Video Haber Okan Buruk ve Lucas Torreira'dan Tezahürat: "Okan Buruk istifa!"

hocayı kimi zaman cok agır eleştirdik fakat gerçek şu adamın takım icinde oyuncularla arası cok iyi yani takımda sevmeyen saygı duymayan oyuncu yok cok belli

Okan buruk istifa etsin ne torreira kalır ne bir başkası :)farkında değilsiniz aidiyetin yarısı bu adama yazıyor...

3 yil ustuste sampiyon yapmasina ragmen istifa etmeli !! tv basindaki gscimbomlular daha iyi biliyor futbolu
Kendimizi yırttık burada kalmalı diye Avrupa başarısıymış hangi hocayla Avrupa başarısı gelmiş Türkiye burası 90 dakikanın 45 dakika olarak oynandığı bit ligde kolay kolay hiç bir takım Avrupa’da başarı elde edemez kondisyon bakımından benim için aslolan her sene düzenli gidip elimizden geleni yapıp ligi domine etmek

Simdi ben yanlis anladiysam biri bana soylesin. Cunku benim anladigim bu herif uc senedir esine, cocuguna, klubune, yoneticilerine, taraftarina saygisizlik eden rakiplere, fenerasyona, tahkime ve medya maymunlarina degil kwndisini ve dogumgununde memesini isirtan topcusunu elestiren kendi taraftarina kitlenmis de ondan sampiyon takim gibi oynamaya baslamislar. Dogru mu yanlis mi? Bence ben dogru anladim. O yuzden sozu Ismail YK'ya birakiyorum.

Hoca bizle kafa buluyor güya
Hocam Leminayi aldirmasak su an Kenya'da kendine klup bakiyordun
Ali ve Acunun sevinc naralari ile ugrasiyorduk birak egoyu kibiri isine bak

Avrupa'da bir rezillik daha yasarsak bu görüntüleri kullaniriz haa :asd:

CL ilk maci sonrasi baya baya görürsün bu görüntülerin tersini

sevin bakalim simdilik clde görüsürüz!

Rezil rüsva ettin bizi avrupada ahrazsaraylilar unutsada ben unutmam!!!!

ha seve seve bizim dedigimizi yapmak zorunda kaldin ya o da sana dert olsun okan beyyy
yine seni biz kurtardik yoksa sen o kafayla sampiyonluguda veriyordun

Geri
Üst Alt