Okan Buruk: "Umarım ikinci maça Azeri bir hakem atarlar"

2 maçlık kredin var hocam. Biri bu maçın rövanşı, diğeri 6.hafta fb maçı.

Rövanşta turu geçemez isek ilk lig maçında homurdanmalar başlar tirübünde.

Üstüne 6.hafta fb maçını da kaybedersek koltuk öyle böyle sallanmaz.

Hatta yönetim şimdiden B planına geçmiş de olabilir.

Peki ne yapman gerekiyor?

1- Forma adaleti. Bazı futbolcuların bu konudan rahatsız olduğu belli.

2- Taktik değişikliği. A planın tutmazsa B ve C plânını hazırda tutup yeri geldiğinde denemelisin.

3- Kaleci ve defansın top şişirme hastalığına son vermelisin.

4- Bazen disiplin birçok sorunu çözer.

6- EN ÖNEMLİSİ SON İKİ ŞAMPİYONLUĞU UNUTMALISIN. FUTBOLDA DÜN YOKTUR HEP YARIN VARDIR.

Hakem falan konuşmaya gerek yok.Hoca orada biraz da espri yapmış.
İstanbul’daki maçı Ali Koç bile yönetse biz bu turu geçeriz.

Okan Buruk: "Defans oyuncularımız daha çabuk forma girmeli. Bu çok açık, bu çok net. Geçen sene yine play offlarda aynı sıkıntıları yaşamıştık. Bir kişinin, iki kişinin yaptığı değil. Bu takım savunması."

Takımın bir bok oynamadığı burdan belli

Sançez dönerse geçişleri engeller
Ziyech oynarsa şut çeker

Takımın planına bak ben şimdi ölmiyim de napiyim
Dalga geçiyor hep diyorum. Bize taktik bilen hoca nezaman gelecek. Bu herif birde zarar verecek oyunu oynatiyor. Durmadan kontra yiyor bu takim

2 maçlık kredin var hocam. Biri bu maçın rövanşı, diğeri 6.hafta fb maçı.

Rövanşta turu geçemez isek ilk lig maçında homurdanmalar başlar tirübünde.

Üstüne 6.hafta fb maçını da kaybedersek koltuk öyle böyle sallanmaz.

Hatta yönetim şimdiden B planına geçmiş de olabilir.

Peki ne yapman gerekiyor?

1- Forma adaleti. Bazı futbolcuların bu konudan rahatsız olduğu belli.

2- Taktik değişikliği. A planın tutmazsa B ve C plânını hazırda tutup yeri geldiğinde denemelisin.

3- Kaleci ve defansın top şişirme hastalığına son vermelisin.

4- Bazen disiplin birçok sorunu çözer.

6- EN ÖNEMLİSİ SON İKİ ŞAMPİYONLUĞU UNUTMALISIN. FUTBOLDA DÜN YOKTUR HEP YARIN VARDIR.
Turu geçemez isek takımın basinda kalan yuzsuzdur. İnşallah futbolcuların gayretiyle gececegiz

Ikinci maça isviçreli bir hakem atasalar dahi o maçı alacaksın. Bahaneyi bırak.

Okan Buruk: "Defans oyuncularımız daha çabuk forma girmeli. Bu çok açık, bu çok net. Geçen sene yine play offlarda aynı sıkıntıları yaşamıştık. Bir kişinin, iki kişinin yaptığı değil. Bu takım savunması."
Guzel soyluyor ama takim savunmasini oyuncular kendi kendine ogrenecek degil? Sen hocasin antrenmanda ne yapiyorsun bu konuda?

Bu neydi hakkaten? Nasıl bir analizdir bu, başka takım mı izlediniz ne yaptınız.

defans formda değilse orta saha kurgusunu defansif yapmayı düşünsen diyorum hocam

nasıl olur

virgocity deki son sezonunda boyle manasiz deklarasyonlari mevcuttu

bu kadar para harcayip boyle berbat bi takim muhendisligini nasil becerdik hocam

bunlara deginelim

Geri
Üst Alt