Okan Buruk: "Transferlerimiz inşallah yetişecek"

"Alacaktik ama oynatmayacaktik."

Gecelim bu isleri hoca, yonetim alamadi iste bu kadar basit bu konuyu fazla didiklemeye gerek yok hele yonetimi hic korumaya gerek yok. Madem lazim degildi ne diye 1 ay ugrastiniz demezler mi?

Sen yonetime baski yap sag bek ve orta saha icin umarim onlar Temmuz bitmeden gelir.
Bunlar alamayacak ve son günlerde elde ortada kalmış ve içi geçmiş 2 yada 3 isme Cenk Ergün'le milyon avroları bayılacaklar.

Geçen sezondan bu yana hocanın açıklamaları gerçekten çok kötü. Devamlı olarak kendisini sıkıntıya sokacak şeyler söylüyor.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En büyük sıkıntı, transfer tarihi olarak sürekli bir taahhüt altına girmeleri. Sen "şu güne kadar yetişmiş olacak" dersen, bu açıklamaları futbolcuların menajerleri de görüyor elbet. Köşeye sıkıştırmak için en büyük koz.

-Paramız çok, başkan geniş bütçe verdi dersen, adamlar fazla koparmaya çalışır.
-Şu güne kadar transferler bitecek dersen, o gün yaklaştıkça menajerler el yükseltir.

Şu cahil aklımla ben bunları biliyorum da, bu adamlar nasıl bu lafları edebiliyor, hayret ediyorum.

Hocam kaleci ve defans fantezisini birak yeterli

Hocam, canım hocam. Yalan söylüyorlar. Dertleri Galatasaray değil, soyguna geldiler. Seni sagbeksiz, solbeksiz Prag'in önüne attılar. Sahanda görevlileri dövdüler, gıkları çıkmadı. Sana Fetocu dediler, görmediler, duymadılar. Tutunacak dalın yok. Ama biz varız, taraftar var. Ne kadar yeter bilemem. Allah yardımcın olsun.

Mesele Oğuz falan değil canım hocam, yöneticin çıkıp da saçma sapan keşke bizde olsa gibi cümleler kurarsa o denge şaşar. Ne anlamı vardı acaba o cümlenin kurulmasının. Sürekli abuk subuk görüştüğümüz isimlerin adının anılmasının da bir anlamı yok. Oynatmayacağımız adam için neden uğraştık o zaman? Ben böyle saçmalıklara hiç gelemiyorum. Koskoca Galatasaray'ın yöneticisi, transferden sorumlu yöneticisi gördüğü her mikrofona listede kim varsa açıklıyor. Her şeyi geçtim de yöneticin görüştüğü adamların adını andığı için o futbolcular ve takımları taraftarda baskı oluşacağını bilip 1 istiyorsa 2 istemez mi? Hiç mi şöyle basit şeyleri düşünmez bir insan. Allah'a emanet yönetiliyoruz.

Hayır bir de kanat oyuncumuz var istemiyorum demiş. Başkan 1 ay önce bu transferler bizzat ben ilgileneceğim diyor. Bana bırakın diyor. Şikeciler aldıktan sonra yeteri kadar oyuncumuz var. Gerek yok. O zaman başkan ne ile ilgilendi arkadaş?

Çık adam gibi alamadılar, beceremediler de arkadaş. Neyin korkusu bu. Hayatınla mı tehdit ediyorlar seni. Anlamadım ki?

Dubois, Kazimcan, Halil, Taylan, Sergio, Cicaldau ,Tete ve zenginlerin torpilli altyapı elemanları derhal uzaklaştırılmalı bu takımdan
Gönderdikleri Matias Ross alayını top diye oynar

Kerem ve Zaha forma girsinler, transfere falan ihtiyacı yok, bu takımın. Kerem yada Kaan 8 numara için çok iyiler, daha iyileri bulunursa alınsın ama dünyanın parası verilip palavra oyuncunlar alınacaksa vaz geçsinler.

Geri
Üst Alt