Okan Buruk: "Umarım ikinci maça Azeri bir hakem atarlar"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
1724276962282.png

Okan Buruk:

"Savunma anlamında daha iyisini yapmamız gerekiyor. Tribündeydim, tribünden seyrederken de hakemin oyunu yönetmesi beni rahatsız etti. Hep oyunu durdurdu. Gereksiz kartlar gösterdi. Kartı yazması bile 1 dakika falan sürdü. Bu seviyede daha fazlası olmalı!"

"Bir de İsviçre'nin Alman kantonunda oynuyoruz ve Alman hakem atanıyor. Azeri bir hakemi Türk takımının maçına atamıyorlar ama bu oluyor. Umarım ikinci maça Azeri bir hakem atarlar da durum eşitlenmiş olur."

"Davinson Sanchez'in yokluğunu hissettik. İkinci maçta oynatma imkanımız olursa düşüneceğiz. Kaan'ın dönmesi bizim için önemli olacak."

"Muslera'nın ağrısı vardı ama ikinci maça geçeceğini düşünüyorum."

"Abdülkerim'in ayağına çarpıp eline geliyor. Üstüne bir de kartla cezalandırmak da ağırdı. Futbol bazen düşündüğümüz gibi değil. Artık oyuncuların kollarını bağlayacağız, robot olacaklar herhalde. Bu penaltıysa deniyorsa oyuncuların kollarını bağlamak gerekiyor sanırım."

"Taraftarlarımıza mesajım: Galatasaray, İsviçre takımlarını sever. Şampiyonlar Ligi'ni ne kadar istediğimizi haftaya göstereceğiz."

"Defans oyuncularımız daha çabuk forma girmeli. Bu çok açık, bu çok net. Geçen sene yine play offlarda aynı sıkıntıları yaşamıştık. Bir kişinin, iki kişinin yaptığı değil. Bu takım savunması."

Okan Buruk: "Savunma anlamında daha iyisini yapmamız gerekiyor. Tribündeydim, tribünden seyrederken de hakemin oyunu yönetmesi beni rahatsız etti. Hep oyunu durdurdu. Gereksiz kartlar gösterdi. Kartı yazması bile 1 dakika falan sürdü. Bu seviyede daha fazlası olmalı!"

Doğru demis alman hakem olayi çok saçmaydı. Blum denen herif kasap gibi 50 kere biçti kart vermedi. Gitti apoya penaltida kart verdi adam gotune sokamadigi eli icin hem gol yedirdi hem atıldı

Baska hakemle rakibe pozisyon vermeyip, anca topu sisirmeyi birakip maxi 3:1 alirdik. Abv Alman hakemler

Yine başlamiş bahaneler bombardimanina.Insanlari en cok bu sinir ediyor.Hem hatasini kabul etmiyor hem siz kimsinize getiriyor hemde basliyor bahanelere.Düzgünce açiklama yapsa kendisine daha merhametli olacagim ama firsat yok.

Geri
Üst Alt