GSC Haber Okan Buruk: "Türkiye'den düşündüğümüz oyuncular yok"

++

Bu açıklamada amaç ^Rafa Silva.

Kendince onu istediğimizi sanan şahsa mesaj verilmiş.
^. burasi net .

arti olarak , yerli ozelinde , olasi ligden yerli dusuncemiz varsa da - calim - konusu olmasin diye de bu tur bir aciklama yapilmis olabilir . haberi canli izlemedigim den ,net emin degilim .

bu arada sevgili keramettin ,

kalitesi vs den bagimsiz , genel anlamda ben -ozan konusunda- farkli dusunuyorum . goreceli elbette .
kendisin den umudu -bir kac yil oldu- birakali .

haziran 2024 den bugune sakat durumda .
cokca sakatlik yasamasi dolayisiyla -kadro planlamasinda kendisine yer vermem sahsen .

yetistirme , -yerli- bulunmasina yonelik eldekiler den metehan'a nazaran , arda unyay'i potansiyelli buluyorum .

saygi ve selamlar .

Yerli oyuncu eklemesi çok önemli avrupadan bakalım ama mutlaka kaliteli yerli sart

Doğru; ille de alınsın denecek oyuncu yok an itibariyle. Yanlış; UEFA listesi için TR de yetişmiş oyuncu eksikliğimiz hasebiyle tatmin edici olmasa da birkaç oyuncuya ihtiyacımız var. Bunları hesaba katarak, geçen yıl Oğuz Aydın ve Yasin Özcan' ın alınmalarını çok istemiştim ki istesek alırdık ve o sorunumuz büyük ölçüde çözülürdü. Gündeme gelen her yerli oyuncuya 'çöp' çekmek cehaletini 'vizyon' sananlar var hala...

Çok iyi haber. Bizim 3 yıllık başarımızın en önemli nedenlerinden biri takımı Türkiye liginden gereksiz oyuncular ile şişirmiyoruz az ve öz alıyoruz.
Ahmed Kutucu alınır iken bunu bozduğu için çok sinirimi bozmuştu.
Avrupa'da başarılı olamamızın sebebi de tam olarak bu. Kritik maçlarda kulübeden Efe Akman'ı atıyoruz oyuna sonra..

buna sevindim

Türkiyeden türk topçu = yerli çetesi

Galatasaray geçmişi olan topçular, altyapı, gurbetçi türkler ya da 2. 3. Lig bakılmalı

buna sevindim

Türkiyeden türk topçu = yerli çetesi

Galatasaray geçmişi olan topçular, altyapı, gurbetçi türkler ya da 2. 3. Lig bakılmalı
Çeteleşme ile ilgili birşey değil. Kalite ve seviye farkıyla ilgili birşey. Okan hoca çok doğru tespit etmiş. Tozunu attığın ligin oyuncularıyla işinin olmaması lazım hiç bir zaman

türkiyeden aldigin oyuncularida postala hocam, kutucu gibi, ayrica yusufuda görmek istemiyorum. viyana tek yön yolla gitsin.

Boyle soyleyince yurtdisindan aldigin copleri unutuyoruz okan

Sana guvenmiyoruz

4 sene üst üste şampiyonluk benim için ŞL'de yarı final oynamaktan daha önemli bir şey açıkçası.

Hatta iddia ediyorum, eğer seneye şampiyon olursak, 5 sene üst üste şampiyonluk türk futbol tarihinin en önemli sezonu haline gelir.

Avrupa'da herhangi bir kupa kazanılmayan bir senaryoda hiçbir aşamaya ulaşmayı lig şampiyonluğuna değişmem. Hatta şöyle söyleyeyim, Galatasaray seneye 2. olacak ama ŞL'de finale çıkıp kaybedecek kabul mu diye sorulsa bana, ben şahsen kabul etmem.

Geri
Üst Alt