- 26 Ocak 2021
- 41.853
- 41.187
- 3.078
Dursunun adeta margot robbie gibi olan bu charming'ine ne diyorsun herkesi uyutuyor parmagındahocanin sonunu hic iyi gormuyorum
Dursunun Kayığına binmiş iyice
Umarim yaniliriz

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursunun adeta margot robbie gibi olan bu charming'ine ne diyorsun herkesi uyutuyor parmagındahocanin sonunu hic iyi gormuyorum
Umarim yaniliriz

Baris da Kerem de kalsin, yoksa bu yonetimle isimiz zor..Kerem'in gitmesi bekleniyordu işte. Gitmeyince teklif gelmeyince alamadılar.
Bunlar alamayacak ve son günlerde elde ortada kalmış ve içi geçmiş 2 yada 3 isme Cenk Ergün'le milyon avroları bayılacaklar."Alacaktik ama oynatmayacaktik."
Gecelim bu isleri hoca, yonetim alamadi iste bu kadar basit bu konuyu fazla didiklemeye gerek yok hele yonetimi hic korumaya gerek yok. Madem lazim degildi ne diye 1 ay ugrastiniz demezler mi?
Sen yonetime baski yap sag bek ve orta saha icin umarim onlar Temmuz bitmeden gelir.
okancılıgı bıraktın mıhocanin sonunu hic iyi gormuyorum
Umarim yaniliriz
O durumda kufur show yemeye hazir olsunlar.Bunlar alamayacak ve son günlerde elde ortada kalmış ve içi geçmiş 2 yada 3 isme Cenk Ergün'le milyon avroları bayılacaklar.
En büyük sıkıntı, transfer tarihi olarak sürekli bir taahhüt altına girmeleri. Sen "şu güne kadar yetişmiş olacak" dersen, bu açıklamaları futbolcuların menajerleri de görüyor elbet. Köşeye sıkıştırmak için en büyük koz.Geçen sezondan bu yana hocanın açıklamaları gerçekten çok kötü. Devamlı olarak kendisini sıkıntıya sokacak şeyler söylüyor.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi transferler gelecek,emin olhocanin sonunu hic iyi gormuyorum
Umarim yaniliriz
sorun transfer degilİyi transferler gelecek,emin ol
Gidişat onu gösteriyor.O durumda kufur show yemeye hazir olsunlar.
Kalmalılar. Asıl sorun Dubois, Tete, Oliveira bunları nasıl göndereceğiz sorun burada oalcak asıl.Baris da Kerem de kalsin, yoksa bu yonetimle isimiz zor..
Evet fantastik şeyler deniyosorun transfer degil
oyun sistemi olmalı