GSC Haber Okan Buruk ve Mauro Icardi'den Açıklamalar

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1000144378.webp

Okan Buruk: "Bu zaman, iki takım için de zor zamanlar. Hem Afrika Kupası'nın olması. Sakatlık sayılarının fazla olduğu, kadroda kurmakta zorlandığımız zaman. Belki bu dönem Trabzon için daha geçerli. Çok başarılı bir teknik adam, iyi bir sene yaşayan Trabzonspor. Bizim de hem Türkiye hem Avrupa'da hedeflerimiz var. İnşallah sakatlıkların olmadığı, oyunun güzel olduğu maç olur."

Okan Buruk: "Kamp dönemi tabii ki yapamadık. Birkaç idman yapıp biraz oyuncularımız dinlendi. Çünkü yoğun bir tempodan çıktılar. Tekrar antrenmanlara başladık. Maç haftası gibi bir şey oldu bizim için bir hazırlık süreci olmadı. Tabii ki bir kamp dönemi geçirsek, ilerleyen dönemler için farklı şeyi var, daha çok dinlenip daha çok hazırlanabilirdik. Avrupa maçları başlayacak tekrar, buralara sakatlıksız girmek çok önemli. Oralara hazırlanıp girmek bizim için daha iyi olabilirdi ama bu organizasyonu da bir hazırlık maçı gibi, tabii ki ciddi düşünüyoruz organizasyonu da ama lig temposunu devam ettirme maçı olacak bizim için."

Okan Buruk: "Çok güçlü olmamız gereken bir zamandan geçiyoruz! Bu süreçte bizim kaosa ihtiyacımız yok."

1000144379.webp

Mauro Icardi: "Oyuncular olarak 1 kupa daha kaldırmak istiyoruz. Hazırlıklarımızı yaptık. Finale çıkmak ve oradan da kupayı kazanmak istiyoruz!"

Mauro Icardi: "Hagi çok önemli bir insan. Bir döneme imza atmış biri. Galatasaray ailesi için çok önemli. Bu rekoru kırmak benim için onur... Bu hikayenin parçası olduğum için onur duyuyorum."

Singoyu niye sormamışlar

hazırlık maçı gibi demesi iyi olmuş u19 ile gidip oynamalıydık

buzlu zeminde kazasız belasız atlatalım yeter

Fatih Tekke: “Türkiye’ye istediğiniz maliyetlerde, istediğiniz kalitede oyuncu almak mümkün değil. 1 değerindeki bir oyuncuya 5 verip alabiliyorsunuz. Yanılıyor muyum abi?" (Gülerek)

Okan Buruk: "Evet, öyle." (Gülerek)

Hocaya birileri soylese keşke avrupa ligleri hiç tatil yapmadan oynuyor ,siz 1 hafta tatil yaptınız

Hoca maç öncesi gülüyorsa o maç rahat geçmiyor gibi bir hissiyatım var

Uğurcana 30 verdik, 5 e 1 diye hesaplasak 6 milyon eder. Ben Uğurcanın 6 milyon ettiğini düşünmüyorum biraz daha fazla ederdi o yüzden de bu açıklamayı doğru bulmadım.

Bunlar bayağı eksik.
Rahat eleriz gibi.
Final için Osimhen'i 2 günlüğüne getirebilir miyiz?
Akşama geri getireceğiz deriz

Tekke ne kadar efendi dimi şakalar falan ortam şahane. Bizi de övmüş süper lig üstü kadro var demiş. 3 yıldır şampiyonlar falan.

Oysa ki Fb maçında buz gibi golünü yediklerinde Gs-Fb bu iki takım harici futbola müsaade edilmiyor diye araya bizi de katan da, Kazımcan'ın el pozisyonu için herkesin ortak karar verdiği pozisyon için verilen kararda güven sarsılıyor diye emekten, haktan bahseden de aynı adam halbuki. O açıklamayı yaptığı maçta da Onana sarı yedikten sonra hakemi 10 sn alkışladı, atılmadı he.

Tekke ne kadar efendi dimi şakalar falan ortam şahane. Bizi de övmüş süper lig üstü kadro var demiş. 3 yıldır şampiyonlar falan.

Oysa ki Fb maçında buz gibi golünü yediklerinde Gs-Fb bu iki takım harici futbola müsaade edilmiyor diye araya bizi de katan da, Kazımcan'ın el pozisyonu için herkesin ortak karar verdiği pozisyon için verilen kararda güven sarsılıyor diye emekten, haktan bahseden de aynı adam halbuki. O açıklamayı yaptığı maçta da Onana sarı yedikten sonra hakemi 10 sn alkışladı, atılmadı he.

Olur böyle şeyler, mesele anlık açıklamalar değil bence. Olay ondan sonrası.

Yoksa açık bir GS taraftarı olarak söylüyorum, mesela bi td olsam ve Galatasaray'a maç kaybettiğimde sebebi Kazımcan'ın penaltı pozisyonu olsa bak neler neler söylerim, söyleriz. İnsanlar para kazanıyor bu işten, normal yani böyle şeyler.

FB olmayınca gayet keyifli bakın. FB-TS ile böyle basın topkantısı yapabilir mi? GS ile yapabilir mi? Göztepe ile yapabilir mi? Belki sponsor kardeşi BJK ile… Biz geçen yıl sezon başı BJK ile yapmıştık gayet keyifliydi. Geçen sezon TS’yle de aynı şekilde. FB ile maçlarda ise el vermiyorlar hırsından

Geri
Üst Alt