GSC Haber Okan Buruk: "Transferde savunmaya daha fazla oyuncu alacağız"

Savunmayı düzeltmek için 50 tane daha adam al.
Sakın yerleşimi düzeltme.Takım savunmasına çareler üretme.
Maç içerisinde zaman zaman doğru şekilde topun arkasına geçmeyi defansif oynamak zanneden bir teknik adamımız var.

Sen bunları düzeltme en başta dediğim gibi 50 tane defans oyuncusu al
Günün sonunda mertens-barış-yunus üçlüsünün performansı ve hiç görmediğin o yerleşim ve takım savunmasındaki sıkıntı şampiyonluğu kaybettirecek.

haklının acelesi yok sametim. İnş Ligden etmez bizi. Avrupa işi bitti.
Abi acil müdahale edilmesi lazım

Temel şeyleri bilmiyor

3 senedir sahayı genişleten her takım paspas etti bizi,kompakt durmayı bilmiyor

Ligde pendiksporları tek farkla kurdeşen döke döke yenmek için milyonlarca euroyu çöpe attırdı

Bakma san mames final minal dediğine en çok o inanmıyor

Biz sinan gümüş serdar aziz tolga ciğerciyle, fb jailson atıf dirarla 20milyon maaş bütçeleriyle şampiyonluğa zaten oynuyodu,avrupa yoktu,iyi oyun yoktu

Şimdi 80-100m maaş bütçeleri var yine ikisi lig şampiyonluğa oynuyo,yine avrupa yok,yine iyi oyun yok

Biz bu boku niye yedik ki

Hadi biz yedik, fb bizde yeriz dedi yedi,bjk bende yiyicem dedi olan bjkye oldu adamlar durduk yere battı o maaş bütçesiyle,gerek yoktu aslında

Bjk
indir (1).webp

3-1'den maç veriyorsan oynattığın oyunda sorun vardır hoca.

sağ bek, stoper, orta saha, bir tane de hücumcu alalım yeter. Bunların biri eksik veya net adam alınmazsa, avrupa kupasında sezonu kapattık demektir.

Savunmayı düzeltmek için 50 tane daha adam al.
Sakın yerleşimi düzeltme.Takım savunmasına çareler üretme.
Maç içerisinde zaman zaman doğru şekilde topun arkasına geçmeyi defansif oynamak zanneden bir teknik adamımız var.

Sen bunları düzeltme en başta dediğim gibi 50 tane defans oyuncusu al
Günün sonunda mertens-barış-yunus üçlüsünün performansı ve hiç görmediğin o yerleşim ve takım savunmasındaki sıkıntı şampiyonluğu kaybettirecek.

Süper özetlemişsin
Naçizane bir ilave, bir de değişiklik yapmayı bilmiyor
Ne oynattığını ve değişiklikle neye döneceğini bilmediğinden saçmalıyor
Onu da kesinlikle inat, doğru zamanda yapmıyor
Bekliyor da bekliyor

Tamam savunmaya oyuncu kesinlikle lazım ama sadece oyuncu transferiyle çözülecek iş değil bu. Takım bu sene ciddi manada 11 oyuncusuyla birlikte savunma konsantrasyonundan yoksun ve o mücadeleden uzak, Geçen sezon inanılmaz katı savunma yapan takım bu sezon en ufak rakip baskısında gol yemeden çıkamaz hale geldi. 3-0 öne geçtiğimiz maçlarda geçen sene maçın kalanına bakmasak bile olurdu ama bu sene bu takım her skordan maç verebilecek izlenim yaratıyor. Bu sorun çok net ve hızlı şekilde çözülmeli her maç yediğinden fazlasını atamazsın ki orada da çok becerikli değiliz her maç dünyaları kaçırıyor bu takım yani en iyi çözüm az gol yemek.

Savunma oyunu iste al nelson orta saha güclendir rakibe izin verme buna savunma oyunu denir. Hoca diyor ya felsefemiz degil diye. Yerine göre bunuda yapabilicen. Top kontrolü yine baska birsey. Bu mac Rakip sana topu göstermiyor zaten orda savunma yapmasani bilicen 3:1 den sonra.
Gecen sene yapiyordu bu sene yapamiyor
o yuzden bahanesi ben arkada beklemem
Gecen sene ayaga cikan takim bu sene
Barisa Osimhene sisir oyunu oynuyor
Vadesi doluyor hocanin
Geri kredi kazanmasi icin Fener maci dahil hepsini kazanip axajida yenmesi lazim

Başlayacağım artık presine, takımın bu kadar gol yemesinin sebebi sürekli pres yapmamız.
Takim boşu boşuna deli dana gibi koşuyor.

Defans yapabilmeyi geriye yaşayıp kontra oynamak zanneden bir dehaya sahibiz.

"Benim oyun anlayışım kesinlikle değişmeyecektir. Öyle defansta beklemek, 11 kişi geride durmak zaten oynamak istediğimiz bir sistem değil"
Bu nasıl bir rezalet açıklamadır.

Defans yapabilmeyi geriye yaşayıp kontra oynamak zanneden bir dehaya sahibiz.

"Benim oyun anlayışım kesinlikle değişmeyecektir. Öyle defansta beklemek, 11 kişi geride durmak zaten oynamak istediğimiz bir sistem değil"
Bu nasıl bir rezalet açıklamadır.
Avrupa'da başarı bekleme. anamizin Ligi'nde şampiyon olmaya bak

Oyuncu kalitesinden mi kaybettin Malmö’ye RFS’e Kiev’e?

Senin irrasyonel futbolun sadece ligde çalışıyor, herhangi bir Avrupa maçının son 30 dksı çalışmıyor.. Nadiren tutuyor kazanıyorsun Tottenham gibi, çoğunlukla tutmuyor..

Bunu engellemek için de ne geniş kadro kuruyorsun, takıntılısın çünkü mesela “ortasaha almam” diyorsun. Neden? Çünkü herkes söylüyor.

Ne de son 30 dk geride bekleyip geçiş kovalayan bir anlayışa bürünüyorsun. NEDEN? Çünkü senin takımın savunma yapmaz. 90 dakika önde oynayacak bir takım mı var elinde hiç düşünüyor musun? Hayır. Çözüm? TRANSFER. Birkaç sağbek daha ve birkaç stoper daha..

Yav heee he..

Yine Real Madrid tutun falan gibi birşeyler saçmalamış herhalde.

Umarım doğru değildir. Yoksa söverim.

Ulan sorun takim savunmasinda defans alınca duzelmeyecek. Orta saha çabuk geciliyor. Rakip bizim yarı sahada Fink atıyor. Topuda kapamiyorsun. Senin oyun anlayisinda bir halt yok önce onu değiştir dicem sen yine bildiğini yapacan

Başari istiyorsaniz real madrid cityi tutun diyen birisi.Ne beklenir ki bu insandan.O zaman seninde orada işin yok seninle kazanmakta kaybetmekte istemiyorum.

kardeşim bana oyunu domine etme bana maç kazan bana gol yeme

Orta saha ihtiyacı kabak gibi ortada, takım Sara olmayınca orta sahasız oynuyor hocamız stoper peşinde

Hoca sen ne anlatıyorsun ya

Dünyanın her bölgesinden ve Türkiye'den köy takımlarına puanlar verdikten sonra oyuncularımla gurur duyuyorum diyen bir hoca. Yahu kafa mı buluyorsun Sayın Buruk? Şu maçtan sonra da böyle laf etmezsin artık ya.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt