GSC Haber Okan Buruk: "Transfer dönemleri zor oluyor"

Ilk 24'e girememenin aciklamasi olamaz; ondan sonrası kura şansına bağlı.

Orta saha aldırmazsan günün sonunda hesabını veremezsin

Profesyonel dünyanın umulmadık bariyerleri Sevgili Hocam..

Geçmişte yapan hatalardan ders almaz, son güne bırakırsanız zor olur elbet..

3 kere sampiyon olmussun. Takim rekor geliri elde etti herhalde ve halen cikip bana söyle sözler verildi ve halen oyuncu bekliyorum diye konusamiyorsun. Stuttgartin antrenörü Woltemadeyi 90a satmalarina ragmen, yönetimi bu transfer icin elestirdi ve transfer bekliyorum diye basin toplantisinda konustu. Okan Buruk niye yönetimi elestiremiyor ve dransfer istiyom dransfer demiyor?

3 kere sampiyon olmussun. Takim rekor geliri elde etti herhalde ve halen cikip bana söyle sözler verildi ve halen oyuncu bekliyorum diye konusamiyorsun. Stuttgartin antrenörü Woltemadeyi 90a satmalarina ragmen, yönetimi bu transfer icin elestirdi ve transfer bekliyorum diye basin toplantisinda konustu. Okan Buruk niye yönetimi elestiremiyor?
daha ne alacaklar

adama osimhen sane alınmış

gidip en pahalı bek alındı

bence hoca artık pahalı topcuları istemeyi bırakmalı

transfer yapmıyacaz demedi ki ayrıc aorta saha almayacağını falan nerden çıkardınız

Belki yarim senedir kaleci lazim oldugu belli. Bu transferi bir yönetim nasil son güne birakir?
herşey 4 4 lük olamıyor işte

transfer dönemı öncesi kadro korunsun sadece osimhen alınsın deseler herkes kabul edecekti

simdi okan hoca icin donnarumma edersonla görüşülüyor

hic bi hocaya böyle topcular böyle lüks kadro verilmedi

hoca hakediyor mu ediyor bu yönetıme ragmen başarılı

transfer dönemı öncesi kadro korunsun sadece osimhen alınsın deseler herkes kabul edecekti

O zaman Singo'yu alma, gecen sene begenilen Kumbediyi 1 milyon ve 6 milyon opsiyonla kira. Sildillia ile de ilgilenmistik. O bile 6 milyon € alti bir rakama gitti. O maas ve bonservis farki ile rahat adam gibi bir kaleci ve OS alinirdi.

kesinlikle aynı fikirdeyim hocayı sevmeyenlerin bunun idrakine varması gerek hoca !! Bu yönetime rağmen başarılı

O zaman Singo'yu alma, gecen sene begenilen Kumbediyi 1 milyon ve 6 milyon opsiyonla kira. Sildillia ile de ilgilenmistik. O bile 6 milyon € alti bir rakama gitti. O maas ve bonservis farki ile rahat adam gibi bir kaleci ve OS alinirdi.
o yönetimlik mevzular

ama hoca da hic ucuz adam istemiyor maşallah

Orta saha nerede hoca ? 2 haftaya Fankfurt maçı var kaleci ortada yok hoca

Herkes hocanin ortasaha dusmani oldugunu biliyor. Leminayi zor aldirdik

Geri
Üst Alt