.240
- 1.998
Kaleci aldırmayacak olan Okan hoca mı?Boş yapmış her zamanki gibi. Kaleci ve orta saha aldırmaz CL de sıfır çeker ocak'ta geçen sene olduğu gibi taraftarın dediğine gelip kaleci ve orta saha aldırır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaleci aldırmayacak olan Okan hoca mı?Boş yapmış her zamanki gibi. Kaleci ve orta saha aldırmaz CL de sıfır çeker ocak'ta geçen sene olduğu gibi taraftarın dediğine gelip kaleci ve orta saha aldırır.
daha ne alacaklar3 kere sampiyon olmussun. Takim rekor geliri elde etti herhalde ve halen cikip bana söyle sözler verildi ve halen oyuncu bekliyorum diye konusamiyorsun. Stuttgartin antrenörü Woltemadeyi 90a satmalarina ragmen, yönetimi bu transfer icin elestirdi ve transfer bekliyorum diye basin toplantisinda konustu. Okan Buruk niye yönetimi elestiremiyor?
daha ne alacaklar
adama osimhen sane alınmış
gidip en pahalı bek alındı
herşey 4 4 lük olamıyor işteBelki yarim senedir kaleci lazim oldugu belli. Bu transferi bir yönetim nasil son güne birakir?
herşey 4 4 lük olamıyor işte
transfer dönemı öncesi kadro korunsun sadece osimhen alınsın deseler herkes kabul edecekti
simdi okan hoca icin donnarumma edersonla görüşülüyor
hic bi hocaya böyle topcular böyle lüks kadro verilmedi
hoca hakediyor mu ediyor bu yönetıme ragmen başarılı
kesinlikle aynı fikirdeyim hocayı sevmeyenlerin bunun idrakine varması gerek hoca !! Bu yönetime rağmen başarılıherşey 4 4 lük olamıyor işte
transfer dönemı öncesi kadro korunsun sadece osimhen alınsın deseler herkes kabul edecekti
simdi okan hoca icin donnarumma edersonla görüşülüyor
hic bi hocaya böyle topcular böyle lüks kadro verilmedi
hoca hakediyor mu ediyor bu yönetıme ragmen başarılı
o yönetimlik mevzularO zaman Singo'yu alma, gecen sene begenilen Kumbediyi 1 milyon ve 6 milyon opsiyonla kira. Sildillia ile de ilgilenmistik. O bile 6 milyon € alti bir rakama gitti. O maas ve bonservis farki ile rahat adam gibi bir kaleci ve OS alinirdi.
İlk 16 ilaç gibi gelir 24te 40 m euroyu zor görürsün.İlk 24 ilaç gibi gelir hocam maddi manevi.