Okan Buruk: "Umarım ikinci maça Azeri bir hakem atarlar"

Maç sonu açıklamaları rezalet birisin. Maçı sen yonetsen bu rezil oyun degismez

beşiktaş, hatay, konya, y.boys maçlarında gözüme en çok çarpan şey fizik olarak diğer takımlara göre yetersiz olmamız. yorgunluktan mı, yatıştan mı yoksa rehavetten mi bilmiyorum ancak takım sürünüyor ikili mücadelelerde eziliyor, kopenhag dan gelen oyuncu bile nal topluyor ki geçen yıl bu adamların iki maçta da peşinden koşup durmuştuk.

özetle takımı çalıştır hocam

Bahane üretmeyin azıcık çalışın, hakem art niyetli olsa maçı 4-2 bitirecektin, Sara'nın pozisyonuna çalardı

Maç sonu Hakem eleştirisi ile geçmiş kendimizi ne zaman eleştirecegiz topu degajla oyun kurma mi kaldı karabag bizden iyi organize top oynuyor bizde Azeri antrenör mu isteyelim .

42 uzun top denemesi. Eminin %60-70 i pozisyon olarak ölmüştür.

Bravo Okan hoca.

Taktiğimiz ve oynanışı mükemmel.
Mertens, Abdul, Kerem, Muslera iyiydi.
İlk 11 çok doğruydu.
Oyuncular doğru mevkilerde oynadılar.
Oyuncu değişiklikleri ve zamanlaması iyidi.

Ama hakem çok kötü. Bu hakem olmasa 4-0 falan biterdi maç. Hakem yüzünden maçı kaybettik.

Şunu 10 yaşındaki çocuğuma söylesem. O bile güler.

Ortada 40 milyon euro para var Azeri hakem diyorsun hoca sen 96-2000 zamanı şov yapan takımdayken hakem kim olursa olsun fark etmez derdiniz ...

Ortada 40 milyon euro para var Azeri hakem diyorsun hoca sen 96-2000 zamanı şov yapan takımdayken hakem kim olursa olsun fark etmez derdiniz ...
Collina reis gelince ne sevinirdim ya. Adam yardımcı hakemin ofsayt vermediği pozisyonu tespit edip ofsayt vermisligi bile vardı. Adamla çıktığımız her maç uğurlu gelirdi.

Hakem açıklamasını yanlış bulmamakla birlikte, maçtan önce hem Galatasaray'in hem de fenerin maçlarına direkt etki eden var kararlarının kayıtları sorulduğunda yumuşak konuşup, o kadar da skandal olmayan bu hakem yönetimini konuşmasını tutarsız buluyorum. Hocamizin hakemler ve maç yönetimi ile ilgili eleştirilerini ve açıklamalarını aynı sertlikte ligde de istikrarlı ve tutarlı bir şekilde devam ettirmesi gerekiyor. Bu sertlikte bir açıklamayi, yönetim de işin içindeyken Hatay maçından sonra da yapmalıydı. Muhtemelen ligde kazandığı için ihtiyaç duymuyor. Bu da Okan'ın açıklamalarının bir bahane niteliği taşıdığıni gösteriyor.

Geri
Üst Alt