GSC Haber Okan Buruk: "VAR'daki keşke forma rengi ayırt etmeden tüm pozisyonlara karışsa!"

Kavukcu ve Dursun beyler konuşmayı düşünüyorlar mi.

Artık şu fenerin köpeği olan kurumlar ile savaşacak bir yönetim gelsin. Galatasaray'ın önünü sürekli kapatıyorlar. Tam otobana çıkıp 5. vitese atacak iken yine birileri fenerin köpekliğini yapıp çevirmeye takıyor. Yeter arkadaş. Bıktık. Hakkımızı savunun be!

Okan Buruk: "Sallai'yi çıkarayım diye düşünüyordum. Barış'ın ağrısı nedeniyle daha riskli olduğunu, Torreira'nın sarı kart sınırında olması nedeniyle Sallai'yi sahada tuttuk. O da gördüğü kırmızı kartla o bölgede eksiklğimizi en maksimum seviyeye çıkardı. Oraya bir çözüm bulacağız."

Okan Buruk: "Singo biraz daha üzgün çıktı. Singo'yu biraz daha stoper düşünüyordum. Sakatlıktan çıktı, sağ bekte gidip gelmek daha zor oluyor. Bugün de o koşuları gösterdi. Stoperde, sağ bek gibi sürat, devamlılık, ani sprintler yok. Singo'nun durumu kötü gözüküyor."

frankfurt maçında abdülün oynamamasını taraftara yıkmaya çalışan tiplemelere olay cvp

Okan Buruk: "Sallai'yi çıkarayım diye düşünüyordum. Barış'ın ağrısı nedeniyle daha riskli olduğunu, Torreira'nın sarı kart sınırında olması nedeniyle Sallai'yi sahada tuttuk. O da gördüğü kırmızı kartla o bölgede eksiklğimizi en maksimum seviyeye çıkardı. Oraya bir çözüm bulacağız."
Napcaksin mesela? Transfer mi yapican?

Okan Buruk: "Yusuf Demir, kafa olarak hazır değil"

Hocanin hakemle ilgili mevzulara asla girmemesi gerekiyor ama bu sene bizim yönetimden hickimse konuşmayacak demistim maalesef te oyle oluyor

Takim sallanmaya baslayinca hemen transfere siginiyor hocam benim

Okan Buruk: "Şu anda eksiklerimizi görüyoruz. Devre arasında transfer döneminde eksikleri tamamlayacağız."

Okan Buruk: "Herkesin aynı anda sakatlanacağını ön göremezsiniz tabii ki. Ama önümüzde şans var, devre arasında bu takviyeleri yapmaya çalışacağız. Her hoca çok fazla oyuncu almak ister ama süreleri doğru vermek önemli ve ekonomik yanı da var bunun. Yaz transfer döneminde başkanımız sağolsun, elimizden geleni yaptık, çok büyük paralar harcadık. Ödeme anlamında b sene iyi gidiyor her şey, bu anlamda da en iyi dönemimiz. Bunları da hesaplamanız gerekiyor."

Okan Buruk: "Singo biraz daha üzgün çıktı. Singo'yu biraz daha stoper düşünüyordum. Sakatlıktan çıktı, sağ bekte gidip gelmek daha zor oluyor. Bugün de o koşuları gösterdi. Stoperde, sağ bek gibi sürat, devamlılık, ani sprintler yok. Singo'nun durumu kötü gözüküyor."

Skandal ötesi rezalet bir açıklama olmuş bu bölüm.

Sol bek eksikliği tamamen kuşun taşa çarpması ya burdan hocaya pay çıkarmak saçmalık.

Geri
Üst Alt