Okan Buruk: "Umarım ikinci maça Azeri bir hakem atarlar"

Valla hoca.. Senin yönetiminde beni rahatsız ediyor..

bu verilen penaltı 5 büyük ligin en dandik takımına bile verilmez avrupa'da. çağıran ayrı ahlaksız, veren ayrı ahlaksız. normal geçse bile tartışılacak pozisyonda vücuttan gelen topa el uydurdular. inşallah sana da böyle kalifiye gurbetçiler bakar dedim alman yavuşağa.

Beni de muslera ile defans hattı hocam. Bahane arama, bugün hakem değil biz kendi kendimize verdik maçı.

Tribünden izlerken oyun değil de hakem rahatsız etmiş kral’ı…

Ben de Mars’tan izliyordum maçı bu nasıl oyun alnına koyayım dedim. Taa ordan bile gözüküyordu boktan oyun anlayışı

Okan Buruk: "Savunma anlamında daha iyisini yapmamız gerekiyor. Tribündeydim, tribünden seyrederken de hakemin oyunu yönetmesi beni rahatsız etti. Hep oyunu durdurdu. Gereksiz kartlar gösterdi. Kartı yazması bile 1 dakika falan sürdü. Bu seviyede daha fazlası olmalı!"
He sen müthiş tempolu oynatiyordunda hakem kesti hızını. Lütfen git bak. Akhisar eski günlerini ariyor

tebrikler hocam bu zemine bu hakeme rağmen mükemmel bir performans gösterdiniz.. bu şartlarda 1 fark muhteşem sonuç.. ofans, defans, takım uyumu harika.. 3. senede bize mükemmel futbolu izletiyorsun.. hem de çok iyi bir kadronda yok elinde..

Hocam gerçekten mi? Takımın şu savunma rezaleti sonrası hakeme mi suç atacaksın şimdi de

Takımın defoları hala gözle görülür sırıtıyor. Bana bundan bahsetmesi veya bir sonraki maçta bunun çözümünü bulmasını isterim. Gerisi hoşuma gitmiyor.

hakemlik ne var maçta

rezalet açıklamalar

azeri hakem atarsa bizi tutabilir iması bile okuyanı kendisine güldürür

hoca kazanamayınca sağlıklı değerlendirme yapamıyor

Geri
Üst Alt