Okan Buruk: "Transfer sürecini bir an önce atlatmak bizim için iyi olacak"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1725129562038.png

Okan Buruk: "Bugün hava sıcaklığı ve nem yüksek. Çok iyi bir zemin de yok bugün. Oyuncularımı antrenmanda çok iyi gördüm, inşallah bunu sahaya yansıtacaklardır. Transfer sürecini bir an önce atlatmak bizim için iyi olacak."

Okan Buruk: "Victor Nelsson'un maç öncesi ufak ağrısı vardı ayağında. Oynayacak durumdaydı ama alt yapımızdan çıkan Metehan'ı oynatmak istedim. Topla geriden oyun kurması önemli olacak. Son iki maçta sorunlar yaşamıştık."

aynen o orta sahayı almayacaksın bir iki daha tökezle biz de çiğ çiğ yiyeceğiz seni

sayenizde şampiyonlar ligi sürecini atlattık bunu da atlatız merak etme hocam..

Şampiyonlar liginden elenince transfer diye kendin konuşuyorsun ortam biraz soğuyunca transfer süreci bitse felan diye konuşuyorsun.Uefa da final oynayacam diyorsun transferler nerde peki

beinsportta elestırıyorlar hocayı

ilk kez böyle bişeye şahit oldum

bundan sonra hocayı desteklıcem

Okan Buruk: "Bugün hava sıcaklığı ve nem yüksek. Çok iyi bir zemin de yok bugün. Oyuncularımı antrenmanda çok iyi gördüm, inşallah bunu sahaya yansıtacaklardır. Transfer sürecini bir an önce atlatmak bizim için iyi olacak."

Okan Buruk: "Victor Nelsson'un maç öncesi ufak ağrısı vardı ayağında. Oynayacak durumdaydı ama alt yapımızdan çıkan Metehan'ı oynatmak istedim. Topla geriden oyun kurması önemli olacak. Son iki maçta sorunlar yaşamıştık."
Birisi yazmıştı sıcak nem ve sahayı bahane eder diye, aynısını demiş canım hocam😄😄

yanlış başkanı seçmesek ünal aysal bunu tjk maçından sonra kapıya koyardı -gerçi aynı senaryo yaşanmazdı-

Nelsson sakat derken, giydirmeyi de ihmal etmemiş muhterem.

Allah rızası için kovun şu adamı artık açıklamalar akıl alır gibi değil 2 aydır.

Ayağında ağrı olduğu için değil düpedüz kesmişsin işte niye ağrı var diye belirtme ihtiyacı hissediyorsun. Metehan hata yaparsa Nelsson'un sakatlık bahanesini öne sürüp durumu sigorta etmek için heralde.

Gecen sene nelson topmu cikariyordu tum sezon oynattin hatta davinsonu kestin bir dedigi digerini tutmuyor

Oyunu geriden Nelson kuramadığı için kötü oynuyoruz tabii yaa

Nelson oyunu kursa şiir gibi top oynayacağız çünkü

Geri
Üst Alt