GSC Haber Okan Buruk: "Transferde savunmaya daha fazla oyuncu alacağız"

Bizde çok duygusalız Okan buruk

Mesela şu forumda en başta sana dümdüz gitmemek için duygularımızı zor kontrol ediyoruz. Rfs, Young boys, Kopenhag, prag, kiev. Bu kaçıncı ? Yeter ulan

Ben de duygusalım. Tuttugum takım kiev'i yenemedi

Maval okuyor geç bunları

Avrupa'da hedefleri olan takım. Hedefimiz gidip Ajax'ı gidip deplasmanda yenmek.
hocam her hafta kötü şeylerin üstünü kapattığın cümlede resmen kredi gibi azalmalar var biliyorsun di mi

8-11 puan diyordun 6 puan oldu
top 8 den fianlden - gene kendi kendimize final maçı yarattık

ayrıca artık ajax maçı yetmeyebilir. bak bakalım diğer takımlar bu servisini es geçecek mi - ilk 8 de kalamayacağız bu hafta.

Nando duygusaldan önce özeleştirini dinlememiz lazım.

Bizde çok duygusalız hatta canımızı iyicene sıktınız artık

Şampiyonlar Liginden elenirken ben de çok duygusallaşmıştım da şeyine takan olmadı evde. Hatta hatun çöpleri at sabaha kadar kokar demişti.

Sene sonu güzelce vedalaşalım, batırmalarından bezdik.

10 maçtır kaleyi gole kapatmamışız ne hedefinden bahsediyorsun

şlnin 0 çeken takımına elendin
al nin 0 çeken takımından 3 yiyip ilk puanını kazandırdın utanmadan bi de çıkıp ajaxı depde yeneceğiz diyorsun acaba inanarak mı söyledin hoca bunu

Hala avrupada hedeflerden bahsediyorsun hoca yav.

adam sezon sonu yokum diyor yerine kaleci bakmıyorsunuz adam eskisi gibi değil işte bunu görmemek için kör olmak lazım en kötü berke'yi alırsın

Bu kaçıncı maç bu sezon dalga mı geçiyorsun ya ?

Ben olsam ilk seni yuhalarım o statta

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bi zam yapın efsanemize morali düzelsin hem yeni aldığı takımına bütçe olur

Taraftarın tepkisini şeyime takmıyorum bildiğimi okurum muslera canımız ciğerimiz her maç 5 tane yese de yine onu oynatırım demiş. Sen bilirsin önlem almazsan sıra sana gelir ki bence suç senin zaten

Islıklanan ilk oyuncu değil kulüp efsanelerimizde ıslıklandı keşke olmasaydı ama aşırı tepkiye tribe gerek yok

Geri
Üst Alt